Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

987 keer bekeken

Flexibeler dan Barbapapa!

22 april 2020,

geschreven door

De Marin vibrator is door zijn flexibiliteit enorm veelzijdig. De drie verschillende uiteinden van het speeltje zijn afzonderlijk te buigen om jouw favoriete plekje zo goed mogelijk te stimuleren. De Marin vibrator is een LHBTI-vriendelijk seksspeeltje, dat door alle genders gebruikt kan worden voor optimale stimulatie!

De Marin Vibrator is voorzien van drie motoren, waardoor de vibraties in elk uiteinde van het speeltje optimaal zijn te voelen. De vibrator heeft 5 verschillende vibratiestanden en snelheden om uit te kiezen. De siliconen coating van de Marin is gemaakt van milieuvriendelijk materiaal en voelt zijdezacht aan op je huid. Daarnaast kan je de vibrator ook veilig met je meenemen onder de douche of in bad. Veelzijdiger kom je sextoys bijna niet tegen!

Ohja! De toy wordt ook geleverd met een handig opbergzakje. Winning!

marin

marin vibrator

Welk plekje zou jij als eerst stimuleren met deze vibrator?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

1.666 keer bekeken

Geschreven door

Als je als vrouw zijnde één of meerdere katten hebt, word je al snel een ‘cat lady’ genoemd. Als man ontsnap je aan deze benaming en het vooroordeel. Over het algemeen wordt er gedacht dat deze mensen celibatair zijn en eenzaam zullen sterven, maar…
1.666 keer bekeken