It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

993 keer bekeken

Flexibeler dan Barbapapa!

22 april 2020,

geschreven door

De Marin vibrator is door zijn flexibiliteit enorm veelzijdig. De drie verschillende uiteinden van het speeltje zijn afzonderlijk te buigen om jouw favoriete plekje zo goed mogelijk te stimuleren. De Marin vibrator is een LHBTI-vriendelijk seksspeeltje, dat door alle genders gebruikt kan worden voor optimale stimulatie!

De Marin Vibrator is voorzien van drie motoren, waardoor de vibraties in elk uiteinde van het speeltje optimaal zijn te voelen. De vibrator heeft 5 verschillende vibratiestanden en snelheden om uit te kiezen. De siliconen coating van de Marin is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en voelt zijdezacht aan op je huid. Daarnaast kan je de vibrator ook veilig met je meenemen onder de douche of in bad. Veelzijdiger kom je sextoys bijna niet tegen!

Ohja! De toy wordt ook geleverd met een handig opbergzakje. Winning!

marin

marin vibrator

Welk plekje zou jij als eerst stimuleren met deze vibrator?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

7.591 keer bekeken

Geschreven door

Seks is en blijft reuze interessant. Er valt dan ook wel heel veel over te vinden én te leren. Want zo zijn er wel errug veel weetjes over seks, waar jij ongetwijfeld nog nooit van had gehoord. Ik heb 30 geweldige sex facts voor jou verzameld. Lees …
7.591 keer bekeken