Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

2.136 keer bekeken

Dé leukste nieuwe sextoys van oktober

30 oktober 2018,

geschreven door

Een nieuwe maand, nieuwe toys! Ook in oktober hebben we weer nieuwe merken en seksspeeltjes mogen toevoegen aan ons assortiment. Een aantal van de opvallendste sextoys van de maand oktober hebben we hieronder voor jullie uitgelicht. Welk seksspeeltje ligt er straks bij jouw in het nachtkastje?

Satisfyer Men Vibration

Vanaf oktober is de Satisfyer Men Vibration verkrijgbaar. Zoals de naam doet vermoeden, gaat het hier om de vibrerende versie van de Satisfyer Men, in een nieuw jasje. De seksspeeltjes van het merk Satisfyer staan bekend om hun strakke designs en relatief lage aanschafprijs. De Satisfyer Men Vibration vormt hierop geen uitzondering. Het mannelijke ontwerp ziet en modern en elegant uit. Leuk speelgoed voor de moderne jongens!

De ergonomische rondingen liggen perfect in de hand, zodat je comfortabel de knoppen kunt bedienen met je duim en goed grip houdt op het speeltje. Dankzij de oplaadbare batterijen is de masturbator niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Je kunt hem eenvoudig opladen met de meegeleverde USB-kabel.

Fantastische orgasmes!

Met 14 vibratieprogramma’s en een invoerdiepte van 7 cm, zal het bovenste, gevoelige deel van de penis heerlijk gestimuleerd worden. Met een keuze uit 3 intensiteiten en 8 verschillende ritmes, heb jij je eigen genot in handen! De motoren zitten bovenin de masturbator en geven je een gevoel dat doet denken aan stevige orale seks. De Satisfyer Men Vibration trakteer je echt op een heerlijke penismassage! De masturbator heeft een brede opening waardoor mannen hem ook zonder een erectie kunnen gebruiken. Daarnaast is hij ook nog eens waterproof, waardoor je hem ook kunt meenemen in bad. Zet hem op je verlanglijstje mannen!

De Partner Multifun – Meer dan alleen een koppel vibrator!

De Satisfyer Partner Multifun 1 moet je gezien hebben! Deze multifunctionele koppeltoy geeft jou en je partner een arsenaal aan mogelijkheden. Gebruik hem als koppel vibrator tijdens de seks of voor gerichte stimulatie van een erogene zone naar wens. De Partner Multifun beschikt over maar liefst 3 motoren die elk 10 vibratiestanden hebben en apart van elkaar kunnen worden bediend. Twee bevinden zich in de armen van het speeltje. Met de armen kan je gericht de gevoelige plekjes stimuleren. Denk hierbij aan de clitoris, tepels, scrotum en het perineum. In het basisgedeelte bevindt zich de laatste motor. Door het ergonomische ontwerp kan de basis perfect gebruikt worden als opleg vibrator, maar ook bijvoorbeeld als vibrerende cockring.

Kokos

Kokos is een nieuw merk dat we in oktober aan onze collectie hebben mogen toevoegen. Het merk heeft een uitgebreid aanbod in realistisch vormgegeven masturbatie sleeves. Borsten, vagina’s, billen en complete onderlichamen die tot de verbeelding spreken en de fantasie onmiddellijk weten te prikkelen. De compacte sleeves voelen realistisch en zacht aan en dragen bij aan het gevoel dat je echt seks met iemand aan het hebben bent. Daarnaast zijn de speeltjes aan de binnenkant voorzien van stimulerende structuren die het gevoel van realisme nog eens versterken. En of je nu van grote of juist kleine schaamlippen houdt, Kokos heeft met elke wens rekening gehouden!

De sleeves kunnen binnenstebuiten gekeerd worden, waardoor je ze eenvoudig reinigt met warm water en een toycleaner.

Meer dan alleen vagina’s

Ben jij een echte borstenman en fan van het op zijn Russisch doen? Dan is de Bouncing Titties F Cup Masturbator zeker het bekijken waard! Met deze grote borsten ben je de hele avond zoet. Net als de andere speeltjes van Kokos, voelen deze borsten super realistisch aan.

De collectie omvat daarnaast ook nog eens verschillende kontjes, met naast een vagina een naar de anus gevormde opening. Lekker strak, zoals een echte anus betaamt. Liefhebbers van anale seks komen wat dat betreft prima aan hun trekken.

Maak kennis met Dave!

Maak kennis met Dave, de multifunctionele vibrator van Teaserz. Deze rabbit vibrator van siliconen is door zijn bijzondere ontwerp op meerdere manieren te gebruiken. Gebruik hem als een klassieke rabbit voor interne- en externe stimulatie, of gebruik het speeltje voor andere opwindende plekken, zoals de schaamlippen, tepels, perineum en anus. De Dave vibrator is voorzien van twee motoren en heeft 12 verschillende vibratiestanden om je mee in vervoering te brengen. En hadden we al gezegd dat het roterende wiel aanvoelt als een echte tong? Awesome! Ben je klaar met spelen? Dan kan het speeltje eenvoudig weer worden opgeladen met behulp van de meegeleverde USB-kabel. Dave is er voor vrouwen (en mannen) die houden van variatie!

Ook binnengekomen in oktober

Naast deze uitgelichte merken, is er nog veel meer moois binnengekomen deze maand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.615 keer bekeken

Geschreven door

Ook in augustus hebben we weer een hoop nieuwe seksspeeltjes mogen verwelkomen op EasyToys. De meest bijzondere seksspeeltjes van afgelopen maand komen aan bod in deze blog! Nieuw merk: Nalone Met Nalone heeft EasyToys een nieuwe collectie seksspeelt…
1.615 keer bekeken
882 keer bekeken

Geschreven door

Ook in de maand maart zijn er weer een hoop nieuwe seksspeeltjes binnengekomen. Om jou op de hoogte te brengen van de nieuwste en hipste sekspeeltjes van het moment, vind je hier de leukste nieuwe seksspeeltjes van de maand maart. Dit keer hebben we …
882 keer bekeken