Time for Toys! Vind jouw summer sexentials! 💦☀

2.592 keer bekeken

Test je flexibiliteit met de Flexxio

26 april 2019,

geschreven door

Eens in de zoveel tijd kom je een product tegen dat zo weird is en tegelijkertijd ook gewoon heel tof is! De Flexxio is zo’n product en het is een Zwitsers zakmes onder de koppeltoys. Test je flexibiliteit met deze spannende flexibele sextoy.

Dubbel zoveel plezier

De illustraties hieronder geven goed weer wat je zo ongeveer allemaal kunt met de Flexxio. Nou geheimpje, je beleeft er in ieder geval dubbel zoveel plezier aan dan met een enkele koppeltoy! Dit geinige speeltje heeft namelijk twee vibrerende uiteindes en is onzettend flexibel.

De mogelijkheden van deze vibrator liegen er niet om

Je kunt de Flexxio zowel alleen als samen gebruiken en de mogelijkheden liegen er echt niet om. Je kunt het spannende seksspeeltje in ondenkbare posities buigen dat je van gekheid niet meer weet wat je er allemaal mee kunt! Je zou de Flexxio zelf onder water kunnen gebruiken, want het flexibele speeltje is ook nog eens helemaal waterdicht.

De keuze is reuze

In zekere zin is de keuze reuze! Het gekke revolutionaire seksspeeltje is verkrijgbaar in twee kleuren op de Duitse Amazon. Het slimme speeltje zorgt met zijn twee vibratoren ervoor dat je orgasme op het juiste moment wordt bereikt. Beide uiteinden zijn met een draadloze afstandsbediening afzonderlijk van elkaar te bedienen en hij is ook nog eens USB-oplaadbaar. In de video hieronder krijg je nog eens haarfijn uitgelegd wat je eventueel zou kunnen doen met de Flexxio.

Is een koppeltoy zoals deze iets voor jou? Of is hij net iets tè weird?

3 reacties

    1. Het ziet er geweldig en multifunctioneel uit. En met afstandsbediening wat voor mij een pre is. Zou graag eerst reviews lezen voordat ik tot een aanschaf over zou gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.091 keer bekeken

Geschreven door

In de rubriek ‘Fetish Friday’ behandelen we iedere vrijdag de meest uiteenlopende en bijzondere seksuele voorkeuren. Je kunt het zo gek niet bedenken, of er bestaat wel een fetisj voor. Deze week lichten wij de fetisj narratofilie uit. Als je wil…
1.091 keer bekeken