Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

1.299 keer bekeken

Bijna de helft van jouw collega’s heeft seks tijdens de kerstborrel!

10 december 2018,

geschreven door

Heb jij toevallig een oogje op een collega? Volgens een Brits onderzoek is de kerstborrel het moment om iets met je gevoelens te doen. In datzelfde onderzoek staat ook dat seks op het werk extra populair is tijdens zo’n borrel. Het blijkt maar weer dat men tijdens de feestdagen ietwat losser is!

Maar liefst 40% heeft seks tijdens de kerstborrel

Je hebt mensen die je nét iets te lang vasthouden terwijl ze je intens in de ogen kijken en iets te geïnteresseerd naar je liefdesleven vragen. En je hebt die nieuwe collega’s van marketing die zich niet op hun gemak voelen, omdat ze bij de oudere garde staan. Je hebt veel types rondlopen tijdens de befaamde kerstborrel. Een ieder van hen kan zomaar op het bureau van de baas gaan liggen flikflooien met een collega. De gratis drank gaat er over het algemeen wel in en dat speelt natuurlijk een grote rol. Men is goed aangeschoten of heeft echt te diep in het glaasje gekeken. Tja, dan word je overmoedig hè!

Bijna 40 procent van de ondervraagden heeft wel eens seks gehad op een kantoorfeestje, met name de kerstborrel. Op het kantoor, de vergaderzaal of in het magazijn? Het maakt niet uit! Je kunt je overal laten gaan, maar over het algemeen gaat men toch het liefst voor de parkeerplaats. Wij nemen aan dat dit dan plaatsvindt in een auto is van één van de twee (of drie).

C# of Phython is de taal van de liefde

De mannen en vrouwen met hogere functies op kantoor laten als één van de eerste hun broek of slip zakken. Terwijl de ‘normale’ medewerkers en stagaires rustig hun drankje staan te doen en niks doorhebben. En over het algemeen kom je bij de IT ook niet veel sensatie tegen, maar ze weten wel van rammen! De IT-, HR- en juridische sector staan namelijk in de top 3 als het gaat om seks tijdens de kerstborrel. Feestbeestjes.

1. IT (76%)
2. Juristen (74%)
3. HR (72%)
4. Transport & logistiek (72%)
5. Finance (71%)
6. Media & marketing (68%)
7. Sales (67%)
8. Business administratie (57%)
9. Gezondheidszorg (52%)
10. Educatie (45%)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

712 keer bekeken

Geschreven door

Ga de klimaatverandering tegen met je vibrator! In onze zoektocht naar de meest bizarre sextoys kwamen we deze vibrator op zonne-energie tegen. Het ideale speeltje voor deze warme zomerdagen. Geen gezeik meer met batterijen of bemoeienis met het stop…
712 keer bekeken