Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.839 keer bekeken

VIDEO: “INEENS ZIT ER EEN TONG IN MIJN MOND” – Bedbabbels #18

21 februari 2020,

geschreven door

In BedBabbels duiken een aantal collega’s van EasyToys met elkaar het bed in! Hier worden ze vervolgens aan pikante stellingen onderworpen. De stellingen leveren de meest heerlijke gesprekken over seks op! Aan het eind van de aflevering krijgt het gezelschap ook nog een seksspeeltje in de handen gedrukt die ze vervolgens aan een review onderwerpen!

De stelling:

  • Vreemdgaan is…;
  • Vrouwen praten anders over seks dan mannen.

Over de serie ‘Bedbabbels’

In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega’s, steeds weer in een andere samenstelling, onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante en persoonlijke verhalen op! In het tweede seizoen maken Marith Iedema (seksjournalist) en Linda de Munck (seksvlogger) ook deel uit van de cast! Daarnaast proberen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje te ontcijferen, wat doorgaans de nodige hilariteit oplevert.

Wat vond jij van deze BedBabbels? Deel je mening met ons in een reactie!

3 reacties

  1. Vreemdgaan is een teken dat er iets mis is in je relatie. Het aandeel van de bedrogen partner is even groot als dat van de andere.
    Mijn vrouw heeft me een tijd geleden bedrogen met een jonge kerel. Ik heb hen samen betrapt in zijn wagen. En dan moet je keuzes maken; scheiden onze wegen daar of gaan we keihard aan onze relatie werken?
    Wij kozen voor het tweede. Je mag dan wel niet meer achterom kijken. Hetgeen er gebeurd is, is verleden tijd.
    En dat lukt ons tot op heden zeer goed. We zijn er als koppel veel sterker uitgekomen.

    Het was ook iets helemaal anders dan eens iemand toevallig tegenkomen op een gezellige avond. Als zoiets moest gebeuren, zou ik het liever niet weten. Wat niet weet, niet deert.

    Ik vermoed dat vrouwen meer gedetailleerd over sex praten dan mannen. Volgens mij zijn hun gesprekken veel erotischer dan de onze. Wij scheppen meer op over onze prestaties. Mannen laten echter niet in hun kaarten kijken.

  2. Vreemdgaan is … een teken dat er in je eigen relatie niet goed zit. Onafhankelijk van wie bedriegt of wie bedrogen wordt, beide partners hebben er evenveel aandeel in. Als getrouwde man met 3 kinderen heb ik het reeds meegemaakt. Mijn vrouw had kennis gemaakt met een jongere kerel. Wat er allemaal gebeurd is, weet ik niet, de en het is ook beter zo.
    Als je besloten hebt om met elkaar door te gaan, Kan je daar beter niet meer over beginnen. Gedane zaken nemen geen keer.
    Er zijn in mijn kennissenkring maar weinig mensen die zich verbeterd hebben na een scheiding.
    Voor allen diegene die schuin marcheren: de bedrogen partner weet dat altijd (als ik het al wist …). tenzij dat het idd een bevlieging is door de omstandigheden van het moment. Maar dan weet ik het ook liever niet.

    Dat vrouwen anders over seks praten dan mannen ?!
    Ik zou durven te denken dat hun gesprekken wel gedetailleerder, erotischer zijn dan het gestoef bij de mannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

469 keer bekeken

Geschreven door

Elke woensdagavond (19:00 – 22:00) veranderd Club Ondersteboven in Seksclub Ondersteboven. In deze aflevering is Marith Iedema weer te gast en zij vaagt Bram het hemd van het lijf over het hebben van een trio. Tom van der Weerd en Bram Krikke praten …
469 keer bekeken