Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.657 keer bekeken

Dé leukste nieuwe sekstoys van september

25 september 2018,

geschreven door

Elke maand krijgen wij weer een hoop nieuwe artikelen binnen waarmee jullie je seksleven kunnen verreiken. September was daar zeker geen uitzondering op. De meest bijzondere seksspeeltjes van afgelopen maand komen aan bod in deze blog!

Exotiq

Met de producten van Exotiq genieten jullie nog meer van jullie voorspel! De collectie van Exotiq omvat de lekkerste massage oliën en crèmes in de meest exotische smaken. Warm het lichaam van je partner op met één de verwarmende massageolie die heerlijk aanvoelt op de huid en de spieren laat ontspannen.

Of laai het vuur verder op met één van de massagekaarsen van Exotiq. Laat de kaars branden en vul de kamer met de meeste sensuele geuren om je in vervoering te brengen. Na een minuutje of 10 kan je het warme kaarsvet gebruiken als massageolie. De producten van Exotiq worden geleverd in een gebruiksvriendelijke en stijlvolle verpakking. Je voorspel is pas echt compleet met de producten van Exotiq!

Curve

Wie houdt er nou niet van cuves? Helaas zijn er maar weinig lingerie merken die denken aan vrouwen met een maatje meer. Curve (een hele toepasselijke naam inderdaad) doet dit wel en heeft een fantastische collectie met de meest sexy babydolls, jarretelsetjes, nachtjurkjes en body’s voor vrouwen met een iets grotere maat.

De lingerie van Curve staat voor kwaliteit en een hoog draagcomfort. De meeste lingerie wordt geleverd met leuke extra’s zoals sierboeien, strikken of strings. De grote maten lingerie van het merk is verkrijgbaar tot maat XXXXL. Laat je vrouwelijke vormen schuitteren in de lingerie van Curve!

  • Geen producten gevonden

Pjur Vegan

We zijn de laatste jaren allemaal bewuster gaan leven. Zo zijn steeds meer mensen vegetariër of zelfs veganist geworden. Het bekende glijmiddel Pjur heeft hier onlangs op ingespeeld en is met een veganistische glijmiddel op de markt gekomen. Pjur Woman Vegan bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten en is vrij van synthetische kleurstoffen en parfum.

Het glijmiddel is op waterbasis, waardoor je het eenvoudig weer afspoelt met water. Daarnaast laat het geen nare vlekken achter op je kleding of beddengoed.

  • Geen producten gevonden

Andrew Christian

Ook voor de heren is er een nieuw lingeriemerk bijgekomen. Het assortiment van Andrew Christian bestaat uit de hipste jockstraps die je ooit hebt gezien! De ene print is nog kleurrijker dan de andere. Het ondergoed van Andrew Christian zit comfortabel en dankzij de elastische heupband ben je altijd verzekerd van een goede pasvorm! Ga voor een doorschijnende jockstrap of eentje met een ademende stof. Een aantal jockstraps zijn daarnaast voorzien van een  ‘pouch’ waar je geslachtsdelen in geplaatst kunnen worden. Zo weet je zeker dat je zaakje op zijn plaats blijft!

Elke slip heeft de naam van het merk groot op de boord staan. Met de slips van Andrew Christian weet je zeker dat je opvalt!

  • Geen producten gevonden

Ook binnengekomen in september

Naast deze uitgelichte merken, is er nog veel meer moois binnengekomen deze maand!

Hier zie je alle sextoys die nieuw bij ons zijn binnengekomen.

Welk nieuwe speeltje mag niet in jouw nachtkastje ontbreken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.057 keer bekeken

Geschreven door

Met trots kunnen wij jullie eindelijk vertellen dat HEMA in samenwerking met EasyToys een nieuwe lijn met toys en verzorgingsproducten lanceert! Vanaf vandaag kun je de intieme collectie zowel online als in verschillende filialen van de HEMA kopen. E…
2.057 keer bekeken
1.041 keer bekeken

Geschreven door

Wat zijn er deze maand weer toffe sextoys aan onze webshop toegevoegd! Wij doen altijd ons best om jou een uitgebreid en diverse collectie sextoys aan te kunnen bieden. Zodat er voor ieder wat wils is. Dat is deze maand zeker gelukt! We breidden ons …
1.041 keer bekeken
1.194 keer bekeken

Geschreven door

Bijna elke dag voegen wij nieuwe pareltjes toe aan onze webshop, EasyToys. Wij snappen maar al te goed dat jij dat niet allemaal kan bijhouden. Onze productmanagers hebben er een dagtaak aan om al dat moois op te meten, te wegen en te omschrijven! Wi…
1.194 keer bekeken