Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.282 keer bekeken

6 vooroordelen over ‘sletterige’ dames!

23 augustus 2018,

geschreven door

Wanneer je als vrouw open bent over je seksualiteit en er niet altijd een monogame leefstijl op nahoudt, wordt je al gauw als slet afgeschilderd. Een beetje jammer natuurlijk, omdat je als vrouw vandaag de dag zelf de keuze hebt hoe jij je seksueel uitdrukt. Helaas worden vrouwen nog altijd anders beoordeeld dan mannen. Hoog tijd om wat vooroordelen over deze zogenaamde ‘sletterige’ dames weg te nemen. In deze blog gaan we 6 vooroordelen en mythes bij langs!

1. Aandacht

“Als een meisje veel seks heeft met meerdere partners, moet ze dat wel doen omdat ze geil is op aandacht.” Ook mensen die hun seksualiteit op een andere manier uiten dan we gewend zijn, krijgen vaak de stempel van ‘slet’. Date je bijvoorbeeld een keer met een meisje, dan hoor je mensen ook al snel roepen dat je dit om de aandacht doet. Onzin natuurlijk. Als vrouw ben je vrij om jou te uiten zoals jij dat wilt, zonder dat je rekening met bepaalde hokjes moet houden. Soms willen mensen gewoon seks hebben omdat ze dat graag willen!

2. “Ze slapen met iedereen, maakt niet uit wie!”

Wanneer je door de maatschappij beschuldigd wordt van slet, betekent dat natuurlijk nog niet gelijk dat je geen normen en verlangens hebt als het om een partner gaat. Zolang je het veilig doet, is er niks aan de hand!

3. Daddy-issues

Als je er een ‘aparte’ verstandshouding met mannen op nahoudt, zal je vast problemen met je vader hebben. Tenminste, dat wordt vaak door mensen gesuggereerd. Een beetje kort door de bocht natuurlijk. En als iemand ‘daddy issues’ heeft, betekent dat nog niet dat ze een slecht persoon zijn of dat ze je tijd niet waard zijn!

4. Een leegte vullen

“Vrouwen die veel seksueel actief zijn, doen dit om een bepaalde leegte te vullen.” Misschien geldt dat voor een aantal mensen, maar kan geldt dat eigenlijk niet voor elk soort activiteit? Van religie tot drinken, van kunst tot drugs, van sporten tot het verzamelen van postzegels. Voor velen komt bevrediging voort uit positieve aspecten in het leven. Dat kan een hobby, een familie, een carrière, maar wat ons betreft zeker ook seks zijn!

5. “Ze hebben geen normen en waarden.”

Dit wordt vaak gezegd over meiden die met iedereen slapen. Zijn we het daar mee eens? Nee, wat een onzin! Iedereen heeft normen en waarden, zelfs sletjes! Bovendien gaat het hebben van moraal hand in hand met hun feministische ideologie. En ja, zelfs sletten kunnen religieus zijn. Natuurlijk zijn ze dat niet allemaal, maar genieten van seks betekent zeker niet dat je geen normen en waarden hebt.

6. Een wijde vagina

Een mythe die wij veel voorbij zien komen, is dat je vagina zou gaan uitrekken wanneer je regelmatig seks hebt. Nou, zelfs wanneer je een kind hebt gebaard, wordt het weer strak daar beneden hoor. En anders heb je nog altijd bekkenbodemoefeningen! Natuurlijk zijn niet alle vagina’s gelijk, maar dat heeft meer met anatomie dan met veel seks hebben te maken. Als je vagina wijder zou worden van veel seks, zou dat met een vaste partner ook gebeuren.

Ben jij weleens voor een slet utigemaakt? En wat was daar de reden voor? Deel het met ons in een reactie hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.114 keer bekeken

Geschreven door

Hittegolven lijken langzaam meer regel dan uitzondering te worden tijdens de Nederlandse zomers. Wij zouden geen rasechte Hollanders zijn als we nooit wat te klagen hadden over het weer, of alles dat met het weer te maken heeft ;) En hoewel veel mens…
1.114 keer bekeken