Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.844 keer bekeken

De leukste nieuwe toys van november

27 november 2018,

geschreven door

Regelmatig worden er seksspeeltjes aan het assortiment van EasyToys toegevoegd die zo onderscheidend of leuk zijn dat we ze graag met jullie willen delen. De meest bijzondere seksspeeltjes van afgelopen maand komen aan bod in deze blog!

Fleshlight Launch – masturberen was nog nooit zo makkelijk

Maak kennis met het eerste automatische speeltje van Fleshlight! Plaats je favoriete mannenspeeltje in de Fleshlight Launch en je hoeft in feite niks meer te doen. Heerlijk na een avondje stappen, toch?

Het speeltje ziet er misschien een beetje lomp en groot uit, maar het weegt gelukkig bijna niks. Je hoeft dus niet eerst langs de sportschool om het speeltje goed te kunnen gebruiken. Gelukkig maar. Aan beide kanten van het speeltje zitten touchpads waarmee je het tempo en de lengte van de stoten kunt instellen. Daarnaast kan je het speeltje ook met je telefoon aansturen, waardoor je het speeltje ook bijvoorbeeld samen met je partner kan gebruiken.

Interactief masturburen

Met behulp van Bluetooth kan je de Fleshlight daarnaast ook verbinden met sites als Feelme.com en Pornhub.com, die interactieve pornofilms aanbieden. De Fleshlight Launch beweegt dan mee op het tempo van de handelingen in de film. Niceee!

Womanizer Liberty – het ideale reismaatje voor elke vrouw

Wil jij ook tijdens je vakantie kunnen genieten van je favoriete seksspeeltje? De Womanizer Liberty past altijd in je handbagage, hoe vol deze ook mag zijn! Deze compacte luchtdrukvibrator doet wat sensaties betreft niet onder voor zijn grotere ‘zussen’. Met de twee knopjes schakel je tussen de 6 verschillende luchtdrukstanden. Plaats het mondje over de clitoris en ervaar hoe je contactloos richting een hoogtepunt wordt gebracht.

Dankzij de magnetische afsluitdop kan je het speeltje discreet en veilig opbergen. Het siliconen mondje is afneembaar en kan, indien gewenst, worden verwisseld met de grotere kapjes van de standaard Womanizers. De Womanizer Liberty is waterproof en kan met behulp van USB-kabel eenvoudig weer worden opgeladen. Deze compacte luchtdrukvibrator is jouw ideale reismaatje en is verkrijgbaar in vier hippe kleuren! Welke Womanizer zit straks bij jou in de tas?

Een lekker ritje op de Motorbunny

Weet jouw vibrator je niet meer echt te prikkelen en ben je toe aan echte stevige stimulatie? Dan is een sekszadel wellicht het proberen waard! Onlangs hebben we de Motorbunny aan ons assortiment mogen toevoegen. Als je hier niet meer van klaarkomt, weten wij het ook niet meer!

De Motorbunny wordt geleverd met extra opzetstukken waardoor je kunt blijven variëren. Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening of je smartphone kan je de vibratie- en rotatiestanden bedienen. En speel je liever samen? Stuur je partner dan een uitnodiging via je telefoon en hij of zij kan de Motorbunny waar dan ook te wereld besturen!

Tenga Spinner – Geef er maar een lekkere spin aan!

Met de Tenga Spinner heeft Tenga weer een potentiële topper op de markt gebracht. Deze uniek uitziende masturbators hebben aan de binnenkant een spiraalvormige structuur die begint met draaien wanneer de penis naar binnen gaat. We hoeven je vast niet te vertellen dat dit een speciale ervaring oplevert, niet te vergelijken met bijvoorbeeld een blowjob.

Wat deze masturbator onderscheidt van andere Tenga speeltjes, is dat deze masturbator heel makkelijk schoon te maken is.  Waar een aantal speeltjes uit de Tenga collectie bestemd zijn voor eenmalig gebruik, kan je deze masturbator telkens weer opnieuw gebruiken. Je hoeft de sleeve na het gebruik alleen maar af te spoelen onder de warme kraan.


Ook binnengekomen in november

Naast deze uitgelichte merken, is er nog veel meer moois binnengekomen!

Hier zie je alle sextoys die nieuw bij ons zijn binnengekomen.

Welk nieuwe speeltje mag zeker niet in jouw nachtkastje ontbreken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.816 keer bekeken

Geschreven door

Ook aan het eind van het jaar hebben wij weer een aantal nieuwe en leuke seksspeeltjes mogen toevoegen aan het assortiment. De meest bijzondere seksspeeltjes van afgelopen maand delen we graag met jou in deze blog! BDSM set voor beginners …
1.816 keer bekeken
897 keer bekeken

Geschreven door

Elke maand worden er weer een hoop nieuwe seksspeeltjes toegevoegd aan onze webshop. Om jou op de hoogte te brengen van de nieuwste en meest bijzondere sekspeeltjes die zijn binnengekomen, hebben we een overzicht gemaakt van leukste sextoys van de ma…
897 keer bekeken