Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

3.578 keer bekeken

10 dingen waar mannen aan denken tijdens de seks

31 december 2020,

geschreven door

Tijdens de seks verlies jij je gedachten en ga je helemaal op in het moment. Althans, vaak. Maar niet altijd! Sterker nog: mannen denken regelmatig aan andere dingen tijdens een potje vrijen. Niet per se aan de meest sexy dingen, maar aan praktische zaken zoals hun werkdag, de weekendplannen of zelfs een andere vrouw!

#1 Wat zal ik dit weekend eens doen?

Als het seksvertier niet meer is wat het ooit was, dwalen je gedachten regelmatig af naar andere zaken. Bijvoorbeeld naar belangrijke dingen zoals het weekend! Een potje seks is een inspiratiebron van jewelste. Voor je het weet heb je de leukste activiteiten bedacht

#2 Shit, kom ik nu al klaar?

Het welbekende mannenprobleem van te vroeg klaarkomen wil nog weleens tussen de oren gaan zitten tijdens de seks. Je bent alleen maar bezig met het zo lang mogelijk volhouden in plaats van genieten van je sekspartner. Vooral als je partner vrij strak is! Oplossing? Schaf een mooie cockring aan of een orgasmevertragende crème

#3 Wat een penetrant geurtje!

Seks is oh zo spannend, lekker en fijn. Althans, als niets of niemand stinkt. Want als er wel een naar geurtje hangt heb je de poppen aan het dansen! Een penetrant luchtje van vieze lakens of een niet-schoon lichaam verpest de hele sekssensatie.

#4 Oh nee! De buren!

Sommige vrouwen denken dat ze ergens op een onbewoond eiland liggen waar niemand hun kan zien en horen. Ondanks dat je het best sexy vindt maak je je wel zorgen of de buren niet meegenieten van jullie intieme bezigheden. Anders wordt de volgende ontmoeting wel heel ongemakkelijk…

#5 Zó, wat een oerwoud…

Af en toe vergeet jij of je partner om de boel te kortwieken daar beneden. Niet dat daardoor alles verpest wordt, maar het kan je gedachten wel flink beheersen. Je weet dus wat je te doen staat: of je eigen zaakje scheren of het subtiel vertellen aan je partner.

#6 Trek ik ook zo’n raar gezicht als ik klaarkom?

Na verloop van tijd let je tijdens een vrijpartij op andere dingen. Bijvoorbeeld op wat voor weer het is, hoe je eigen lichaam eruit ziet, hoe ze kreunt en haar gezicht als ze klaarkomt. Soms raak je er zo door geïntrigeerd dat je wel benieuwd bent wat voor gezicht jezelf trekt als je klaarkomt. Misschien een spiegeltje er bij houden de volgende keer?

#7 Wat als jij mijn celebrity crush was?

Ondanks dat er niets mis is met je bedpartner ontsnap je niet aan de gedachte om aan een ander te denken. Het overkomt je gewoon! Dus aan alle vrouwen die dit lezen: doet je vriend het licht uit? Dan weet je hoe laat het is! Voor hem transformeer je dan in een sexy superster.

#8 Heeft ze het wel naar haar zin?

Als man vraag je je soms weleens af of je bedpartner het wel naar haar zin heeft. Sommige vrouwen denken ten minste wel aan de buren! Maar of het sexy is? Daar zijn de meningen over verdeeld..

#9 Kom ik nog wel op tijd bij mijn afspraak?

Niks mis met een vluggertje, maar als je een belangrijke afspraak op de planning hebt kan het nog weleens tricky tricky worden. Je hoofd is dan meer bij de volgende afspraak. Wat dacht je van een timer? Neh.. toch niet zo sexy. Dan maar te laat komen en een goede smoes bedenken.

#10 Hoe ver kan ik gaan?

De ene vrouw kan nou eenmaal meer incasseren dan de ander. Dat zorgt nogal eens voor problemen. Want hoe weet je nou hoe diep je kunt gaan? Houdt ze van stevige seks of juist heel sensueel en intiem? Deze vragen kunnen tot behoorlijke wat kopzorgen leiden tijdens de seks. Oplossing? Praten!

Waar denk jij weleens aan tijdens de seks?

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.790 keer bekeken

Geschreven door

Als jij niet gehoord hebt van de nieuwe Barbie film, dan heb je onder een steen geleefd. De Barbie film met Margot Robbie en Ryan Gosling is razend populair en wij snappen wel waarom. Niet alleen is de boodschap van de film erg goed, de look & fe…
2.790 keer bekeken