Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

951 keer bekeken

Jingle all the way, met deze kerst tepelklemmen!

22 december 2017,

geschreven door

Het kerstfeest zou niet compleet zijn zonder kerstversiering. Daar kunnen we het allemaal over eens zijn, toch? Een kerstboom vol glanzende ballen, lichtjes in de tuin en een krans op de deur. Maar ook onze eigen lichamen moeten er aan geloven. Een extra make-upje hier, een mooie nieuwe stropdas daar… En een prachtig nieuw setje kerst tepelklemmen op onze tepels! 

Kinky Kerstfeest

Want waarom zou je de kerstversiering beperken tot de woonkamer en andere publieke plekken? Kerst staat met klem op nummer één van onze favoriete feestdagen. Een goede reden om de festiviteiten door te trekken naar de slaapkamer. Hoe kun je dit nu beter doen dan met een setje sprankelende tepelklemmen in kerst-thema?

Er zijn genoeg tepelklemmen om uit te kiezen. Je zou zelfs verschillende setjes kunnen dragen op eerste kerstdag, tweede kerstdag en derde kerstdag natuurlijk. Kies voor subtiele belletjes, die je op de maat van je favoriete kerstliedjes kan laten wiebelen. Of ga voor een extravaganter setje. Met witte fluffy stof, belletjes én slip. Maak het kerstfeest helemaal compleet met deze cockring. Kerst was nog nooit zo kinky, we like!

Tinkerbells, Master Series

kerst tepelklem
Deze tepelklemmen zijn zelf af te stellen, dus óók geschikt voor beginners. Hoop jij deze pareltjes onder de boom te vinden?

Metalen klemmen, Fetish Collection

tepelklemmen
Deze tepelkemmen kan je werkelijk overal mee combineren, ook met een setje kerstballen! Daarnaast staan ze geweldig met een rood lingeriesetje met open cup!

Mrs Santa Claus, Pipedream

kerst tepelklem
Dit setje is perfect wanneer je voor de complete ervaring gaat. Vergrkijgbaar via eBay.

Geef jij jouw seksleven deze dagen ook een kersttintje? Wij horen graag hoe je dat aanpakt! 😉

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.273 keer bekeken

Geschreven door

Elke vrijdag publiceren we een nieuw artikel in de rubriek we ❤ weird. Op de redactie hebben we de grootste lol wanneer we op zoek gaan naar speeltjes voor in deze rubriek. Hoe gekker, hoe beter! Dit zijn de speeltjes die volgens ons een extra eer…
1.273 keer bekeken