door CheekyCharly

Bye bye vakantie! EasyToys gaat back to BUZZness 😎

1 september 2022 door CheekyCharly

De vakantie is voorbij: Het lekkere weer, relaxen, uitslapen en zeeën van vrije tijd zijn verleden tijd! Deze maand staat in het teken van terugkeren naar je dagelijkse leven. Werk, college, de sportschool… alles is weer back to normal. Maar hoe zorg je dat je dat ontspannen vakantiegevoel vasthoudt? 

Back to Buzzness

De vakantie is voor veel mensen een tijd om weer tot rust te komen en op te laden. In de vakantie hebben we de tijd om de dingen te doen die we al maanden uitstelden. Maar we doen ook de dingen waar we blij van worden, we genieten meer en zijn eigenlijk de persoon die we willen zijn.

Het is tijd om je gewone leven weer op te pakken, maar dan Generation Easy Style! Dus geen sleur, geen gezeur en geen taboes. Welkom bij de nieuwe generatie waarbij het 365 dagen feest is!

“Met Generation Easy voel jij je 365 dagen per jaar chill, zen en sexy!”

back to buzznes

Geen sleur

Of het nou studie, werk, de sportschool of je oude vertrouwde ritme is, het is tijd om weer terug te keren, maar dan op onze manier! We kunnen er van alles aan doen om te voorkomen dat we in sleur belanden, en daarom geven wij je graag wat tips.

Tips voor koppels

Tip #1 Date night

“We vinden het heerlijk om samen op de bank series te kijken.” Ja, dat zal wel. Maar is het ook spannend? Krijg je daardoor de behoefte om je partner alle hoeken van de kamer te laten zien? Hoogstwaarschijnlijk niet. Dus blijf je best voor elkaar doen! Plan dates. Maar échte dates dan, hè? Samen boodschappen doen of naar de schoonfamilie telt niet!

Ga bijvoorbeeld naar het restaurant van jullie eerste date, ga samen zwemmen, boek een hotelovernachting, leer samen een sport… Als jullie elke week samen iets doen waar jullie allebei plezier aan beleven, is dit zo ontzettend goed voor jullie relatie en aantrekkingskracht!

“Blijf je best voor elkaar doen!”

Tip #2 KamaSutra is jullie beste vriend

Waarschijnlijk is jullie seks niet meer super spannend, omdat je eigenlijk wel weet wat er gaat gebeuren. Jullie beginnen met standje A, gaan vervolgens naar standje B en eindigen in standje C. Switch things up! Koop een boek met KamaSutra standjes en elke keer dat jullie seks hebben, slaan jullie een willekeurige pagina open (of kiezen een standje) en dat standje gaan jullie vanavond sowieso proberen! Je zal zien dat sommige standjes niks voor jullie zijn, maar dat andere standjes je wereld op z’n kop zetten! Het samen ontdekken is op zichzelf al heel spannend en romantisch!

“Samen nieuwe dingen ontdekken is op zichzelf al heel spannend en romantisch!”

Tip #3 Maak een sexy bucketlist

Oké, voor deze tip móeten jullie een avondje op de bank zitten. Maar géén telefoons en geen Netflix! Stel samen een bucketlist op met dingen die jullie samen graag willen doen. Dat kan dus echt van alles zijn, van snorkelen in Egypte tot een klompendans in Volendam en van een trio tot BDSM. Het leukste is als je zelf dingen bedenkt, maar check voor inspiratie onze super sexy bucketlist.

Tips voor happy singles!

Tip #1 Tijd voor toys

In de vakantie had je meer vrije tijd en kon je makkelijk even langs je scharrel of je favoriete toy erbij pakken. Maar zorg dat je ook na de vakantie tijd maakt voor zulke momentjes. Want zeggen dat je geen tijd hebt, is onzin. Je moet gewoon wat meer je best doen om tijd te maken.

Maak dus tijdens een drukke studiesessie tijd voor wat ontspanning, want je spanningsboog is toch niet langer dan een paar uur (met geluk). Door een uurtje in te plannen om je hoofd leeg te maken, kan je daarna juist weer beter aan de slag!

Tip #2 Neem jezelf mee op een date

Lame? Zeker niet. Door seks toys heb je in de slaapkamer niemand meer nodig om aan je trekken te komen. Dus waarom heb je dan iemand nodig voor een date? Ga lekker in je eentje op pad! Wandelen, naar de bios, eten in je favoriete restaurant… Hey, misschien ontmoet je er wel iemand als je daar zin in hebt 😉

“Je hebt alleen jezelf nodig voor een leuke date!”

Tip #3 Elke week iets nieuws

Doe elke week iets nieuws! Dat kan super klein zijn, of heel groot. Van leren breien tot parachutespringen of van salsa leren tot aan je eigen motor bouwen. Door elke week iets te doen dat uit je comfort zone ligt, of iets dat al jaren in je hoofd spookt, houd je je leven spannend. Niet alleen spannend, maar ook spontaan én leuk! Wedden dat er van sleur geen sprake is?

Wat zijn jouw beste tips om er na de vakantie weer in te komen?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid