Shop de OUTLET voor speeltjes met hoge korting!

3.067 keer bekeken

Enema pants – spoelen was nog nooit zo eenvoudig!

12 juli 2019,

geschreven door

Bij EasyToys magazine schrikken we niet zo snel meer van een seksspeeltje. Holle buttlpugs die het mogelijk maken om vloeistoffen naar binnen te brengen, hebben we allemaal al een keer gezien. Voor dit soort speeltjes was het tot op heden altijd wel handig als je een partner had die hierbij kan assisteren. Die tijden zijn voorbij, want nu kan je alles zelf doen!

Enema pants

Ergens in de meest verre uithoeken van het internet kwamen we de ‘enema pants’ tegen. Het betreft een met de hand gemaakt latex broekje met een opblaasbare buttplug en een rubberen penissleeve. En ja, alles is met elkaar verbonden. Dit betekent dat wanneer je plast, je urine via een slangetje door de opblaasbare buttplug weer naar buitenkomt. Inderdaad, dit broekje is voor de echte fetisjisten!

enema pants

Waar je bij een normale anale douche het rectum spoelt met water, doe je dat nu dus met je eigen urine! Het perfecte seksspeeltje voor de liefhebbers van plassex en de extremere anale stimulatie!

Ben jij een nog extremer speeltje tegengekomen dat deze enema pants? Deel het met ons in een reactie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

4.158 keer bekeken

Geschreven door

In het begin van je twenties en ver daarvoor ontdek je seks. Op alle vlakken die je je maar kunt bedenken. Je experimenteert, je ontdekt en je neemt het ervan! Je leert steeds meer bij over seks en je eigen sekspersoonlijkheid. De ontwikkeling hierva…
4.158 keer bekeken