NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

11.313 keer bekeken

Hoe moet ik haar beffen? | Seksles #6

17 april 2020,

geschreven door

Wie wil er nou niet zijn seksleven verbeteren? In Seksles leert Marith Iedema, auteur en seksjournalist, je alles wat je moet weten om een beest tussen de lakens te worden!

Veel vrouwen vinden het heerlijk wanneer jij haar met je tong verwent. Het kan daarnaast een effectieve manier zijn je partner te laten klaarkomen. Wel is het belangrijk dat je weet wat je aan het doen bent daar beneden. Marith behandelt verschillende bef technieken en vertelt je hoe je haar oraal een orgasme kunt bezorgen!

Over de serie ‘Seksles’

Op Seksles leer je wat je op de middelbare school nooit geleerd hebt tijdens seksuele voorlichting. Marith gaat in op verschillende technieken, onderwerpen en seksspeeltjes om van jou een completere lover te maken. Zo haal je nog meer uit je seksleven! Nieuwsgierig geworden? Houd het EasyToys TV kanaal in de gaten en vergeet niet te abonneren!

Wil jij seksles over een bepaald onderwerp of heb je een prangende seksvraag? Laat het ons weten in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Praten over alle aspecten rondom seks blijft leuk. Zo dachten ook Daan en Suus. Een jaar geleden ontmoetten zij elkaar in de kroeg en na een leuk gesprek zeiden ze: “Dit is net een podcast. Wij zouden er een moeten hosten!” Zo gezegd zo gedaan; hier…
246 keer bekeken