Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

1.834 keer bekeken

De leukste cockring voor Kerstmis!

11 december 2019,

geschreven door

De kerstdagen zijn aanstaande en dat betekent dat in menig huishouden de eerste voorbereidingen alweer getroffen worden. Mariah Carey is inmiddels al meer dan 1000x op de radio geweest en de vloer ligt waarschijnlijk al bezaaid met glitters en dennennaalden. Niets staat een vrolijk kerstfeest nog in de weg! Hoe kun je dit geweldige feest nou nog meer glans geven? Nou, met de deze cockring natuurlijk!

Een grote rode neus!

Nu je hele huis al in de kerstsferen verkeert, moet ook jij eraan geloven! Met Rudolf om je jongeheer straal jij zelfs in je nakie een vrolijk kerstfeest uit. Schuif de ring om de penis heen en ontdek hoe jouw eikel verandert in grote rode neus 😉  De cockring heeft is daarnaast voorzien vibrerende bullet, waardoor je tijdens de seks ook haar clitoris stimuleert. Wanneer je de cockring even niet gebruikt, staat hij ook leuk in de kerstboom!

rudolf cockring
rudolf

Doen jullie ook iets speciaals met kerst? Laat het weten in een reactie hieronder!

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Het is weer vrijdag! Dat betekent: weekend én een nieuwe fetisj die wij uitlichten. Want je kan het zo gek niet bedenken, of er bestaat wel een fetisj voor. Deze week lichten wij de fetisj aquafilie uit. Als je wil weten wat dit inhoudt, moet je sne…
1.112 keer bekeken