Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.076 keer bekeken

Dubbel genieten met deze dubbele dildo!

29 juni 2018,

geschreven door

Nee, dit is geen wichelroede, een kaal bonsaiboompje of katapult. De Double Wham-Me is een dubbele dildo en bedoeld voor dubbele penetratie of solo-plezier. Heb je geen idee hoe dit in zijn werk gaat? Maakt niet uit, wij leggen het voor je uit!

Dubbele dildo’s

Met een dubbele dildo creëer je het gevoel alsof je met twee partners tegelijk bezig bent. Een dubbele dildo heeft twee eikels die tegelijkertijd anaal en vaginaal kunnen worden ingebracht. Maar je kunt een dubbele dildo ook heel goed samen gebruiken. Meestal is één deel van het speeltje wat smaller, zodat je deze wat makkelijker anaal kunt inbrengen.

dubbele dildo double wham me

Double Wham-Me

De Double Wham-Me is bijvoorbeeld ook geschikt om door een lesbisch koppel gebruikt te worden. Wel dienen beide partners hem vaginaal te gebruiken. Maar er zijn bijvoorbeeld ook dubbele dildo’s waarbij het wel mogelijk is om de ene partner het speeltje anaal te laten gebruiken, terwijl de andere partner hem vaginaal gebruikt. De Double Wham-Me heeft een platte onderkant waarmee je het speeltje stevig op de grond plaatst. Tijd voor wat squats!

Met wie zou jij wel eens een dubbele dildo willen gebruiken? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.447 keer bekeken

Geschreven door

Ben jij helemaal klaar met alle verantwoordelijkheden en druk die bij het grote mensenleven komen kijken? Dan is een dierlijk rollenspel misschien het proberen waard. Om je goed in je rol te kunnen verplaatsen is een passende outfit natuurlijk wel zo…
1.447 keer bekeken