Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.692 keer bekeken

Sekshoroscoop Maart 2022

1 maart 2022,

geschreven door

Goedemorgen! Tijd om te ontwaken uit je lange winterslaap met de sekshoroscoop van maart 2022. Het voorjaar breekt aan en dat betekent lentekriebels: een boost in energie, dat zalige geluksgevoel en een hoger libido. Hét moment om in actie te komen! Ga eropuit en haal je nodige (vitamine) D  Lees hieronder wat de sterren voor jou voorspellen in maart!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

Waterman, maak je borst maar nat! De banden die je deze maand schept, kunnen nieuwe deuren voor je openen. Neem eens een extra stap om mensen echt te leren kennen. Wat zijn hun grootste dromen, wat is hun sterkste drijfveer? Iemand die anders denkt en doet als jij, zou de sleutel kunnen zijn om je seksleven te verrijken. Pas wel op dat je niet te hard van stapel loopt, want dat kan negatieve consequenties met zich meebrengen.

Heb je een relatie? Dan laat jij je in maart van je beste kant zien. Je verrast je partner met je vindingrijkheid en wordt daar op sensuele wijze voor beloond! Laat die frustraties in je achterhoofd maar even los en focus op de mooie momenten. Jullie zullen herontdekken waarom jullie zo dol op elkaar zijn en dat zal zich tussen de lakens uiten!

Get de kriebels going met…

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen Oktober
Vissen

Vrees niet, Vissen! Je vraagt je al een poosje af wat er aan je relatie ontbreekt, maar deze maand biedt jou de spark of hope die je nodig hebt! Tijd om te stoppen met piekeren. Neem een moment om te reflecteren en deel je gevoelens met je partner. Laat blijken dat je samen tot een oplossing wil komen. Je ondernemende houding en toewijding zullen je sexyer maken in de ogen van je partner.

Voor de single Vissen: dat je niet meteen alles kunt krijgen, betekent niet dat je kansen moet laten liggen. Maart heeft meer voor jou in petto dan je denkt! Denk eens na over waar je echt naar verlangt en begin klein. Je zult merken dat je niet per se het grofste geschut nodig hebt om vuurwerk te zien

Get de kriebels going met…

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram Oktober
Ram

Jij hebt er veel zin in, single Ram! En dat is begrijpelijk, gezien het al veel te lang stil is op de slaapkamer. Besteed niet teveel aandacht aan de dingen die je niet kan beïnvloeden, maar denk na over hoe je deze maand spannender kan maken. Je bent klaar om een stapje verder te gaan. Breid je gereedschap uit en experimenteren maar!

De Ram in een relatie zal deze maand veeleisend zijn en moeite hebben om achter de keuzes van zijn/haar partner te staan. Probeer niet te snel te oordelen en zit er ook niet teveel over in. Als je je gedachten voor je houdt en luistert naar je partner, zul je snel genoeg snappen waar hij/zij vandaan komt. Tegen het einde van de maand zitten jullie weer op één lijn en dat zal jullie libido van de nodige boost voorzien!

Get de kriebels going met…

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier Oktober
Stier

Wauw, Stier, de vonken spatten er vanaf! Je bent zelden zo intiem geweest met je partner. Maar wees voorzichtig dat je niet teveel in de herhaling valt; dat zal de spanning doen vervagen. Doorbreek de routine door je te richten op kleinere, geconcentreerde sensaties. Handboeien en blinddoeken zijn perfect voor deze gelegenheid. Je zal merken dat het zorgt voor een intens genot en zal je horizon verbreden.

Ben je single? Ook dan geldt dat er meer dan één manier is om de druk van de ketel te halen! En daar heb je niet altijd een ander voor nodig, maar het zou wel helpen om de sleur te doorbreken. Let er ook op dat je je werk zo nu en dan loslaat. Je hebt de neiging om je er volledig op te storten, maar loopt daardoor kansen mis op nieuwe ervaringen. Creëer wat ruimte voor jezelf om te ademen en ga desnoods speeddaten, maart biedt veel potentie voor de liefde!

Get de kriebels going met…

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen Oktober
Tweelingen

Februari heeft veel van je gevraagd, Tweelingen. Het voelt druk in je hoofd en dat zorgt ervoor dat je niet de motivatie kan opbrengen om te doen wat je eigenlijk zou willen doen. Als je in een dipje terechtgekomen bent, pak dan je welverdiende rust en laat je partner weten waar je aan toe bent. Met zijn/haar hulp kom je er wel weer bovenop, if you catch my drift 

De single Tweelingen kampt deze maand met onzekerheid. Ondanks dat je kan genieten van de vrijheid die je als single hebt, mis je de intimiteit van een hechte relatie. Realiseer je dat je daarin niet alleen bent! Door goed te communiceren bereik je gauw weer je hoogtepunt, zonder dat je daar een schuldgevoel aan over hoeft te houden.

Get de kriebels going met…

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft Oktober
Kreeft

Je schenkt graag aandacht aan je partner, maar vergeet niet aan jezelf te denken, Kreeft! Ook jouw honger moet gestild worden. Alle ideeën die je afgelopen maand hebt opgedaan mogen uit de kast worden getrokken. Een aantal dagen in maart zullen lang aanvoelen, dus maak daar maar goed gebruik van. Je zult in een mum van tijd weer de oude zijn!

Single Kreeft, je voelt je de laatste tijd wat onrustig en eenzaam. Gelukkig brengt deze maand daar verandering in. Door je open op te stellen en je persoonlijke ervaringen te delen, zul je je bestaande vriendschappen versterken en zelfs je sociale kring uitbreiden. Laat je meeslepen en verrassen. Eén van deze nieuwe gezichten brengt een nachtelijk avontuur met zich mee die je voor de rest van je leven bij zal blijven!

Get de kriebels going met…

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw Oktober
Leeuw

Je mag graag het beest in bed uithangen, single Leeuw, en more power to you! Deze maand zul je een ongeremde seksdrive ervaren en doen er zich genoeg kansen voor om daar gebruik van te maken. Let wel: het is van belang dat je duidelijk je grenzen aangeeft. Je staat niet overal voor open, maar dat is niet voor iedereen altijd helder. Spreek je daarom uit! Het zal je helpen ongemakkelijke situaties uit de weg te gaan.

Voor de Leeuw in een relatie begint deze maand wat minder leuk. Ondanks dat je veel aandacht aan je partner besteedt, lijkt het alsof je niet aan zijn/haar verwachtingen kan voldoen. Maar laat je niet gek maken! Maak gebruik van het moment om je bezig te houden met de dingen waar jij zin in hebt. Je partner zal gauw weer bijdraaien en zijn/haar waardering voor jou op speelse wijze laten blijken.

Get de kriebels going met…

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd Oktober
Maagd

Maart belooft veel geluk in de liefde, single Maagd. Trek je mooiste outfit uit de kast, maar wees vooral jezelf. Je spontaniteit en eerlijkheid zullen beloond worden met een reeks spannende dates. De gelukkige die met jou mee naar huis gaat, zal geneigd zijn eerst de kat uit de boom te kijken. Twijfel dus niet om een stukje initiatief te laten zien! Je maakt kans op een hechte nieuwe band (en een ster tussen de lakens )

Bij de Maagd in een relatie zal er deze maand een vervelend, knagend gevoel opduiken. Dat is een signaal: er moet iets veranderen! Laat het even tot je bezinken. Pas dan kun je goed aan je partner overbrengen wat er aan jullie seksleven ontbreekt. Probeer eventueel een compromis te sluiten, maar maak er wel zeker van dat je er tevreden uitkomt. Jij hebt wel genoeg offers gebracht.

Get de kriebels going met…

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal Oktober
Weegschaal

Je zit deze maand vol ideeën, single Weegschaal. De oplopende lentekriebels zorgen ervoor dat je zin hebt om de regels te breken. Laat je verbeelding de vrije loop. Haal nieuw speelgoed in huis, of beter nog: deel je stoute fantasieën met een scharrel. Je ziet wel waar je terechtkomt! Het enige waar je rekening mee moet houden is dat je voldoende slaap krijgt, je zal het nodig hebben.

Weegschalen in een relatie: door alle opwinding van de afgelopen periode, lijk je geen moment stil te kunnen staan. Maak nu tijd om tot rust te komen, de wereld zal écht niet vergaan! Het zal je spieren goed doen en je partner laten zien dat de kleine momenten net zo goed tellen als de nachten van hete passie.

Get de kriebels going met…

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen Oktober
Schorpioen

Pas op dat je niet te afhankelijk wordt van je partner, Schorpioen. Ja, je bent druk met werk en dat is uitputtend, maar je relatie zakt nog in elkaar! Door dingen te ondernemen en jezelf te uiten – zowel binnen als buiten de slaapkamer om – zul je nieuw leven blazen in je relatie. Gebruik de vrijheid die je hebt goed en je zal in een wip weer bruisen van energie

In maart voel je een sterke drang om je dagelijks leven om te gooien, single Schorpioen. Je zit al lang genoeg vastgeroest in dezelfde patronen. Tijd om lekker los te gaan! Ga eropuit en leer nieuwe mensen kennen. Houd je niet teveel bezig met externe verwachtingen, jij kent jezelf en doet dingen op jouw eigen manier. Take it or leave it!

Get de kriebels going met…

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter Oktober
Boogschutter

Vergeet die teleurstellende dates van de afgelopen tijd maar gauw, single Boogschutter, want in maart is het eindelijk weer raak! Je voelt in no time aan dat er een klik aanwezig is en gaat met hem/haar mee naar huis voor een lekker, stomend “kopje koffie” Let wel dat je een paar weken neemt om elkaar beter te leren kennen. Wanneer je door de vlinders heen ziet, kun je pas bepalen of het om een blijvertje gaat.

Voor de Boogschutter in een relatie: laat je niet zo makkelijk uit het veld slaan! Dat jullie plannen niet direct door kunnen gaan, betekent niet dat je stil moet gaan zitten. Je partner heeft zich erop verheugd om je te zien, dus improviseer. Zelfs op afstand zijn er talloze manieren om elkaar van een pikante avond te voorzien. Telefoons in de aanslag!

Get de kriebels going met…

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok Oktober
Steenbok

Je bent graag alleen met je partner, Steenbok, en daar is niks mis mee! Maar vergeet je niet ook wat tijd voor jezelf te nemen en met andere mensen af te spreken? Het zal een verademing zijn en voorkomen dat je teveel van dezelfde gesprekken gaat voeren. Wanneer je ’s avonds weer bij elkaar bent, zul je nog meer zin hebben in elkaar!

In de loop van de maand zal de seksdrive van de single Steenbok door het plafond schieten! Een onenightstand zal verre van genoeg zijn om je te lust te stillen. Geen zin in vanilla sex, in maart moet het ruig en kinky zijn, het liefst met meerdere partners. Maar wees wel voorzichtig, veiligheid staat op één. Als er een moment was om nieuwe standjes uit te proberen, is dit het wel!

Get de kriebels going met…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.402 keer bekeken

Geschreven door

Rozenblaadjes, chocolade en lange, romantische nachten tussen de lakens… Valentijnsdag staat weer voor de deur met een bos bloemen en een belofte vol spetterende orgames. Schiet Cupido zijn liefdespijl in jouw roos? Ontdek het in de sekshoroscoop! …
4.402 keer bekeken