Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

De grappigste intieme shampoo’s verzameld

4 januari 2019,

geschreven door

Persoonlijke hygiëne is uiterst belangrijk, vooral tussen de lakens. Je wilt je partner natuurlijk niet afschrikken met nare luchtjes. Daarom hebben wij de grappigste intieme shampoo’s voor je verzameld. Perfect om cadeau te geven maar ook voor eigen gebruik.

Anaal Shampoo – Fris aan de bips

Wanneer jullie een groot fan zijn van anale seks is het wel zo fijn dat dit een beetje hygiënisch verloopt. Deze shampoo heeft een voedende werking en is ideaal voor anale verzorging.

“Ein hübsches sexy Hinterteil macht mich richtig geil!”


Geile Schnitten Shampoo – Een schone poes onder de douche 

Deze shampoo is speciaal ontwikkeld voor de vrouw en verzorgt haar intieme zones. Een lekker-ruikende vrouw is wel zo aantrekkelijk toch? Met deze shampoo hoef jij je nooit meer druk te maken over nare luchtjes tussen de benen (en je partner zal niet meer zijn weg te slaan)

“Glitschig in der Mitte schaumig ander Titte”


Sperma Shampoo – Zwemmen in zaad

Kan jouw partner geen genoeg krijgen van jouw sperma? Of ben je zelf een groot fan? Dan biedt deze sperma shampoo zeker uitkomst. Perfect voor al het lichaamshaar met een opwekkende geur om alvast  in de mood te komen. 

“Wasch Deinen Flaum mit diesem Schaum”


Potentie Shampoo – In potentie de beste shampoo

Ben jij ’s ochtends altijd nog wat slaperig onder de douche en heb je moeite met wakker worden. Deze potentie shampoo geeft je een enorme boost alleen zorgt er wel voor dat je daarna gelijk weer je bed in willen duiken, bovenop je partner. 

“Wasch Dich mit dem Schampoo und schon hast du eine Erektion”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.394 keer bekeken

Geschreven door

In onze zoektocht naar de meest opzienbarende seksspeeltjes hebben we we weer een nieuw ‘pareltje’ gevonden: de Hand-job Fist Fucking Cocksheath. Wat zeggie? Eeuhhh, laten we je een handje op weg helpen (hint, hint). Het is een penissleeve, maar …
3.394 keer bekeken