Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.043 keer bekeken

Dé leukste nieuwe sextoys van mei

29 mei 2018,

geschreven door

Wat zijn er deze maand weer toffe sextoys aan onze webshop toegevoegd! Wij doen altijd ons best om jou een uitgebreid en diverse collectie sextoys aan te kunnen bieden. Zodat er voor ieder wat wils is. Dat is deze maand zeker gelukt! We breidden ons assortiment uit met Zen sextoys, speeltjes voor transgenders en meer mooie producten. Kijk je mee?

Sexy lingerie van Be Wicked

be wicked lingerie
Be Wicked begrijpt dat niet elke vrouw hetzelfde is en hetzelfde wil. Daarom is het assortiment van Be Wicked enorm veelzijdig. Wij zijn blij dat we dit mooie merk aan onze webshop hebben kunnen toevoegen. We hebben zó veel moois van Be Wicked, dat er ook vast iets voor jou tussen moet zitten. Om zelf te dragen, of om weg te geven. Wij zijn in ieder geval fan van de sexy setjes van Be Wicked!

  • Geen producten gevonden

Hands-free orgasme met de Suck-O-Mat

De meeste mannen zijn er dol op, een Hands-Free orgasme. Een HFO is relatief makkelijk te bereiken wanneer je een partner hebt. Maar wat nou als je wil genieten van een HFO, terwijl je in je uppie bent? Dan zet je gewoon de Suck-O-Mat aan het werk! De Suck-O-Mat is zeker niet de eerste automatische masturbator. Echter is het wel een van de weinige speeltjes die je een écht Hands-Free Orgasme kan bezorgen. Veel andere automatische masturbators vereisen nog steeds dat je het speeltje op zijn plek moet houden. Dit is bij de Suck-O-Mat niet het geval!

Een holistische ervaring met Zentoy

zentoy vibrator
Zentoy is een vibrator voor vrouwen, geïnspireerd door yoga en meditatie. Deze luxe sextoy is gericht op een holistische ervaring. Zentoy richt zich hiermee dus niet alleen op lichamelijke bevrediging, maar ook op mentale en emotionele bevrediging. Dat klinkt zweverig, maar dat valt ook te verwachten van een sextoy die is geïnspireerd op yoga en meditatie. De Zentoy kun je gebruiken met een app, wat een hele extra dimensie aan dit speeltje geeft. Wij zijn onder de indruk van dit spirituele seksspeeltje!

  • Geen producten gevonden

Transgender sextoys door Buck Angel voor Perfect Fit

Buck Angel is een zeer bekende FTM (Female to Male, transgender) pornoster. In samenwerking met Perfect Fit ontwierp hij de Kiss-X FTM Transgender Masturbator. Deze masturbator kan door FTM mannen gebruikt worden om mee te masturberen. Deze masturbator gebruik je op de clitoris of neo-penis. De Kiss-X FTM Transgender Masturbator zorgt voor dé aftrek ervaring voor FTM mannen.

  • Geen producten gevonden

Ook binnengekomen in mei

Zit er niks leuks voor je tussen in het bovenstaande lijstje? Niet getreurd! Er is nog véél meer nieuws aan EasyToys toegevoegd in de afgelopen maand. Misschien is een van de onderstaande producten meer jouw ding.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.849 keer bekeken

Geschreven door

Regelmatig worden er seksspeeltjes aan het assortiment van EasyToys toegevoegd die zo onderscheidend of leuk zijn dat we ze graag met jullie willen delen. De meest bijzondere seksspeeltjes van afgelopen maand komen aan bod in deze blog! Fleshlight La…
1.849 keer bekeken
1.223 keer bekeken

Geschreven door

Het is nooit rustig in sextoyland, geloof ons. Ook deze maand hebben wij tientallen nieuwe sekstoys toegevoegd aan onze webshop, EasyToys. Natuurlijk is het voor jou niet te bij te houden. Je hebt wel iets beters te doen (zoals een leuke toy gebruike…
1.223 keer bekeken