NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

Sekshoroscoop Januari 2020

1 januari 2020,

geschreven door

Benieuwd naar jouw sekshoroscoop van januari?  Bekijk hieronder wat de sterren voorspellen op sensueel gebied voor deze maand!

Recente Sekshoroscoop

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben deze maand? Bekijk de meest recente sekshoroscoop hier!

Sekshoroscoop Waterman (21 januari – 20 februari)

sekshoroscoop waterman
Waterman

2020 zal wat turbulent van start gaan, Waterman. Door een druk bestaan lijken jij en je partner wat langs elkaar heen te leven. Hoognodig tijd om wat meer in elkaar te investeren en quality-time in te plannen. Durf jezelf te laten zien, ook die gevoelige kant van je. En probeer tegelijkertijd ook jouw partner te ‘zien’. Zodra jullie focus weer op elkaar is gericht, zal het opnieuw vuurwerk worden. Ook in de slaapkamer! Als single Waterman sta je op een kruispunt. Je vindt het lastig om de balans te vinden in voor jezelf kiezen en je openstellen voor anderen. Waar ben je bang voor? Durf jezelf meer kwetsbaar op te stellen. Indien je valt, zal je altijd weer opstaan.

Sekshoroscoop Vissen (21 februari – 20 maart)

Sekshoroscoop Vissen November
Vissen

Jij gaat als een speer van start! Je hebt een flinke lijst met sexy voornemens gemaakt en gaat vol creativiteit het jaar in. Hoe meer je uitpakt, hoe leuker je het gaat vinden. Zo ontdek je op seksueel vlak ook dingen waar je eerder nooit goed over had nagedacht. Jouw partner heeft ondertussen niets te klagen met al die frisse ideeën in de slaapkamer. Probeer dit vast te houden, Vissen! De single Vissen zit ook bijzonder lekker in zijn vel. Je voelt je zelfverzekerd en dat straal jij uit. Misschien dat je daarom zoveel aandacht krijgt van potentiële lovers? Jij hebt in ieder geval je handen vol aan al die sociale contacten. Probeer je wel de rust bij jezelf te bewaken?

Sekshoroscoop Ram (21 maart- 20 april)

Sekshoroscoop Ram November
Ram

Dit keer pak jij het even helemaal anders aan, Ram! Je hebt je voorgenomen om meer uit het leven, uit jezelf en uit je relatie te halen. Begin bij jezelf, want wat maakt jou gelukkig? Ga op zoek naar verrijking en je zult ervaren dat dit jouw relatie alleen maar ten goede komt. Naarmate je meer van jezelf begint te houden, zal je relatie zich naar een dieper niveau manoeuvreren. Probeer eens nieuwe dingen uit, zoals tantrische seks. Mogelijk vind je daar de bevrediging die je zoekt. Single Rammen krijgen het lastig deze maand. Het ontbreekt je aan motivatie om je voornemens na te streven, waardoor je al gauw in een sleur terecht kan komen. Dit komt jouw sexyness niet ten goede. Tijd om jezelf even streng aan te spreken en duik het uitgaansleven in. Wie weet vind je daar wat je zoekt.

Sekshoroscoop Stier (21 april – 20 mei)

Sekshoroscoop Stier November
Stier

Stier, deze maand begint niet helemaal lekker. Je bent erg prikkelbaar en sluit je daardoor soms een beetje af voor anderen. Het gevaar bestaat dat je partner dit opvat als een signaal dat er iets mis is in jullie relatie. In plaats van je af te sluiten, is het beter om steun te zoeken bij je partner. Seks is de perfecte manier om van die negatieve energie af te komen! De Single Stier heeft deze maand geen behoefte aan scharrels, maar wil liever iets serieus. Er komen in ieder geval genoeg kansen op liefdesgebied voorbij, dus zet hem op!

Sekshoroscoop Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Sekshoroscoop Tweelingen November
Tweelingen

Tweelingen begint het jaar goed. Je hebt een aantal dingen op een rijtje gezet die je dit jaar beter wilt doen en gaat hiermee goed van start. Wel ben je erg op zoek naar bevestiging van anderen dat je ook daadwerkelijk goed bezig bent. Wanneer die bevestiging uitblijft kan je dit je uit je positieve flow halen. Dat zou zonde zijn! Onthoud dat je het uiteindelijk voor jezelf doet en probeer je minder met de mening van anderen bezig te houden. Over seks heb je in ieder geval niets te klagen. Je seksuele energie en libido zijn ongekend hoog en zorgen voor vuur tussen de lakens!

Sekshoroscoop Kreeft (22 juni- 22 juli)

Sekshoroscoop Kreeft November
Kreeft

De Kreeft beleeft in januari een knusse en romantische maand. Jij voelt een sterke behoefte om veel met je partner op te trekken en leuke dingen samen te doen. Dit komt jullie verbondenheid alleen maar ten goede en zal ook doorwerken in de slaapkamer. Jullie nemen veel meer de tijd voor het voorspel en vluggertjes zijn er deze maand dan ook niet bij. Maakt niet uit, want van die uitgebreide vrijpartijen krijg je ontzettend veel energie! Die energie kan je helpen beter met eventuele negatieve situaties om te gaan in januari. Al met al een rustige maar liefdevolle maand. De single Kreeft krijgt het maar niet voor elkaar om een leuke match te vinden. Misschien wordt het tijd om je iets anders te presenteren? Of je moet nog even geduld houden!

Sekshoroscoop Leeuw (23 juli- 22 augustus)

Sekshoroscoop Leeuw November
Leeuw

Het is nog steeds winter Leeuw en dat betekent dat jij het in januari net zo heet maakt als in december. Knuffelen bij het haardvuur met je scharrel of vaste partner zal jij niet moeilijk over doen. Er zijn genoeg manier om jezelf en elkaar warm te houden en dit weet jij maar al te goed. De maand januari is ongetwijfeld de maand waarin jouw seksleven een boost krijgt! Dit zal tevens de maand zijn waarin je als koppel helemaal tot rust komt en de slaapkamer activiteiten gaat uitbreiden met nieuwe seksspeeltjes. Als single Leeuw zal je ook tot rust komen, maar dan bij een scharrel met meer vastigheid. Hoe dan ook, het jaar begint goed voor de Leeuw!

Sekshoroscoop Maagd (23 augustus- 22 september)

Sekshoroscoop Maagd November
Maagd

Single of niet single, deze maand kunnen we de Maagd vrijwel gelijk trekken. Als maagd ben je helemaal in je element deze maand én ook in dit seizoen. Het warme weer heb jij niks mee, want dan zweet je veel te veel tijdens de seks. De winter is perfect, neem het er dan ook van! De opgebouwde zelfverzekerdheid die je hebt opgebouwd kun je goed gebruiken, want het zal je niet meezitten deze maand. Je zou kunnen zeggen dat je seksleven in een sleur zit en dat jij je daardoor ook niet extreem happy voelt. Ga erop uit en ontmoet nieuwe mensen. Dit zal ten goede komen aan je relaties en uiteraard ook op je seksleven!

Sekshoroscoop Weegschaal (23 september- 23 oktober)

Sekshoroscoop Weegschaal November
Weegschaal

Als Weegschaal is het tijd om je balans terug te vinden. Dit probeerde je in december al, maar tevergeefs. Hoe je dit doet, is op voorhand niet te zeggen, maar het zal zeker te maken hebben met het gezelschap waarin je verkeerd. Je voelt verkeerde signalen aan en dit zet je huidige relatie onder druk. Hetzelfde geldt voor de single Weegschaal, want jij voelt de druk om juist in een relatie te stappen! Het verleiden van je partner of scharrel kost je veel energie, maar je houd niet op. De aanhouder wint, toch? Probeer het rustig aan te doen deze maand en ga voor een wat zachtere aanpak. Het proberen wordt gewaardeerd en dit kan je wellicht een spannende bezorgen.

Sekshoroscoop Schorpioen (24 oktober- 22 november)

Sekshoroscoop Schorpioen November
Schorpioen

De eerste maand van het jaar verloopt voor jou kalm, Schorpioen. Dat komt omdat je vooral op zoek bent naar innerlijke rust en de momenten voor jezelf enorm waardeert. Dat kan op jouw partner overkomen dat je wat egoïstisch of onattent bent. Goede communicatie is in januari dus van groot belang. Omdat je grotendeels bezig bent met jezelf op de eerste plaats zetten heb je de neiging om je terug te trekken. Houd hier bewust rekening mee en realiseer je dat dat alleen maar een seksuele wig tussen jou en je partner zal drijven. Zoek daarom op de momenten dat je lekker in je vel zit juist de intimiteit op met je partner. Voor single Schorpioenen is januari ook nog een feestmaand waarin er volop geëxperimenteerd wordt, zelfs met kinky stuff!

Sekshoroscoop Boogschutter (23 november- 21 december)

Sekshoroscoop Boogschutter November
Boogschutter

Jouw voornemen van meer romantiek, meer liefde en meer spetters tussen de lakens maak je ook meteen waar, Boogschutter! Je besteedt meer tijd aan en met je partner, wat jullie relatie tot een nieuw niveau brengt. Door deze hernieuwde aandacht komen jullie ook achter seksuele fantasieën van elkaar, waarvan jullie niet eens wisten dat de ander ze had. Boogschutters die nog single zijn blijven een beetje hangen in hun besluiteloosheid. Gaan ze nog even genieten van hun vrije bestaan? Of wordt het tijd om toch eens serieus moeite te doen voor die gewenste relatie? Welk pad je ook kiest, het belangrijkste is dat je een keuze durft te maken. Dat zal je ook veel rust opleveren in het nieuwe jaar.

Sekshoroscoop Steenbok (22 december – 20 januari)

Sekshoroscoop Steenbok November
Steenbok

Je hebt vorig jaar schoon schip gemaakt en daar profiteert je ook in januari volop van, Steenbok! Je barst van de energie en dat heeft een positief effect op jezelf en iedereen in jouw omgeving. Wat seks betreft heb je in januari niks te klagen, want met jouw energieke persoonlijkheid neem je de voortrekkersrol op je. Daarbij geniet je in januari ook van die dominante positie en je partner smult er ook van! Een seksspeeltje wat jullie beide gebruiken of spannend rollenspel zou zomaar eens een vast ritueel in de slaapkamer kunnen worden. De single Steenbok ervaart ook hernieuwde energie, maar voor hen is januari ook een vruchtbare maand. Pas op voor een ongewenste zwangerschap, ook als je alleen maar op zoek bent naar lust!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

2.601 keer bekeken

Geschreven door

Als man zijnde zou je je tijdens carnaval kunnen verkleden als vrouw, maar dit maakt je dan geen travestiet! Travestie gaat dieper dan alleen kleding en make-up. Travestie is ook niet specifiek weggelegd voor homo’s. Misschien ontdek jij in dit artik…
2.601 keer bekeken