Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

2.829 keer bekeken

Zet je sub aan het werk met deze ballgag!

3 november 2017,

geschreven door

Ball gags, ook wel mondknevels genoemd, zijn populaire speeltjes binnen de BDSM-wereld. Hoewel ze niet heel effectief zijn in het onderdrukken van geluid (je kunt de sub nog steeds harde geluiden horen maken), zorgen ze er wel voor dat je onderdanige niet duidelijk te verstaan is. Met een ballgag wordt de onderdanige rol van de sub extra benadrukt. Omdat de mond wordt opengehouden is het daarnaast onvermijdelijk dat de sub na verloop van tijd de hele kamer onderkwijlt. Vernedering kent echter meerdere gradaties..

Een stapje verder

Wanneer je wat verder wilt experimenteren met gags, zijn er bijvoorbeeld ook mondspreiders of ball gags met een open ring. Deze maken het mogelijk voor de Dominant om verschillende dingen naar binnen te brengen of de onderdanige oraal te penetreren. Ook een hoofdharnas met dildo, waarmee je met je hoofd iemand kunt penetreren, is een optie wanneer je het spel met knevels wilt verleggen.

wc borstelgag borstel

Humiliator Gag System

Om de vernedering van je sub helemaal compleet te maken is er het Humiliator Gag Systeem; met onder andere een WC-borstel als opzetstuk. Is je submissive stout geweest? Laat hem of haar dan op de knietjes het toilet schoonmaken. Met een paar soepele nekbewegingen moet het mogelijk zijn om overal goed bij te kunnen. En anders is de borstel ook nog in lengte te verstellen 😉 Om het extra vernederend te maken kun je natuurlijk ook nog wat in het toilet laten liggen, opties genoeg!

Andere opzetstukken voor het harnas zijn onder andere een asbak, een wc rol houder en een kapstok. Zo heb je met dit mond harnas altijd wel een klusje voor je submissive, wanneer hij of zij weer eens stout is geweest. Voor 50 dollar heb je dit meesterwerk al in huis!

Ben jij onlangs ook nog een ‘apart’ seksspeeltje tegengekomen? Deel hem met ons in een reactie hieronder!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.198 keer bekeken

Geschreven door

In het begin van je twenties en ver daarvoor ontdek je seks. Op alle vlakken die je je maar kunt bedenken. Je experimenteert, je ontdekt en je neemt het ervan! Je leert steeds meer bij over seks en je eigen sekspersoonlijkheid. De ontwikkeling hierva…
4.198 keer bekeken