Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

4.481 keer bekeken

Maak kennis met de Womanizer Pro 40: stiller en goedkoper!

3 oktober 2016,

geschreven door

”Het wordt tijd dat we ons eens gaan verdiepen in alles wat er ooit is geschreven over de Womanizer”, dat moeten de makers van dit populaire seksspeeltje recent hebben gedacht. Ze komen namelijk met een nieuw en verbeterd model dat makkelijker te bedienen is, NOG stiller dan zijn voorganger, waterdicht EN het mooiste van alles: goedkoper. Uit een recente review onder 13 dames uit ons testpanel kwam al naar voren dat het revolutionaire speeltje te prijzig was, soms lastig te bedienen en niet altijd even stil. Deze mening wordt door menig vrouw gedeeld, dus een verbetering kon niet lang uitblijven. Is met de komst van de Womanizer Pro40 het ultieme seksspeeltje nu hier?

Voordelen Womanizer Pro40 en nieuwe features

Micheal Lenke, de bedenker van de Womanizer, geeft aan dat de  Pro40 vooral op de markt is gebracht vanuit een marketing point of view. Bij Womanizer zijn ze zich er namelijk van bewust dat het grootste gedeelte van de gebruikers van seksspeeltjes liever niet meer dan €99 betaalt. Om ook die markt te bedienen, is er nu dus de Womanizer Pro40. Maar een andere prijs is niet het enige wat anders is aan het allernieuwste model. Hieronder zie je nieuwste features:

  • Een prijs van €99 (dus een stuk goedkoper)
  • Stiller dan zijn voorganger
  • Beter vormgegeven bedieningsknoppen
  • Lichter en compacter dan zijn voorganger
  • Verkrijgbaar in grijs-magenta en grijs-wit
  • 100% waterdicht

Verschil met andere Womanizer modellen

Daarnaast is de nieuwe Womanizer dus 100% waterdicht waardoor je hem ook onder water kunt gebruiken en er dus mee kunt spelen in het bad of onder de douche. In vergelijking tot het allereerste Womanizer model, de W100, is de Pro40 enorm verbeterd en een stuk gebruiksvriendelijker. Het eerste model beschikt namelijk over 5 trilstanden en de bekende luchtdruktechnologie, en dat was dat. De Pro daarentegen ging al naar 8 standen, was al zachter dan zijn voorganger, stiller en hij beschikt over een XL-zuigkapje voor dames met een grote clitoris.

Womanizer Pro 40

De speciale techniek verovert de markt

De Womanizer was het allereerste seksspeeltje met een bijzondere luchtdruktechnologie. Deze technologie zorgt er voor dat het speeltje een pulserend en zuigend effect heeft. In 2014 werd het eerste model in Duitsland op de markt gebracht. Het was meteen een succes want het speeltje wordt inmiddels verkocht in meer dan 40 landen. De afgelopen twee maanden heeft de revolutionaire clitoris vibrator ook China veroverd. Als de verwachtingen uitkomen, wordt de Womanizer eind 2017/begin 2018 zelfs meer verkocht in Azië dan in Europa. Volgens Lenke is de Womanizer wereldwijd het meest verkochte seksspeeltje.

Bekende concurrenten

Het succes van deze toy komt niet zomaar ergens vandaan. Het speeltje heeft een klaarkom garantie van maar liefst 99%. Dit wordt dan ook door de meeste vrouwen onderstreept. Daarnaast vinden meer en meer retailers de weg naar dit speeltje en ook andere fabrikanten van sextoys zien wel brood in de speciale technologie. Inmiddels zijn er zo’n drie concurrenten die allemaal claimen gebruik te maken van dezelfde technologie. Wij zetten de concurrenten voor je op een rij.

  • De Conquest, een goedkope variant van Nederlandse bodem
  • De SheGasm, van populaire sextoy fabrikant XRBrands
  • De Satisfyer Pro 2, de grootste concurrent van de Womanizer

De belangrijkste verschillen tussen de Satisfyer Pro 2 en de Womanizer hebben we in een recent artikel voor je uiteen gezet. Hierin lees je ook welke van de twee als beste wordt ervaren.

Updates Womanizer:

PlusSize

Begin dit jaar is ook de Womanizer +Size (PlusSize) uitgekomen. De +Size is groter en krachtiger dan de Pro en de Pro40 en heeft maar liefst 12 standen tegenover de 8 van zijn voorgangers. Doordat het speeltje een stuk groter is, zijn de knoppen ook eenvoudiger te bedienen.

Womanizer 2 Go

Later dit jaar komt Womanizer weer met nieuwe vibrator op de markt. De Womanizer 2 Go is een compacte clitoris vibrator die je eenvoudig met je meeneemt vanwege zijn compacte formaat en discrete uiterlijk in de vorm van een lipstick. Deze vibrator zal worden geleverd in 3 verschillende kleuren.

Kun jij, net als ons, ook niet wachten op het nieuwste model? En wat is jouw favoriete Womanizer? Laat het ons weten in een reactie!

1 reactie

  1. Ben erg tevreden over de satisfyer. Laatst was laadsnoer kapot en ik vond gebruiksaanwijzing terug waarin stond dat ze levenslange garantie geven. Heb mail gestuurd en kreeg binnen week compleet nieuwe satisfyer toegestuurd. Kosteloos dat noem ik service

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

177 keer bekeken

Geschreven door

Zeg maar dag tegen de koude, donkere dagen van de winter – de lente is hier! Benieuwd wat het voorjaar gaat brengen voor jouw seks- en liefdesleven? Ontdek het in de sekshoroscoop van maart 2024….
177 keer bekeken