Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

2.135 keer bekeken

Dit glijmiddel is zó lekker dat je er cocktails mee kan maken!

15 juli 2021,

geschreven door

Witte chocolade, hazelnoot espresso, watermeloen & perzik. Nee, we hebben het niet over de nieuwe smaken van Ben & Jerry’s, maar over de smaken van het glijmiddelmerk System JO. Met deze heerlijke glijmiddel varianten maak jij orale seks nog lekkerder én ze zijn zelfs zo lekker dat ze geschikt zijn om te gebruiken in je desserts, cocktails of (ijs)koffie’s. Ja, dat lees je écht goed!

Bekijk ook:

Om je vingers bij af te likken

De JO GELATO en JO H2O FLAVORED collecties bestaan uit verschillende gearomatiseerde glijmiddelen op waterbasis, ontworpen om het voorspel en het comfort van intimiteit te verbeteren. De glijmiddelen bevatten pure plantaardige glycerine en andere ingrediënten van hoge kwaliteit, waardoor het product comfortabel en soepel glijdt en ze zijn dus heel erg lekker!

Smooth en sexy

JO GELATO focust zich op smaken gebaseerd op heerlijk Italiaans schepijs. Ben jij niet zo van de ‘zware’ smaken en glijd jij lekkerder op frisse fruitsmaakjes? Dan is H20 FLAVORED meer jouw ding, want deze lijn bestaat uit verschillende fruitsmaakjes. Elke smaak is gemaakt met een basis die vrij is van suiker, parabenen en propyleenglycol. Het smaakt zoals we al zeiden heerlijk, maar de nummer één functie van een glijmiddel moet natuurlijk ‘glijden’ zijn. En dat doet JO GELATO ook nog eens heel erg goed. Alle varianten voelen zijdezacht aan op de huid en laten geen vervelend, plakkerig gevoel achter.

JO GELATO is te krijgen in de smaken; Double Chocolate, Tiramisu, Zeezout Karamel, Witte Chocolade & truffels, Hazelnoot Espresso, Mint Chocolade en Crème Brulee.

H20 FLAVOURED is te krijgen in de smaken; Suikerspin, Aardbei, Tropisch, Framboos, Perzik, Vanille, Mint, Watermeloen, Kers, Appel, Ananas, Butterscotch, Bubblegum.

Bekijk hier het JO GELATO glijmiddel menu

menukaart
glijmiddel recept
Natuurlijk zijn er veel meer leuke gerechten te verzinnen met de glijmiddelen van System JO. Heb jij al een idee wat je zou willen maken? We horen graag welke creaties jullie allemaal hebben gemaakt. Laat het ons weten in een reactie hieronder!

2 reacties

  1. Een aantal dingen lijken me wel lekker, dus ik wil ze wel maken. maar wat is in godsnaam 1 part? Hoeveel is dat?

    1. Hoi Stephanie,

      1 part staat in dit geval voor 1 drupje glijmiddel. Heel veel succes met het maken van een lekker gerecht! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

3.445 keer bekeken

Geschreven door

In onze haastige wereld, waar snelheid vaak koning is, raken we soms verstrikt in de jacht op snelle bevrediging. Maar wat als we vertragen en echt de tijd nemen met ‘slowsex’? Deze speelse, sensuele benadering nodigt uit tot het intensiveren en verd…
3.445 keer bekeken