Bijna de helft van jouw collega’s heeft seks tijdens de kerstborrel!

10 december 2018 door ToyRoy

Heb jij toevallig een oogje op een collega? Volgens een Brits onderzoek is de kerstborrel het moment om iets met je gevoelens te doen. In datzelfde onderzoek staat ook dat seks op het werk extra populair is tijdens zo’n borrel. Het blijkt maar weer dat men tijdens de feestdagen ietwat losser is!

Maar liefst 40% heeft seks tijdens de kerstborrel

Je hebt mensen die je nét iets te lang vasthouden terwijl ze je intens in de ogen kijken en iets te geïnteresseerd naar je liefdesleven vragen. En je hebt die nieuwe collega’s van marketing die zich niet op hun gemak voelen, omdat ze bij de oudere garde staan. Je hebt veel types rondlopen tijdens de befaamde kerstborrel. Een ieder van hen kan zomaar op het bureau van de baas gaan liggen flikflooien met een collega. De gratis drank gaat er over het algemeen wel in en dat speelt natuurlijk een grote rol. Men is goed aangeschoten of heeft echt te diep in het glaasje gekeken. Tja, dan word je overmoedig hè!

Bijna 40 procent van de ondervraagden heeft wel eens seks gehad op een kantoorfeestje, met name de kerstborrel. Op het kantoor, de vergaderzaal of in het magazijn? Het maakt niet uit! Je kunt je overal laten gaan, maar over het algemeen gaat men toch het liefst voor de parkeerplaats. Wij nemen aan dat dit dan plaatsvindt in een auto is van één van de twee (of drie).

C# of Phython is de taal van de liefde

De mannen en vrouwen met hogere functies op kantoor laten als één van de eerste hun broek of slip zakken. Terwijl de ‘normale’ medewerkers en stagaires rustig hun drankje staan te doen en niks doorhebben. En over het algemeen kom je bij de IT ook niet veel sensatie tegen, maar ze weten wel van rammen! De IT-, HR- en juridische sector staan namelijk in de top 3 als het gaat om seks tijdens de kerstborrel. Feestbeestjes.

1. IT (76%)
2. Juristen (74%)
3. HR (72%)
4. Transport & logistiek (72%)
5. Finance (71%)
6. Media & marketing (68%)
7. Sales (67%)
8. Business administratie (57%)
9. Gezondheidszorg (52%)
10. Educatie (45%)


Zou jij je mee laten slepen door hartstocht tijdens de kerstborrel op kantoor?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid