Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.310 keer bekeken

Van scharrel naar relatie? 7 tekenen dat dit niet gaat gebeuren!

1 april 2021,

geschreven door

Ben jij al een behoorlijke tijd aan het scharrelen met die ene leukerd en ben jij inmiddels wel klaar voor the real deal? Maar komt er maar geen schot in de zaak en begint het op een never ending scharrelstory te lijken? Autsj. Om je alvast een beetje voor te bereiden op een teleurstelling, hebben wij 7 dingen op een rij gezet die wijzen op een not so happy end. 

Sidenote! Iedereen scharrelt en date anders. Laat dit artikel je er dus niet van weerhouden om een gesprek aan te gaan en te kijken of er meer in zit. 

#1 Jullie doen nooit iets anders dan seksen

Lekker hoor, maandenlang de hele dag door seksen. Maar op een gegeven moment is het ook wel leuk om samen een filmpje te kijken, een fijne wandeling te maken of om een hapje te eten in een restaurant. Als smoes wordt vaak gebruikt dat het iemand z’n ding niet is, maar vaak is de echte reden dat iemand gewoon niet zo’n behoefte heeft om moeite te steken in activiteiten waarbij jullie kleren aan hebben.

#2 De gespreksonderwerpen ‘vrienden’ en ‘familie’ worden van tafel geschoven

Jullie gesprekken blijven vaak oppervlakkig, maar wanneer jullie wat verder de diepte in willen gaan worden onderwerpen zoals familie en vrienden vermeden. Je hebt eigenlijk nog steeds geen idee hoe de ouders van je scharrel heten, wat ze voor werk doen en of je romance überhaupt broers of zussen heeft. Vriendengroepen zijn ook eng om te bespreken; stel je voor dat je ze wilt ontmoeten. SHOCK.

#3 Een tandenborstel bij iemand laten staan is een no-go

Hoe vaak jullie ook bij elkaar slapen, een tandenborstel of geurtje bij je scharrel laten staan is teveel gevraagd. Logeerpartijtjes zijn gezellig, maar er moet elke keer weer een tas ingepakt worden. Na een nachtje bij elkaar slapen is het tas inpakken en een vluchtige kus, niets meer dan dat.

“Na een nachtje bij elkaar slapen is het snel tas inpakken en een vluchtige kus.”

#4 Het contact is nogal onregelmatig

Jullie hebben regelmatig contact via Whatsapp of een ander social media platform om een grappige meme door te sturen of te vragen naar elkaars plannen. Dagelijkse belletjes of berichtjes zijn niet aan de orde en jullie leven vooral je eigen leven. Jullie zijn niet per se geïnteresseerd in elkaars belevenissen. Soms spreken jullie elkaar dagen niet, en dan opeens popt de ander op.

#5 Toekomstplannen maken is niet aan jullie besteed

Nee, we doelen dan heus niet meteen op huwelijksplannen. Maar wanneer jullie spreken over een eventuele vakantie samen, betekent dat dat jullie er vanuit gaan om tegen die tijd nog steeds samen te zijn. In jullie geval weten jullie het niet zo zeker. Plannen leg je liever niet vast (want stel je voor dat er iets anders leuks voorbij komt) en in elkaars toekomstplannen komen jullie absoluut niet voor.

#6 Complimentjes gaan alleen over jouw welgevormde billen of mooie spierballen

Omdat jullie geen diepere gevoelens voor elkaar hebben, zullen jullie complimenten niet veel verder gaan dan “je ziet er lekker uit vandaag”. Een compliment over je discipline, zorgzaamheid of ambities zit er helaas niet in.

#7 Een van jullie geeft aan geen relatie te willen

Tsja. Dit behoeft verder geen uitleg.
Wat vind jij van eindeloos scharrelen met iemand?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

742 keer bekeken

Geschreven door

Thank God it’s Fetish Friday! Elke vrijdag zetten wij een fetisj in de spotlight, want in iedereen schuilt toch wel een beetje een fetisjist. Deze week is dat acromotofilie, acromo-wat? Beter bekend als een amputatiefetisj. acromotofilie: zelfst.naa…
742 keer bekeken