door NaughtyNick

De leukste cockring voor Kerstmis!

11 december 2019 door NaughtyNick

De kerstdagen zijn aanstaande en dat betekent dat in menig huishouden de eerste voorbereidingen alweer getroffen worden. Mariah Carey is inmiddels al meer dan 1000x op de radio geweest en de vloer ligt waarschijnlijk al bezaaid met glitters en dennennaalden. Niets staat een vrolijk kerstfeest nog in de weg! Hoe kun je dit geweldige feest nou nog meer glans geven? Nou, met de deze cockring natuurlijk!

Een grote rode neus!

Nu je hele huis al in de kerstsferen verkeert, moet ook jij eraan geloven! Met Rudolf om je jongeheer straal jij zelfs in je nakie een vrolijk kerstfeest uit. Schuif de ring om de penis heen en ontdek hoe jouw eikel verandert in grote rode neus 😉  De cockring heeft is daarnaast voorzien vibrerende bullet, waardoor je tijdens de seks ook haar clitoris stimuleert. Wanneer je de cockring even niet gebruikt, staat hij ook leuk in de kerstboom!

rudolf cockring
rudolf

Doen jullie ook iets speciaals met kerst? Laat het weten in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

Een reactie op De leukste cockring voor Kerstmis!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid