Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

Standje van de maand: De Banging Back-hug

14 mei 2023,

geschreven door

Ben jij klaar voor het standje van deze maand? We hebben een makkelijk, maar heel intiem standje voor je! Je kan elkaar weliswaar niet aankijken tijdens de Banging Back-hug, maar jullie kunnen elkaar wel overal aanraken en kussen…

Seksstandje: The Banging Back-hug

seksstandje

  • Categorie: Achterlangs
  • Stimulatie: Anaal, vaginaal
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Dit standje is heerlijk, makkelijk en geschikt voor bijna iedereen! Het is namelijk ook geschikt voor zwangere vrouwen waarvan de buik in de weg kan zitten bij sommige standjes. Daarnaast is de Backhug geschikt voor anale seks, seks tussen twee mannen en ook met een voorbinddildo is dit standje ideaal voor twee vrouwen!

Voor dit standje neemt de ontvangende partij plaats op het randje van het bed, op zijn/haar knieën. De gever gaat heel simpel, naast het bed staan. Dan is het belangrijk dat de ontvangende partner niet op de handen naar voren leunt, maar zich juist achterover tegen de gevende partner aan laat ‘vallen’. Zo hebben jullie lekker veel huid-op-huid contact en kan de partner je overal aanraken en strelen en tegelijkertijd je nek verwennen.

“Lekker veel huid-op-huid contact en beide handen vrij om elkaar extra te verwennen!”

Omdat de ontvanger rechtop zit, is het lastig om heel diep te penetreren. Willen jullie toch voor iets diepere penetratie gaan? Dan kan de persoon voorover leunen op de handen of ellebogen steunen. Dan missen jullie wel dat intieme gevoel dat dit standje juist zo fijn maakt, maar je kan hier natuurlijk in afwisselen! Zo kan je dit standje naar wens aanpassen zodat jullie beiden optimaal aan jullie trekken komen!

Sextoys combineren met standje De Banging Back-hug

Zoals we wel zeiden kan je dit standje naar wens aanpassen. Willen jullie de Backhug gebruiken voor seks met een voorbinddildo? Dat kan! Als de ontvangende partij een vrouw is, is dat standje ook erg geschikt voor wat extra clitorale stimulatie door middel van een bullet vibrator. Deze kan zij zelf bedienen, of haar partner kan dit doen!

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Een nieuwe week, een nieuw Standje van de week! Dit keer lichten wij graag het Facesitting standje toe. Facesitting is een seksstandje waarbij de vrouw op het gezicht van de man gaat zitten. Zo nu en dan moet de vrouw even haar dominante kant laten z…
8.553 keer bekeken