It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

2.714 keer bekeken

Het beste medicijn tegen hooikoorts: seks!

7 juni 2022,

geschreven door

Weg met de neusspray, loratadine en cetirizine! Als jij last hebt van tranende ogen, een loopneus en gekmakende jeuk overal in je hoofd, dan hebben wij dé oplossing voor jou. Uit onderzoek blijkt namelijk dat seks een heel goed medicijn is tegen hooikoorts! Lees snel verder om te ontdekken hoe dit zit.

Ha, ha hooikoorts

Als jij last hebt van hooikoorts, dan ben jij de afgelopen weken  (samen met 20% van de Nederlanders) vast al in de weer met neussprays, allergiepillen en zakdoeken. Om de tien seconden niezen en kleine rode oogjes zijn jou niet onbekend.

Wij zijn geen artsen, maar even heel kort. Wat is hooikoorts? Het is een allergie voor pollen, stuifmeel, gras, planten, bomen etc. Mensen die hooikoorts hebben krijgen last van tranende ogen, niezen, jeuk, moeheid en soms benauwdheid wanneer hun slijmvliezen in aanraking komen met die vervelende pollen. Als je geen hooikoorts hebt, heb je geen idee hoe vervelend het is. Je kan je neus wel snuiten, maar drie seconden later komt er weer een lading uit gestroomd. Niet alleen je ogen, maar ook je oren en gehemelte kunnen gaan jeuken. Om gek van te worden!

Vrijpartij

Maar nu schijnt het dat er een hele leuke en natuurlijke manier is om van je klachten af te komen. Onderzoekers in Iran ontdekten dat seks de bloedstroom naar je neus en ogen vernauwt. Dat zou ervoor kunnen zorgen dat je weer makkelijker door je neus kan ademen en je ogen stoppen met tranen.

Oké, 100% onderbouwd is het niet, dus gooi die medicijnen toch nog maar niet helemaal weg. Máár het kan sowieso geen kwaad, dus probeer het en kijk wat het voor jou doet!

Wat ondertussen ook helpt is de ramen dichthouden, voor je je huis binnen gaat je kleding afkloppen en het liefst meteen binnen iets anders aantrekken. Of trek alles uit en loop in je nakie, dan is het nóg makkelijker om je partner te bespringen

En om de seks nog leuker te maken… ontdek onze favorieten:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

5.207 keer bekeken

Geschreven door

Hoewel de pil een van de meest gebruikte anticonceptiemethoden is momenteel, zoeken steeds meer vrouwen naar hormoonvrije alternatieven. Bijvoorbeeld omdat ze geen kunstmatige hormonen kunnen of niet meer willen binnenkrijgen, of omdat de bijwerkinge…
5.207 keer bekeken