Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.866 keer bekeken

De 10 grootste seksleugens die ELKE vrouw wel eens vertelt

23 november 2020,

geschreven door

Iedereen vertelt wel eens een leugentje om bestwil; ook als het om seks gaat. Bijvoorbeeld een leugentje om onder seks uit te komen, of juist om jezelf aantrekkelijker te maken. Hoe klein de leugen ook is, we hebben ons allemaal wel eens schuldig gemaakt. Wij hebben de 10 meest gebruikte seksleugens van vrouwen verzameld. 

#1 “Masturberen? Nee, dat doe ik niet hoor”

Voor veel vrouwen voelt het nog een beetje ongemakkelijk om aan hun partner te bekennen dat ze masturberen, dus zeggen ze maar dat ze het nooit doen. En het gekke is dat veel mannen dit ook nog geloven! Dit is overigens een compleet onnodige leugen, want over masturberen mag en kan je echt gewoon eerlijk zijn. Mannen schamen zich er ook niet voor, dus vrouwen hoeven het ook niet te doen. Sterker nog een onderzoek van Womans’s Health wijst uit dat 93% van de vrouwen masturbeert. Uit dit onderzoek kwam ook naar voren dat 58% van deze vrouwen zich ongemakkelijk voelt als het om het bespreekbaar maken van masturberen gaat.

#2 “Oh, ik ben totaal niet voorbereid”

Wanneer je net doet alsof je niet op seks had gerekend, maar stiekem je meest sexy lingerie hebt aangetrokken en twee uur bezig bent geweest met ontharen, scrubben en het smeren van liters bodylotion. Je weet wat ze zeggen: “Een slimme meid, is voorbereid”. Dus ook als je totaal niet uit bent op seks, maar er is een ieniemienie kansje… meid, prepare! En dan kan je altijd zeggen dat je echt niet voorbereid was om de rol van het brave meisje op je te nemen. Beter zo dan omgekeerd: Dat je totaal niet voorbereid bent en je partner een heggenschaar nodig heeft om bij je gevoelige plekjes te komen en ondertussen zijn benen openhaalt aan jouw keiharde stoppels. (note: Dit geldt voor de vrouwen die zich wel ontharen, maar het uit luiheid niet doen of vergeten zijn. Als jij bewust je lichaamshaar laat staan you go, girl!)

“Een slimme meid, is voorbereid.”

#3 “Wauw, dit was echt de allerbeste seks ooit”

Als je dit tegen een man zegt gelooft hij je sowieso. Natuurlijk, want dit is een compliment dat je wíl geloven, ook als je eigenlijk wel weet dat je niet heel erg goed gepresteerd hebt. Waarom vrouwen dit dan zeggen als we het niet echt vinden? Omdat we lieve, zorgzame wezens zijn die de ander graag een goed gevoel willen geven! En soms omdat het gewoon heel ongemakkelijk is omdat de man in kwestie hijgend naast ons neerploft en zegt “Oh jij bent echt een seks godin! Dit was de beste seks die ik ooit in mijn leven heb gehad, wauw, wauw, wauw dit was geweldig (and so on, and so on…) en probeer dan als vrouw maar eens te zeggen: “Hmm ja, ik vond jou eigenlijk niet zo goed Hendrik…”

#4 “Dit heb ik nog nooit gevoeld”

Behalve die ene keer met die sexy ex, en met die jongen van de bar, en die keer toen op het strand… Ja, eigenlijk heb je dit heel vaak gevoeld. Nu je erover nadenkt, dit voel je altijd tijdens de seks. Ach ja, in the heat of the moment zeggen we allemaal wel eens wat.

#5 “Ik heb hoofdpijn”

Ah, een klassieker! De good old hoofdpijn smoes. Werkt altijd. Ahoewel… Volgens mij weten de meeste mannen wel wat we hiermee bedoelen. “Ik heb hoofdpijn” is synoniem voor “oprotten nu, ik heb geen zin”. Wist je dat seks juist kan helpen tegen hoofdpijn? Dus als je wel echt hoofdpijn hebt, is het misschien goed om wel van bil te gaan!

“Ik heb hoofdpijn” is synoniem voor “oprotten nu, ik heb geen zin”.

#6 “Sorry, ik ben ongesteld”

Ongesteld zijn… de week van de maand waar je als vrouw met gemengde gevoelens naar kijkt. Niemand vindt het fijn om te bloeden uit haar vagina en ondertussen om de zoveel tijd neergestompt te worden vanuit haar baarmoeder. En dan hebben we het nog niet eens over de moodswings en vreetbuien. Máár ongesteld zijn heeft zo zijn voordelen. Je kan namelijk onder een heleboel dingen uitkomen met de period card! Sporten? Nee, sorry extreem ongesteld. Invallen en die meeting hosten? Nee, sorry door mijn ongesteldheid ben ik heel warrig en vergeetachtig… Seks? Oh hell no! En zelfs als je niet meer ongesteld bent kan je zeggen dat het zo is, want niemand die dat gaat checken. Maar dan zijn er ook nog mannen die period seks niet erg vinden, maar daar is ook een trucje voor. Heb jij geen zin in bloederige seks, maar hij wel? Probeer dan de volgende zin: “Het is niet alleen bloed he? Het zijn ook stukken baarmoederslijmvlies!” Succes gegarandeerd.

#7 “Oh ja, ik kom!”

Dit is wel de ergste leugen van het rijtje. Sommige vrouwen faken hun orgasme en dat kan om verschillende redenen zijn waarvan de een wat lulliger dan de ander. Optie 1: De vrouw doet alsof ze gekomen is omdat de seks gewoon echt niet goed is en de kans op een echt orgasme net zo groot is als de loterij winnen zonder dat je een lot hebt gekocht. Ja echt zo klein dus. Optie 2: De seks is heerlijk! Maar om de een of andere reden blijft het orgasme uit. Omdat je je partner wel de bevestiging wil geven van hoe lekker hij bezig is fake je voor deze keer. Optie 3: De seks is prima, maar duurt nu wel heel erg lang…

#8. “Jij hebt de grootste die ik tot nu toe heb gehad”

Wanneer je merkt dat hij onzeker is over de lengte van zijn penis. of “groter is echt niet per definitie fijner!” Dit is trouwens geen leugen, maar een feit. Dus als je de man gerust wil stellen, maar niet wil liegen want, come on… je hebt echt wel groter gehad. Gebruik dan groter is niet altijd beter. It’s not the size of the boat, but the motion of the ocean!

#9 “Oh, ik hou van je!”

Wat, nee? Zei ik dit echt? Nee, nee, nee! Het is niet zozeer een leugen, maar je wou het in ieder geval (nog) niet zeggen. Je houdt van seks met hem. Je houdt van zijn lichaam en je houdt van zijn handen op jouw lijf. Maar houden van hem? Nee joh!

#10 “Ik heb xx bedpartners gehad”

Over het aantal bedpartners zijn zowel mannen als vrouwen vaak niet eerlijk. Zo liegen mannen er vaak twee bij en ronden vrouwen het vaak af naar beneden omdat ze (totaal onterecht) bang zijn voor het label ‘makkelijk’ of ‘slet’. Of als ze maar een enkele bedpartner hebben liegen ze dat het er misschien iets meer zijn omdat ze niet preuts over willen komen. Dus als je iemand vraagt om het aantal bedpartners, ga er dan maar gewoon vanuit dat het antwoord een leugen is! Nog beter… vraag het gewoon niet.

Welke seksleugens heb jij weleens verteld? Deel ze met ons in een reactie hieronder!

2 reacties

  1. ohja hoor watr is dat toch.. altijd maar hoofdpijn en anders ongesteld.., wij mannen zijn echt niet een stelletje randdebielen hoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.404 keer bekeken

Geschreven door

Links, rechts of recht omhoog – waar mannen hun penis laten hangen is menig punt van fascinatie en discussie. Is er een medische reden voor waarom mannen links- of rechtsdragend zijn of is het juist compleet willekeurig? Wij gingen op onderzoek uit…
3.404 keer bekeken
1.867 keer bekeken

Geschreven door

Na het zien van de afbeelding zou je misschien het idee kunnen hebben dat het hier een ‘politieknuppel’ betreft. Nope, we behandelen alleen sextoys in deze rubriek! We hebben een dikke knoeperd van een seksspeeltje, waar alleen de gevorderde gebruike…
1.867 keer bekeken
2.249 keer bekeken

Geschreven door

De clitoris stimuleren kan op veel manieren en hier heb je ook enorm veel technieken voor. Of toys, maar af en toe zie je door de bomen het bos niet meer. Desondanks duiken er soms pareltjes van clitoris stimulators op. Zoals deze, de Her Ultimate To…
2.249 keer bekeken
2.227 keer bekeken

Geschreven door

Voor de diehard kinkster is er altijd wel iets te vinden waarmee de grenzen verder opgerekt kunnen worden. Met het volgende speeltje doe je dat zelfs letterlijk! Niet alle mannen zullen dit seksspeeltje kunnen waarderen, maar we konden je de Meat Cle…
2.227 keer bekeken