Test je flexibiliteit met de Flexxio

26 april 2019 door ToyRoy

Eens in de zoveel tijd kom je een product tegen dat zo weird is en tegelijkertijd ook gewoon heel tof is! De Flexxio is zo’n product en het is een Zwitsers zakmes onder de koppeltoys. Test je flexibiliteit met deze spannende flexibele sextoy.

Dubbel zoveel plezier

De illustraties hieronder geven goed weer wat je zo ongeveer allemaal kunt met de Flexxio. Nou geheimpje, je beleeft er in ieder geval dubbel zoveel plezier aan dan met een enkele koppeltoy! Dit geinige speeltje heeft namelijk twee vibrerende uiteindes en is onzettend flexibel.

De mogelijkheden van deze vibrator liegen er niet om

Je kunt de Flexxio zowel alleen als samen gebruiken en de mogelijkheden liegen er echt niet om. Je kunt het spannende seksspeeltje in ondenkbare posities buigen dat je van gekheid niet meer weet wat je er allemaal mee kunt! Je zou de Flexxio zelf onder water kunnen gebruiken, want het flexibele speeltje is ook nog eens helemaal waterdicht.

De keuze is reuze

In zekere zin is de keuze reuze! Het gekke revolutionaire seksspeeltje is verkrijgbaar in twee kleuren op de Duitse Amazon. Het slimme speeltje zorgt met zijn twee vibratoren ervoor dat je orgasme op het juiste moment wordt bereikt. Beide uiteinden zijn met een draadloze afstandsbediening afzonderlijk van elkaar te bedienen en hij is ook nog eens USB-oplaadbaar. In de video hieronder krijg je nog eens haarfijn uitgelegd wat je eventueel zou kunnen doen met de Flexxio.

Is een koppeltoy zoals deze iets voor jou? Of is hij net iets tè weird?

Reageer

Gerelateerde berichten

3 reacties op Test je flexibiliteit met de Flexxio

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid