NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

1.685 keer bekeken

Waarom een one night stand niet altijd casual hoeft te zijn…

8 oktober 2020,

geschreven door

Een one night stand… ik denk dat we die allemaal wel eens hebben gehad. Waar de één dit helemaal fantastisch vindt, – no strings attached enzo – vindt de ander deze oppervlakkige manier van seks hebben helemaal niks. Toch hoeft een onenightstand niet altijd casual te zijn en wij leggen je uit waarom.

O-N-S

One night stands zijn voor velen van ons een tussenstop op onze seksuele ontdekkingsreis. Gelukkig hangen er op seks steeds minder taboes, maar eenmalige spannende avontuurtjes worden helaas hedendaags nog steeds niet gevierd. De één krijgt en high-five en de ander wordt voor slet of goedkoop uitgemaakt. Best wel idioot, want bij een ONS is er altijd sprake van twee of meer personen. Ondanks dat sommige scharrelwipjes nogal slordig, ongecoördineerd en vooral heel casual voelen, hebben ze vaak toch potentie om magische momenten te hebben.

Magische momenten?

Ja, magische momenten! Voordat jullie met elkaar het bed indoken waren jullie namelijk al aangewakkerd door opwinding en nieuwsgierigheid. Wanneer deze twee samen komen met een uitbarsting van chemie tussen de lakens, kan dit voor veel vuurwerk en magische momenten zorgen. Je volledig op je gemak bij iemand voelen en deze persoon vertrouwen kost natuurlijk veel tijd, maar er zijn ook aspecten die verder gaan dan tijd en ruimte. Soms is er meteen al chemie en een klik. Het is je vast wel eens overkomen dat je iemand ontmoet waarvan het leek alsof je diegene al jaren kent. Na een wilde nacht blijft vaak alleen een herinnering over want een onenightstand zou casual moeten zijn en blijven. Heeft iemand een bordje met ‘disagree’? Die wil ik graag heel hoog de lucht in houden.

“Wanneer opwinding en nieuwsgierigheid samen komen met een uitbarsting van chemie tussen de lakens, kan dit voor veel vuurwerk en magische momenten zorgen.”

Maak plaats voor eenhoorns en regenbogen

Waarschijnlijk had je vooral zin in een eenmalige sexy avond met dat lekkere ding die je in de kroeg had ontmoet, maar wat nou als er zo’n sterke chemie tussen jullie was onder én buiten de lakens? Misschien krijg je die één nachts vlieg niet meer uit je hoofd en probeer je jezelf wijs te maken dat de genuttigde drankjes de hele avond net wat spectaculairder hebben gemaakt dan dat die daadwerkelijk was. Waarschijnlijk ben je bang voor afwijzing omdat een onenightstand altijd casual zou moeten zijn. Zet dit uit je hoofd en waag gewoon een kansje. Chemie is niet iets wat je in je eentje kan voelen, dus trek de stoute schoenen en probeer contact op te nemen met je nachtelijke vlam. Of dit nu is via social media, de kroeg waar jullie elkaar hebben ontmoet of bij de sportclub waar hij/zij het die beruchte avond over had.

Ben jij wel eens verliefd geworden na een one night stand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.174 keer bekeken

Geschreven door

Ho, ho, ho… Kerst staat om de hoek! Heb je moeite met het bedenken van een wensenlijstje, of ben je nog op zoek naar een écht origineel kerstgeschenk? Heb jij even geluk, want we delen hier de meest sexy cadeautips voor kerstavond! De meest sexy k…
1.174 keer bekeken