NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.370 keer bekeken

Wakker worden met een orgasme

13 oktober 2017,

geschreven door

Stel je eens voor dat je in de ochtend met een glimlach op je gezicht opstaat, in plaats van jezelf uit het bed te trekken op geluid van een luid en irritant alarm. Met de orgasmewekker word je elke ochtend gewerkt door een heerlijk orgasme en begin je de dag gelijk met een hoogtepunt!

Hoe werkt het?

Het speeltje gaat onder de naam Little Rooster. De vibrator hoef je niet in je lichaam te brengen, maar schuif je gewoon in je slipje. Het speeltje komt dus als het ware tegen de vagina aan te liggen. Het vibrerende gedeelte stimuleert vervolgens je clitoris en schaamlippen.

Voor het goed op de plek blijven van de Little Rooster, is het dragen van ondergoed dus wel een vereiste. De wekker begint met een heel subtiele trilling en bereikt binnen ongeveer 5 minuten tijd het ingestelde niveau. Je kunt hem gebruiken om je ’s ochtends mee te laten wekken, maar het kan natuurlijk ook heel spannend zijn om hem ergens anders af te laten gaan. Op de display wordt de tijd weergegeven, dus met één blik naar je kruis weet je gelijk hoe laat het is 😉

little rooster

De Little Rooster beschikt over maar liefst 30 vibratie levels. Selecteer het level dat bij je past en het speeltje onthoudt het. De eerste 27 levels zijn praktisch geluidloos, je zult in ieder geval niet wakker worden van het geluid. De laatste 3 levels worden ‘turbo levels’ genoemd, voor wanneer het er echt krachtig aan toe mag gaan (niet in de ochtend nemen wij aan). Wil je het gevoel nog een keer ervaren? Druk dan gewoon op de snoozeknop!

Meerdere voordelen

In je lichaam komen verschillende hormonen vrij die je stemming positief beïnvloeden. Je dag beginnen met een orgasme klinkt daarom naar ons inziens helemaal niet zo verkeerd. Je bent waarschijnlijk productiever op werk, werkt beter samen met je collega’s en ook voor je relatie kan het wonderen doen. Misschien toch maar eentje bestellen dan? Voor £ 59 Britse ponden bestel je eentje op www.littlerooster.com.

Zou jij het leuk vinden om met een orgasme wakker te worden? Of lijkt het je juist helemaal niks? Deel het met ons in een reactie hieronder!

2 reacties

  1. Whaaa dit is echt super cool! Ik wil er ook wel eentje, maar vind bestellen via een Engelse site toch wel eng.. Kan ik hem ook ergens anders kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

6.037 keer bekeken

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag behandelen we de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Deze week bespreken we de fetisj Cuckolding. Ben je benieuwd wat dat inhoudt? Lees dan snel verder! cuckolding: zelfst.naamw. (m) Ee…
6.037 keer bekeken