Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.039 keer bekeken

TEST: Is het een sextoy of niet?

13 augustus 2019,

geschreven door

Seksspeeltjes komen tegenwoordig in de meest futuristische vormen. Soms zijn ze zelfs helemaal niet meer als seksspeeltje te herkennen. We zijn benieuwd hoe dat bij jullie is. We zijn benieuwd of jullie de seksspeeltjes er zo uit kunnen pikken!


Hoewel de gemiddelde masturbator hetzelfde voorkomen heeft, zijn deze handvatten toch echt bedoeld voor je mountainbike!

masturbator


Dit is een cockring, echt waar! De Alpha One penisring is met 24-karaats goud verguld en is in het midden voorzien van zijdezachte gelkussens voor extra comfort. Voor wanneer je indruk wilt maken in de slaapkamer!
cockring


Dit BDSM werktuig had ook zo een asbak kunnen zijn, maar het is toch echt bedoeld om de ballen mee te pijnigen! De bovenste ring van deze ballcrusher wordt om het scrotum bevestigd. De testikels worden vervolgens in de crusher gestopt. Vervolgens kan met een sleuteltje de druk worden opgevoerd. Zet dit gereedschap op zijn gereedschap en je hebt de volledige controle over je vent!

ballcrusher


Dit is een ballsling! Een ballsling is een penisring gecombineerd met een ballstretcher. Het bovenste gedeelte gaat om de basis van de penis heen en zorgt voor een hardere erectie die langer aanhoudt. Het andere gedeelte gaat om het scrotum en laat deze meer opvallen door ze uitdagend naar voren te drukken. Doordat de balzak omlaag wordt gedrukt duurt het ook iets langer voordat je als man klaarkomt.
ballsling


Het heeft wel wat weg van een anaal douche, maar het gaat hier om een airblower (ook dat had zo een naam van een seksspeeltje kunnen zijn). Hiermee blaas je het stof van de sensor en lens van je camera!

airblower


Een beetje een vreemd voorkomen voor een sextoy, dat klopt. Toch kan je hier prima je pielemuis in stoppen! De Tenga Flip Hole heeft een heerlijke binnenstructuur bestaande uit verschillende stimulerende 'kamers' die jouw penis optimaal stimuleren. Sommige mannen beweren zelfs dat dit seksspeeltje beter aanvoelt dan het echte werk!
flat doggy


Wederom een gouden sextoy! Eigenlijk is de vraag niet helemaal eerlijk, omdat deze ring op twee manieren gebruikt kan worden: als sieraad en als vibrator!

flat doggy


Hoewel sommige clitoris vibrators ook een beetje dit voorkomen hebben, gaat het hier om een kruimeldief! Maar wie weet, misschien kan je de clitoris ook wel met een kruimeldief stimuleren?!

kruimeldief

Had jij alle vragen goed? Deel je uitkomst met ons in een reactie!

6 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.121 keer bekeken

Geschreven door

Met enige regelmaat verschijnt er op EasyToys Magazine een blog over fetisjen. Wanneer je een fetisj hebt, raak je seksueel opgewonden van bepaalde rituelen of voorwerpen. En geloof ons, er zijn heel wat bijzondere dingen waar mensen opgewonden van k…
2.121 keer bekeken