door NaughtyNick

Maak van je vagina een kijkdoos!

11 maart 2020 door NaughtyNick

Soms komt er een seksspeeltje voorbij die zich echt weet te onderscheiden van de rest. De Svakom Sex Selfie Stick valt binnen die categorie en kan daadwerkelijk iets innovatiefs! Deze krachtige vibrator is bedoeld om in te brengen en is voorzien van een ingebouwde videocamera, inclusief een lampje die de boel van binnen verlicht!

Svakom Selfie Stick Vibrator

Svakom’s Sex Selfie Stick filmt je opwinding van binnenuit. De vibrator biedt een uitstekende kans om je lichaam beter te leren kennen dankzij de opmerkelijk heldere beelden die de camera vastlegt. Ga voor een geweldig inzicht in je innerlijke werking, of gebruik de FaceTime-compatibiliteit om je geliefde een unieke en intieme ervaring te bieden. Je partner weet niet wat hij meemaakt!
selfie stick vibratorDe vibrator heeft een stille, krachtige motor en beschikt over maar liefst 6 verschillende snelheden en patronen. Klik door elke instelling met behulp van de easy-press-interface of schakel over naar de ‘intelligente vibratiemodus’ om je geleidelijk naar een hoogtepunt te laten sturen. Bij de laatste stand bouwt de vibrator zelf de snelheid op. Zo kan jij je volledig op de beelden focussen 😉

Het speeltje is hypoallergeen, waterdicht en oplaadbaar, waardoor het speeltje naast veilig voor het lichaam ook nog eens milieubewust is! Gebruik altijd een beetje glijmiddel op waterbasis op het oppervlak van de sextoy om het inbrengen te vergemakkelijken en het plezier te vergroten.

Zou jij jezelf wel eens van binnen willen bewonderen? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid