Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

315 keer bekeken

8 simpele stappen voor de meest fantastische huwelijksnacht

27 mei 2016,

geschreven door

Je hebt een trouwjurk gevonden, de catering is geregeld en je hebt het tafelplan zo in elkaar weten te zetten dat tante Bettie niet in de buurt van oom Karel zit. Maar hoe zit het met de huwelijksnacht? Iedereen weet dat het woord ‘huwelijksnacht’ gelijk staat aan ‘zoveel mogelijk seks’. En geen wonder. Het verwijst al jaren naar de tijd die de bruid en bruidegom samen doorbrengen om hun fysieke en geestelijke verbondenheid te versterken.

Afgezien van het feit dat de meesten van ons geen maagd meer zijn ten tijde van de huwelijksnacht is er weinig veranderd. Velen zien de huwelijksnacht als een van de meest passievolle nachten van hun leven, wat geweldig is, hoewel het ook de neiging heeft om veel druk op jouw seksuele prestaties te leggen. Maar geen zorgen! Om er zeker van te zijn dat jouw avontuurtjes tijdens de huwelijksnacht en de huwelijksreis van een leien dakje gaan, zijn hier acht handige tips. Het is tijd om het getrouwde leven knallend in te gaan. Letterlijk.

Maak je geen zorgen over de huwelijksnacht

Verwacht niet dat je tijdens jouw huwelijksnacht de beste seks van je leven beleeft. Door de stress die je in de tijd voor je bruiloft voelt in combinatie met de drukte van de grote dag zelf ben je waarschijnlijk zo uitgeput dat seks misschien wel het laatste is waar je aan denkt. Plus, weet je wel hoeveel gedoe het is om een trouwjurk uit te trekken? Het is belangrijk dat jullie geen van beiden de druk voelen om een geweldige prestatie te leveren alleen maar omdat het ‘moet’. Jullie hebben immers de rest van je leven om het perfect te doen.

Neem de tijd

Een van de grootste voordelen van een huwelijksreis is om dagen en nachten samen door te brengen zonder dat jullie worden gestoord door wie of wat dan ook. Dit betekent dat jullie echt de tijd hebben om elkaars lichaam te ontdekken. Zelfs al zijn jullie al lange tijd samen en kennen jullie elkaars voorkeuren, zorg er toch voor dat je de tijd neemt om elkaar te ontdekken door je partners lichaam aan te raken, te likken en elke centimeter te kussen. Je weet maar nooit, misschien ontdek je wel een nieuwe erogene zone!

Poseer voor de camera

Vanwege al die verwendagen, schoonheidsbehandelingen en fitness regimes die koppels vaak ondergaan voor de grote dag, is de kans groot dat je er op je best uitziet en je je heerlijk voelt tijdens de reis. Dit is dus het perfecte moment om de camera erbij te pakken en wat ondeugende plaatjes te schieten (die waarschijnlijk niet in het vakantiefotoboek terecht komen). Pak lingerie en kleding in waar je je fantastisch in voelt en maak tijdens de reis om en om foto’s van elkaar. Door jezelf te zien stralen wordt je zelfverzekerdheid opgebouwd, wat er op zijn beurt weer voor zorgt dat je nog meer van jouw seksuele ervaringen kunt genieten.

Schrijf het op

Het is lastig om dat gevoel van de huwelijksreis vast te houden zodra je weer thuis bent, dus waarom hou je niet een huwelijksreisdagboek bij om jezelf aan al die mooie momenten te herinneren? Dit geeft je niet alleen een leuk aandenken in al de jaren die komen gaan, maar het is ook een handige leidraad tijdens al die keren dat je slaapkamerroutine wel een oppepper kan gebruiken en je door het dagboek je favoriete momenten met elkaar kunt herbeleven.

Doe een wens

Het is zeer waarschijnlijk dat jij en je partner al een tijdje een intieme relatie hebben. Schrijf drie sexy dingen op die je altijd al een keer wou proberen in bed om de spanning in het vooruitzicht van de huwelijksnacht nog wat te verhogen.

Ruil met je partner en beloof om in ieder geval een van die drie dingen te proberen tijdens de huwelijksnacht. Dit geeft jullie allebei iets om naar uit te kijken en het bouwt de spanning op voor een nog intenser avontuur.

Vergeet de essentiële benodigdheden niet

Wanneer je aan het inpakken bent voor de huwelijksreis, doe dan ook een paar spullen uit je nachtkastje in je koffer. We hebben het hier niet over iets massiefs, zoals de Doc Johnson Belladonna’s Bitch Fist (hiermee gaat het gewicht van je koffer onvermijdelijk over het toegestane gewicht heen), maar met een klein flesje glijmiddel op waterbasis, een waterproof bulletvibrator en een ondeugend kaartspelletje of twee kom je al een heel eind.

Als je nog niet goed bekend bent met de wereld van seksspeeltjes, kun je als alternatief ook een starterset kiezen om mee te beginnen.

En vergeet je anticonceptie niet. Als je dat gebruikt natuurlijk.

Maak gebruik van je omgeving

Hoewel het verleidelijk is om de hele trip alleen maar in bed te blijven, probeer toch om te variëren. Staat er een bureau of tafel in de kamer? Of wat dacht je van een bad, douche of bubbelbad?

Je hoeft het niet alleen maar bij je kamer te houden. De meeste landen hebben een vrij streng beleid als het gaat om seks op een openbare plek, maar een lange zoen, een ondeugende blik of zelfs een ronddwalende hand bouwt de spanning op voor de eerstvolgende keer dat jullie weer alleen zijn.

Vergeet niet om te relaxen

Het is makkelijk om te denken dat de huwelijksreis alleen maar om seks draait en dat je het verkeerd doet als je niet elke minuut in bed doorbrengt. Maar het is een feit dat we allemaal af en toe even een pauze nodig hebben. Zorg ervoor dat je tussen het langzaam bedrijven van de liefde en de uitzinnige, passievolle seks ook momenten inplant om samen tijd door te brengen, de bezienswaardigheden te bekijken, restaurants te bezoeken en gewoon te genieten van elkaars gezelschap.

Hoe was jouw huwelijksnacht of huwelijksreis? Voldeed het aan alle verwachtingen? Laat hieronder een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

32.645 keer bekeken

Geschreven door

Aaaah, de zomer. De zon schijnt, het kwik stijgt. Dikke truien zijn inmiddels ingeruild voor luchtige shirtjes en blote armen en benen komen weer tevoorschijn uit hun winterslaap. Ons libido stijgt met elke nieuwe zonnestraal en na zo’n ellenlange ti…
32.645 keer bekeken