Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.631 keer bekeken

Hul je penis in luxe met de Alpha One!

29 maart 2019,

geschreven door

Mannen die luxe hoog in het vaandel hebben staan, hebben geluk! We hebben weer een bijzonder seksspeeltje gevonden. BDSM en fetisj boutique SublieM (uit ons eigen kikkerlandje) verkoopt namelijk een gouden penisring!

Twenty four karat magic in the air ♪

  • Afmeting: 7,5 x 7,5 x 2,2 cm
  • Gelpads opening: van 0,5 cm tot 5 cm

Vrouwen kunnen al een aantal jaren genieten van de meest luxueuze seksspeeltjes. Denk bijvoorbeeld aan de speeltjes van Womanizer of LELO. Mannen komen er wat dat betreft een beetje bekaaid vanaf. Natuurlijk zijn er wel een aantal luxe seksspeeltjes voor mannen, maar een gouden cockring was er nog niet!

gouden cockringpenisring

De Alpha One cockring is met 24-karaats goud verguld en is in het midden voorzien van zijdezachte gelkussens voor extra comfort. Natuurlijk krijg je zo’n mooie toy niet in een plastic zakje. De Alpha One wordt in een luxe geschenkbox geleverd.

Wat zijn de voordelen?

Met deze oogverblindende cockring kan niemand meer om jouw pielemuis heen! Vervelende reacties op dickpicks zijn ook verleden tijd met deze cockring om je jongeheer. De kans is groter dat er binnen no-time een rij aan golddiggers op de stoep hebt staan. Zo’n gouden penisring moet natuurlijk wel iedereen zien 😉 Met deze gouden cockring kan iedereen daarnaast aan je zien dat je de schaapjes op het droge hebt.

Zou jij wel een gouden seksspeeltje in je collectie willen?

3 reacties

  1. Deze wil ik heel graag hebben. Een mooie rijke aanvulling op mijn reeds bestaande collectie ringen.
    Ik draag ze dagelijks. Elke dag een andere.
    Deze zal zeker bijzonder zijn. Mijn vriendin wordt er ook geil van.

  2. YES!!!! Deze zou ik wel voor mjn lekkertje willen hebben..SUPER GEIL,En ik hou wel van luxe……..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.550 keer bekeken

Geschreven door

Kan je wel een beetje extra beweging gebruiken? Dan is de Heeldo wellicht een speeltje voor jou! Heeldo is het eerste strap-on harnas voor je voet. Sterker nog, het is het eerste strap-on harnas voor eigen gebruik. Met behulp van het harnas kan je zo…
4.550 keer bekeken