door NaughtyNick

De Partner Multifun – veelzijdiger dan een Zwitsers zakmes!

7 december 2018 door NaughtyNick

Wil jij een speeltje die jou en je partner tegelijkertijd bezighoudt? Dan mag de Satisfyer Partner Multifun niet ontbreken in jullie collectie! Dit relatief vreemd uitziende seksspeeltje kan op zoveel verschillende manieren worden gebruikt, dat je van tevoren eerst goed de handleiding moet doorspitten 😉

Een arsenaal aan mogelijkheden

De Satisfyer Partner Multifun is een koppeltoy waar je alle kanten mee op kunt. Je hebt maar liefst 14 mogelijkheden om dit speeltje te gebruiken. Je kan er prima in je eentje mee aan de slag, maar het speeltje komt pas echt tot zijn recht met zijn tweetjes. Gebruik het speeltje als koppelvibrator of voor gerichte stimulatie van je favoriete hotspots.

multifun

Alleen of met je partner

De twee langwerpige armen zijn bedoeld voor gerichte stimulatie. In elke arm van het speeltje bevindt zich een motor waardoor de trillingen goed te voelen zijn. Klem de twee armpjes bijvoorbeeld om de tepels of de clitoris en laat je in vervoering brengen door één van de maar liefst 10 vibratiestanden.

In het grote gedeelte bevindt zich de hoofdmotor. Dit gedeelte kan onder andere gebruikt worden als opleg vibrator of vibrerende cockring. Wanneer de man het speeltje als cockring gebruikt, kan je daar als vrouw natuurlijk ook van mee genieten. Doordat beide kanten kunnen vibreren kunnen het scrotum en de clitoris gelijktijdig gestimuleerd worden. De drie motoren kunnen los van elkaar worden bediend.

Voorbeelden mogelijkheden vrouw

multifun vrouw

Voorbeelden mogelijkheden man

multifun man

Waarom zou je een dozijn seksspeeltjes aanschaffen wanneer je met de Multifun dezelfde mogelijkheden hebt? Wees een vriend van je portemonnee en haal de Satisfyer Partner Multifun in huis!

Hoe zou jij die Partner Multifun het liefst gebruiken?

Reageer

Gerelateerde berichten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid