Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

5.817 keer bekeken

Hoe laat ik haar klaarkomen? | Seksles #9

5 juni 2020,

geschreven door

Wie wil er nou niet zijn seksleven verbeteren? In Seksles leert Marith Iedema, auteur en seksjournalist, je alles wat je moet weten om een beest tussen de lakens te worden!

Vrouwen komen gemiddeld minder snel klaar dan mannen. Waar de heren alleen hoeven te penetreren om tot een hoogtepunt te komen, hebben vrouwen doorgaans meer nodig. Wil jij als man je partner tijdens de seks op een hoogtepunt trakteren? Marith deelt in deze aflevering de beste tips om haar te laten klaarkomen! Opletten dus!

vrouwelijk orgasme

Over de serie ‘Seksles’

Op Seksles leer je wat je op de middelbare school nooit geleerd hebt tijdens seksuele voorlichting. Marith gaat in op verschillende technieken, onderwerpen en seksspeeltjes om van jou een completere lover te maken. Zo haal je nog meer uit je seksleven! Nieuwsgierig geworden? Houd het EasyToys TV kanaal in de gaten en vergeet niet te abonneren!

Wil jij seksles over een bepaald onderwerp of heb je een prangende seksvraag? Laat het ons weten in een reactie!

3 reacties

 1. Hoi , mooi verhaal ,waarvan ik het meeste allang wist.
  Maar hoe ga je te werk als je vrouw frigide is ?
  Mijn vrouw komt uit Thailand en heeft een lief en warm karakter ,je zou denken ,de ideale vrouw !
  Maar schijn bedriegt , in bed zijn het net preutse kinderen , over sex praten is taboe en van een goed voorspel hebben ze nog nooit gehoord !
  Het enigste wat ze toe laat is een vluggertje en dan is ze er weer een week vanaf.
  Ben ik hier gelukkig mee ? NEE
  En voor de mannen die overwegen om een thaise vrouw te nemen , bezint eer gij begint !!!!

  1. Hi Ada! Ten eerste; dat je niet goed weet hoe je moet pijpen is absoluut niet dom! Heb je dit ook bespreekbaar gemaakt met je partner? Wellicht dat hij je wat kan sturen in wat hij wel en niet lekker vindt. Je kan ook even kijken op de blog met pijptips, hier staat ook een video in waarin wordt uitgelegd hoe je een man oraal kan bevredigen. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

927 keer bekeken

Geschreven door

Seks… we doen (of willen) het allemaal, maar wat weten we er nou eigenlijk van? Hoe kan je bijvoorbeeld meer sperma produceren en wat is de link tussen rust in je brein en goede seks? Wij leggen het je elke woensdag uit in onze nieuwe serie Sexplai…
927 keer bekeken