Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.436 keer bekeken

Sexuologe Eveline Stallaart schrijft wekelijks voor EasyToys Magazine

29 september 2021,

geschreven door

EasyToys Magazine is een plek waar jij alles kan vinden op het gebied van seks, relaties en liefde. Wij delen graag inspirerende artikelen met je en laten je ook graag de leukste seks standjes en toys zien. Maar we willen jullie ook graag helpen bij lastigere vraagstukken en complexere problemen. Naast de artikelen van onze seksuoloog Talitha, vind je nu ook elke week een artikel van sexuoloog Eveline Stallaart!

Eveline + EasyToys = een match!

“Sinds mijn studie is het mijn doel om seks beter bespreekbaar te maken. Niet alleen tussen partners, maar ook bijvoorbeeld tussen groepen vrienden en vriendinnen. Hoe meer we er namelijk over praten, hoe meer we erover leren en hoe normaler we het gaan vinden.
EasyToys laat zien dat seks en toys echt voor iedereen bereikbaar zijn, wat ik heel goed en belangrijk vind. Daarnaast maakt EasyToys seks bespreekbaar op een speelse en toegankelijke manier wat bijdraagt aan het doorbreken van taboes.”

“Wat vind jij fijn, wat vind ik fijn en wat zou jij anders willen, zijn voorbeelden van belangrijke vragen die we elkaar soms niet of niet genoeg stellen, terwijl daar juist de sleutel ligt tot een gelukkig seksleven – Eveline.”

Over Eveline Stallaart

Eveline Stallaart is seksuoloog en psycholoog en heeft haar eigen praktijk in Amsterdam: ESSH (Eveline Stallaart Sexual Health). Ze is onder andere bekend van RTL Boulevard en het tv-programma Married at First Sight waar ze vaste expert is. Daarnaast schrijft ze voor verschillende magazines en kranten en is ze te horen in talloze podcasts. Eveline is nu ook Brand Ambassador voor EasyToys. Je kan vanaf nu elke week een artikel van Eveline lezen op ons online magazine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.077 keer bekeken

Geschreven door

Met trots kunnen wij jullie eindelijk vertellen dat HEMA in samenwerking met EasyToys een nieuwe lijn met toys en verzorgingsproducten lanceert! Vanaf vandaag kun je de intieme collectie zowel online als in verschillende filialen van de HEMA kopen. E…
2.077 keer bekeken
1.048 keer bekeken

Geschreven door

Wat zijn er deze maand weer toffe sextoys aan onze webshop toegevoegd! Wij doen altijd ons best om jou een uitgebreid en diverse collectie sextoys aan te kunnen bieden. Zodat er voor ieder wat wils is. Dat is deze maand zeker gelukt! We breidden ons …
1.048 keer bekeken