door NaughtyNick

8 redenen om niet met iemand naar bed te gaan!

27 mei 2019 door NaughtyNick

Voor je met iemand die je net kent het bed in duikt, is het verstandig om eerst te bedenken of je daar ook echt goed aan doet. Je wilt niet met een gebroken hart of – nog erger – een soa eindigen, toch? Om je hart en gevoelens te beschermen hebben we 8 redenen voor je verzameld om niet met iemand naar bed te gaan. Doe er je voordeel mee!

1. Seks tegen je zin in

Ga niet met iemand naar bed als je dat niet wilt. Wanneer je van tevoren niet enthousiast bent, begin er dan niet aan! Als één van de partners er geen zin in heeft, wordt het toch een waardeloze vrijpartij zonder passie!

2. Hij of zij doet afstandelijk

Als het al lastig is om de aandacht van je crush te krijgen en je het gevoel hebt dat je soms door hem of haar genegeerd wordt, dan is slapen met diegene een slecht idee. Waarschijnlijk doe je het alleen om de aandacht te krijgen die je zo graag wilt. Met diegene slapen lost in ieder geval niks op!

3. Jij wil iets serieus, de ander niet

De ander heeft duidelijk gemaakt dat hij of zij geen trek heeft in een relatie. Als iemand je dat vertelt, dan zal diegene het wel menen 😉 Ga dus niet denken dat dit hard to get spelen is. Het minste wat je kunt doen is zijn of haar eerlijkheid waarderen. Als jij wel een relatie wil met die persoon, dan blijf je teleurgesteld achter. Ook van een friends-with-benefits relatie wordt je dan niet vrolijk. Doe het gewoon niet!

4. Jij wilt niks serieus, de ander wel

Ga ook niet slapen met iemand die jou leuk vindt, terwijl jij helemaal niet op iets serieus uit bent. Het is belangrijk dat jullie allebei dezelfde verwachtingen hebben. Je loopt anders alleen maar te kutten met de gevoelens van een ander.

5. Een ex van een goede vriend(in)

Als je denkt dat hij/zij je soulmate is, ga er dan voor. Maar als je alleen op seks uit bent, is het beter om er niet aan te beginnen. Waarom zou je een vriendschap verpesten als je gewoon naar huis kunt gaan om je favoriete masturbator of vibrator erbij te pakken 😉

6. Hij wil geen condoom gebruiken

Zit je niet in een vaste relatie en wil de ander onbeschermde seks hebben? Begin er niet aan. Voor je het weet zit je bij de huisarts met een jeukend kruis, yaiks!

7. Jullie zijn dronken

Een paar drankjes moet kunnen, maar ben je echt dronken of door andere middelen niet helemaal nuchter meer? Ga dan geen seks hebben! Je hebt geen idee wat er allemaal kan gebeuren, je bent de controle kwijt en je bent het de volgende dag waarschijnlijk toch al weer vergeten. De kater kan extra groot zijn wanneer je dronken seks gaat hebben, onthoud dat!

8. Uit schuldgevoel

Wanneer de ander seks als een vanzelfsprekendheid gaat zien, moet je hier niet aan toegeven. Heeft hij het eten betaald? Dan hoeft hij nog geen seks daarvoor terug te verwachten. Wanneer je hier wel aan toegeeft lijkt het net alsof diegene seks bij jou kan ‘kopen’.

Seks gehad waar je achteraf spijt van had? Deel je ervaring met ons door middel van een reactie!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid