Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

574 keer bekeken

Toy Tuesday: Fifty Shades of Grey cockring

8 oktober 2019,

geschreven door

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete seksspeeltjes toe. Deze keer willen wij je graag kennis laten maken met de Fifty Shades of Grey cockring. Deze stijvolle, siliconen penisring heeft een vibrerende bullet waardoor jullie beiden extra prikkels ervaren tijdens het vrijen! 

  • Super elastisch en sterk
  • Stimulerende structuren voor haar
  • Vibraties om hem en haar te plezieren
  • 100% waterproof
  • Werkt op batterijen
  • Ftalatenvrij

De man geniet met deze cockring uit de Fifty Shades of Grey collectie van een stevige en langdurige erectie, doordat het bloed in de zwellichamen door de ring niet kan wegstromen. De cockring is daarnaast voorzien van een vibrerende clitoris stimulator om jullie vrijpartij te intensiveren.

De ring is gemaakt van flexibel siliconen en daardoor behoorlijk elastisch. Hierdoor zullen de meeste mannen geen problemen ervaren met de maat van de ring.

Fifty Shades of Grey cockring review van de experts

Toytester L.: “Dit is nu echt zo iets om cadeau te geven aan je partner. Mooie verpakking, mooi product en een leuke prijs. Hiermee heb je echt wel wat leuke avonden in het vooruitzicht. Vooral bedoeld om elkaar mee te plagen en kan ook los gebruikt worden om intieme plekjes te kriebelen.”

Heb jij plezierige ervaringen met penisringen? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.629 keer bekeken

Geschreven door

Er zijn zo veel mooie speeltjes dat we elke maand wel een top toy willen uitlichten. Deze maand is dat de Womanizer ECO. Een seks speeltje dat niet alleen jouw genot, maar ook de natuur belangrijk vindt! Zorgeloos genieten dus, met de Womanizer PREMI…
1.629 keer bekeken