door NaughtyNick

Dé leukste nieuwe sekstoys van april

30 april 2018 door NaughtyNick

Elke maand worden er weer een hoop nieuwe seksspeeltjes toegevoegd aan onze webshop. Om jou op de hoogte te brengen van de nieuwste en meest bijzondere sekspeeltjes die zijn binnengekomen, hebben we een overzicht gemaakt van leukste sextoys van de maand april!

ZOLO Blowpro


De ZOLO Blowpro houd je van de straat! Leun lekker achterover, terwijl deze automatische masturbator al het werk voor jou doet. De sensatie die de Blowpro geeft, is te vergelijken met het gevoel van orale seks.

De opening van de sleeve is dan ook gevormd naar een mond. De masturbator masseert de penis door op- en neergaande kralen, die langs de schacht van de penis heen bewegen.
Met een druk op de knop van de afstandsbediening doet het speeltje zijn werk. Dankzij de verwijderbare sleeve laat het speeltje zich daarnaast eenvoudig reinigen. De Zolo Blowpro staat in ieder geval gegarandeerd voor een ongekende masturbatie ervaring!


  • Geen producten gevonden

XOXO


Wil je beginnen met BDSM, maar is zwart niet helemaal je kleur? Dan moet je misschien eens een kijkje in het assortiment van XOXO nemen. De BDSM accessoires van XOXO zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren, zoals roze, paars en rood. Elk product is in deze drie kleuren verkrijgbaar.
Zo vind je onder andere mondknevels, oogmaskers, verschillende bondage boeien en touwen in het assortiment. Voor beginners op het gebied van BDSM zijn er ook een aantal bondage setjes, waarmee je gelijk over een aantal spannende toys beschikt!

  • Geen producten gevonden

SLT – Self lubrication masturbators


Hoe het werkt, weten we niet. Maar wanneer je een beetje water of een andere vloeistof (ouderwets tuffen kan ook) in deze masturbator brengt, maakt het speeltje zelf glijmiddel aan! Je kunt het speeltje ongeveer 30 keer gebruiken voordat je zelf glijmiddel moet toevoegen.

Er zijn drie verschillende versies van de SLT masturbator verkrijgbaar. Ga voor een opening gevormd naar de mond, anus of vagina. De binnenkant van de sleeve bestaat uit diverse noppen en ribbels om de penis stevig mee te stimuleren. Na gebruik haal je sleeve uit de behuizing en spoel je deze door met water. Droog de sleeve goed af en je kunt een hele poos vooruit met dit speeltje!


  • Geen producten gevonden

Rimmers


De buttpugs van het merk Rimmers horen zeker in deze blog thuis. De anaal speeltjes van Rimmers kunnen niet alleen vibreren, maar hebben ook een roterende functie. Binnenin de schacht bevinden zich verschillende parels, die kunnen ronddraaien. Je kunt wisselen tussen de vibratiestand en de rotatiestand met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. De sensatie die de rotatiefunctie teweeg brengt kan volgens de makers vergeleken worden met een rimjob. Mocht je partner geen fan zijn om te rimmmen, dan kom je met deze buttplug in ieder geval aan je trekken!


Welke nieuwe toy heeft jouw interesse gewekt? Deel het met ons in een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid