Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

970 keer bekeken

Een gouden vibrator voor om je vinger!

9 augustus 2019,

geschreven door

Multifunctionele seksspeeltjes, wij houden ervan! Je kent vast wel een aantal vibrators die meerdere plekjes kunnen stimuleren. Het volgende speeltje is ook multifunctioneel, maar dan op een een andere manier. De Palma vibrator, een seksspeeltje gemaakt van 18 karaats goud, kan als ring worden gedragen, maar heeft ook het vermogen om je een orgasme te bezorgen!

De Palma vibrator

De Palma is letterlijk en figuurlijk een sieraad onder de seksspeeltjes! De 18 karaats gouden ring heeft een roterende band waarmee je het speeltje horizontaal of verticaal over je vingers kunt leggen. De stand van je hand bepaalt de intensiteit van de vibraties. Door op de vibrator te tikken kan daarnaast een vibratiepatroon worden ingesteld. De vibraties volgen dan het ritme wat jij met je vinger aangeeft.

De stijlvolle wearable heeft in totaal drie snelheden en twee aanpasbare modi waarmee je kunt variëren. Het speeltje ziet er dus niet alleen heel stijlvol uit, maar de techniek en mogelijkheden mogen er ook zijn!
palma

De Palma is waterproof, waardoor je hem na gebruik eenvoudig weer reinigt. Een beetje warm water is voldoende. Wanneer de vibrator na de nodige quality time onverhoopt leeg is, laad je het speeltje zo weer op met het USB oplaadstation. Mannen, willen jullie je vrouwtje blij maken? Dan weet je wat je in huis moet halen! 😉

Zie jij jezelf al met deze ring om je vinger? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.556 keer bekeken

Geschreven door

Die ene outfit die eigenlijk too much is om te dragen? Dat is precies dé outfit voor een festival! Want op festivals kan het niet gek, naakt en sexy genoeg! Natuurlijk zijn muziekfestivals er in de eerste instantie voor de muziek, maar de laatste ja…
2.556 keer bekeken