Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

2.276 keer bekeken

Seks met je beste vriend(in), is dat een goed idee?

23 januari 2020,

geschreven door

Het hebben van seks is fijn, lekker en soms enorm spannend. Maar het kan ook riskant zijn! Zo kan het seks hebben met een beste vriend of vriendin uitlopen op een groot fiasco of het kan jullie vriendschap laten beëindigen. Is het dan nog wel een goed idee om hier over na te denken? Of sterker nog, is het een goed idee om dit te doen?

Met dit blog willen we niet suggereren dat het altijd fout gaat, want dat hoeft zeker niet. Al is er wel een kans dat jij of je partner gevoelens kunnen krijgen. De vraag is dan, wil je dit? En kun je dan nog terugkeren naar een vriendschap? Als je verliefd bent geworden voelt het toch anders en kan het al snel awkward worden.

“De kans om elkaar aan te raken is er gewoon. We zijn ook maar mensen!”

Stel, je gaat met die vriend of vriendin de stad in. Jullie komen weer thuis en daar liggen jullie, op bed, met een borreltje in de mik. Het is niet gezegd dat jullie elkaars lippen aanraken of wat anders aanraken, maar die kans is er gewoon. We zijn ook maar mensen! Dus, wat moet je doen als je besluit om toch seks te hebben met je beste vriend(in)? Dat lees je in dit blog!

Wees eerlijk naar jezelf toe

Eerlijkheid kan lang duren en misschien ben je dat ook niet altijd tegen jezelf. Wellicht had je altijd al gevoelens voor je beste vriend(in), maar durfde je dit niet te uiten. Of het gevoel was er niet, maar groeit langzamerhand uit tot iets groots. Als dit het geval is dan is er uiteraard een grotere kans dat je seks gaat hebben met je beste vriend(in)! Period!

Zowel jij als ik weten dat het het beste is om dit gevoel te uiten. Vertel het gewoon, ook al is dit lastig voor je. Uiteindelijk wil je waarschijnlijk toch meer dan alleen vrienden zijn en als dit start met casual seks, ja… prima moment. Grijp je kans! Maar, let wel op dat het gevoel misschien niet wederzijds is. Je kunt het gevoel van je vriend of vriendin natuurlijk niet raden, bepalen of sturen.

Laat in dat geval alles los. Het kan zijn dat je vriend(in) zich over een tijd bedenkt en ook gevoelens voor jou heeft gekregen, maar zet je zinnen hier niet op. Het allerbelangrijkste is om eerlijk te zijn naar jezelf en naar die ene vriend of vriendin. Soms is seks gewoon seks, en soms is het iets meer. Dit gezegd hebbende, is het misschien niet verstandig om naar bed te gaan met je beste vriend(in).

Vraag jezelf af of je de vriendschap op het spel wil zetten

Zou jij dit aandurven? Dan denk je waarschijnlijk iets zoals: “waarom niet?”. Natuurlijk kun je jezelf dit afvragen, maar vraag jezelf ook af hoe sterk de vriendschap is. Vaak is het het risico gewoon niet waard. Als je je vriend(in) knap vindt en het hebben van seks met hem of haar zou erg leuk kunnen zijn, denk er dan nog even goed over na.

Aan de andere kant, als die ontzettend leuke vriend of vriendin maar door je gedachten blijft spoken en er een kans bestaat op een relatie,  dan is het het misschien waard om gewoon te proberen. Blijf er op dit moment overigens wel van bewust dat het net zo hard kan backfiren!

Dus, is het een goed idee?

We kennen jullie vriendschappelijke relatie natuurlijk niet en hetzelfde geldt voor de dynamiek. Het is voor ons dus heel lastig om te zeggen of jij er wel of niet voor moet gaan! Probeer te weten te komen wat voor type vriend(in) je naast je hebt. Heeft hij of zij eerder een friends with benefits relatie gehad? Heeft hij of zij eerder een hookup gehad met een goede vriend(in)? Aan de hand van dit soort vragen zou je er achter kunnen komen.

Houd er wel rekening mee dat je het op deze manier niet kunt voorspellen. Net zo min als dat je de uitslag van jullie eventuele romance zou kunnen voorspellen. Wees eerlijk tegenover elkaar en als jullie er hetzelfde instaan, let’s go! Is dat niet zo? Duik dan lekker het bed in met iemand anders en laat je vriendschap voor wat het is. Soms zijn hele goede vrienden ook net wat meer waard dan een relatie.
Heb jij wel eens seks gehad met je beste vriend? Hoe ging dat?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.403 keer bekeken

Geschreven door

Laat je lieve partner je soms in de steek als het op nieuwe posities aankomt? Geen nood! The Dicktator beidt uitkomst voor jou. De stevige genotsknots kan én doet alles wat je ervan verwachten mag. Hij is misschien iets te extreem voor de beginners,…
1.403 keer bekeken