NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

2.673 keer bekeken

Deze handige condoom tip moet je weten!

23 april 2020,

geschreven door

Condooms zijn zo slecht nog niet! Naast dat ze je helpen om een ongewenste zwangerschap of soa te voorkomen, zijn ze vandaag de dag in allerlei stijlen verkrijgbaar – geribbeld, ultradun, gearomatiseerd of verwarmend. Soms hoor je echter mensen roepen dat condooms niet lekker zouden zitten en de seks minder intens laten aanvoelen. Allemaal slechte excuses natuurlijk. Met deze handige tip zijn deze problemen verleden tijd!

Beter condoom gebruik

Met een eenvoudige condoomtruc maak je het dragen van een condoom een stuk comfortabeler. Een bijkomend voordeel is dat je er maar weinig voor nodig hebt. Een glijmiddel op waterbasis volstaat.

“Voeg een paar druppels glijmiddel op waterbasis toe aan de binnenkant van je condoom voordat je het aanbrengt”, zegt Amerikaanse seksonderzoeker Maureen Miller. “Mannen zeggen verbaasd te zijn hoeveel beter het voelt.”

Hoewel de meeste condooms aan de buitenkant voorzien zijn van glijmiddel, kan het voor een man veel comfortabeler aanvoelen als je een of twee druppels in de punt van het condoom aanbrengt voordat je hem omdoet en naar benede,n rolt. Je hoeft met twee druppels niet bang te zijn dat het condooms afglijdt of makkelijker scheurt.

Nog een condoom tip

Condooms scheuren niet heel eenvoudig, hoewel het wel eens voor kan komen. De belangrijkste reden voor het scheuren van een condoom is dat het condoom niet goed is omgedaan. “Het puntje van het condoom moet worden ingedrukt terwijl het condoom langs de penis wordt gerold, zodat er ruimte is voor ejaculaat. Anders kan het condoom scheuren”, zegt Miller. Met andere woorden, als je condoom breekt, komt dat omdat je het niet goed hebt omgedaan en niet vanwege de extra druppels glijmiddel.

“Het puntje van het condoom moet worden ingedrukt terwijl het condoom langs de penis wordt gerold, zodat er ruimte is voor ejaculaat.”

Heb jij nog een andere condoom tip? Deel hem met ons door middel van een reactie!

3 Responses

 1. Ooit eens een Wingman (condoom) gebruikt want zij had deze bij zich.

  Ik heb NOOIT meer een andere condoom gebruikt!

  Wingman is een condom uitgevonden door studenten.
  Zit altijd goed!
  Om te doen met 1 hand!
  Zelf in het donker!

  Nooit meer een slappe krijgen door geworstel met de verpakking. Of de verkeerde kant.

  1. Ik en mijn vriendin gebruiken geen condoom omdat we samen een kindje willen maar ik vind condooms in het algemeen heel nuttig qua gebruik en zeker voor mijn beroep (militair). Daar gebruiken we ze af en toe om over de loop van ons geweer te doen als we ons in ruige omgevingen bevinden tijdens een missie zodat er geen stof of vuil in ons geweer komt.
   En in feiten werd deze methode al lang gebruikt ( zie tweede wereldoorlog & koude oorlog). Dus op vlak van survival is een condoom zelfs ook nutig. Beste uitvinding aller tijden 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.008 keer bekeken

Geschreven door

Seks, coïtus, knallen, gemeenschap, love making, wippen, de liefde bedrijven, ballen, wiepen, seksen, vrijen: Ontzettend veel verschillende namen voor iets wat we om ontzettend veel verschillende redenen doen. Natuurlijk is de meest logische reden d…
3.008 keer bekeken
810 keer bekeken

Geschreven door

Dildo’s hoeven er al lang niet meer uit te zien als een realistische piemel. Tegenwoordig kun je in elk mogelijke vorm of kleur wel een dildo krijgen. Sterker nog, er bestaat zelfs een dildo die je zelf in een specifieke vorm kan kneden. Dat vond ook…
810 keer bekeken