door NaughtyNick

7 handige tips om van een ongewenste erectie af te komen!

5 januari 2021 door NaughtyNick

Als man heb je niet altijd de controle over het moment waarop je een erectie krijgt. Hoewel het volkomen normaal is om af en toe een spontane erectie te krijgen, kan het sommige situaties erg ongemakkelijk maken. Om te voorkomen dat jouw erectie de aandacht afleidt, hebben we een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet. Say goodbye to awkward boners!

#1 Let op je kleding

Heb je vaker last van ongewenste erecties dan je zou willen? Door een klein beetje op je kleding te letten, kan je de schade enigszins beperkt houden. Door goed passende boxershorts en broeken te dragen die bij jouw postuur passen, zorg je ervoor dat je erectie niet te veel opvalt. Losse broeken of ruime onderbroeken geven de penis alle ruimte om zich te ontvouwen en maken het moeilijker deze te bedwingen. De eikel schuurt tegen de stof van je boxershort aan, waardoor het nog moeilijker wordt om je erectie te bedwingen.

Tip! Donkere broeken laten minder contrast zien dan bij licht gekleurde broeken. In een donkere spijkerbroek verhul jij je erectie dus het best!

#2 De ideale zitpositie

Probeer niet te lang blijven staan wanneer je een awkward boner op voelt komen. De beste manier om je stijve te verbergen, is door te gaan zitten met je benen over elkaar heen. Je creëert zo wat meer ruimte in je broek en de erectie zal niet zo snel opvallen.

#3 Zorg voor afleiding

Probeer je gedachten te verzetten en aan iets anders te denken dan aan de steeds groter wordende bobbel in je broek. Denk bijvoorbeeld aan je boodschappenlijstje, je zeurende schoonmoeder, een moeilijke rekensom of een grappig moment. Je zult merken dat je erectie als sneeuw voor de zon verdwijnt wanneer je een beetje afleiding hebt.

“Denk bijvoorbeeld aan je boodschappenlijstje, je zeurende schoonmoeder, een moeilijke rekensom of een grappig moment.”

#4 Ontspan

Blijf kalm en raak vooral niet in paniek. Maak het probleem niet groter dan het is (zelfs als je eentje van 20 cm of groter hebt ;-)) en blijf rustig adem halen. Iedere man maakt dit soort momenten door, dus probeer je er niet te veel voor te schamen. Een spontane erectie houdt vaak nooit langer dan een paar minuten stand, waardoor het probleem zich vanzelf weer oplost!

#5 Voorkom verder stimulatie

Wat je ook doet, voorkom dat je aan je geslachtsdeel gaat zitten in de hoop dat hiermee het euvel verdwijnt. Door aanraking zal je de penis alleen maar extra stimuleren en duurt het nog langer voordat je erectie weggaat.

#6 Zorg voor bedekking

De penis bedekken is natuurlijk ook een goede oplossing om te voorkomen dat je erectie opvalt. Ben je in het zwembad of op het strand? Doe dan een handdoek om je middel om of ga op een strandstoel liggen om je erectie te verbergen. Ben je op school of op je werk? Schuif je stoel dan iets dichter aan of bedek je kruis met een voorwerp. Leg bijvoorbeeld een boek of tijdschrift op schoot en neem even de tijd om deze door te nemen. Ook kan je net doen alsof je even met je telefoon bezig bent, terwijl je hand de penis subtiel afschermt.

“Ben je op school of op je werk? Schuif je stoel dan iets dichter aan of bedek je kruis met een voorwerp.”

#7 Onder de gordel

Is er een mogelijkheid waarbij jij je gereedschap even kunt positioneren? Stop je erectie dan onder je riem of randje van je boxershort. Deze methode voorkomt dat je met een tent in je broek rondloopt en is daarnaast erg geschikt voor mannen met een groter geslachtsdeel. Wel werkt het iets minder goed met doorzichtige of korte T-shirts. De kans bestaat dat je het probleem nog vervelender en gênanter maakt 😉
Wat doe jij om van een ongewenste erectie af te komen?

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op 7 handige tips om van een ongewenste erectie af te komen!

  • Mijn meesteres tikt gewoon een paar keer met de rijzweep kletsend op de eikel.
    Nou auwe moet je kijken hoe snel mijn kleine Leooje krimpt haha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid