Doe jij mee met de MEI MASTURBATIE CHALLENGE 2024?! Check ‘m hier!

19.747 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Verloren Op Curaçao’

14 december 2019,

geschreven door

Van onze EasyToys Magazine lezer Max kregen we dit spannende verhaal dat zich afspeelt op het zonnige Curaçao! Wanneer Jane pech krijgt met haar auto en langs de kant van de weg komt te staan, wordt ze gered door een onbekende, sexy man. De hulp van deze man krijgt ze echter niet zomaar, want hij verwacht er wel wat voor terug…

Geen zin om te lezen? ‘Verloren op Curaçao’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal (in twee delen)! 

Verloren Op Curaçao

Het is warm. Normaal zorgt de passaatwind op Curaçao voor een aangename bries, maar vandaag is het windstil. Van buiten dringt het straatlawaai de kamer binnen. Er rijdt een knetterende brommer voorbij, gevolgd door een auto met luide, swingende Antilliaanse muziek. Aan het plafond van de hotelkamer draait een ventilator. Jane ligt op bed met haar man en ze hebben seks. Nou ja, hij is vooral bezig. Zij ligt op haar rug en haar man Ronald is bezig via de missionarishouding zich een weg naar een hoogtepunt te bewegen. Het zweet loopt over zijn rug en de kamer vult zich met zijn kreunende en zuchtende geluiden. Het is vroeg die ochtend en Jane haar ogen volgen in loze gedachten het draaien van de ventilator. Ietwat gedwee ondergaat ze deze liefdesdans. Ze houdt veel van Ronald en ze zijn al 10 jaar bij elkaar. Als 15-jarigen kregen ze verkering en waren ze elkaars eerste minnaars. Hun band als partners is door de jaren heen sterker geworden. Maar toch begint ze zich af te vragen of dat dit het is? Steeds vaker heeft ze fantasieën die verder reiken dan ‘het behoorlijke’. Fantasieën over mysterieuze mannen die haar niets vragen, maar het initiatief nemen en haar ruw nemen. De intensiteit van de passie met Ronald lijkt vervlogen. Waar ze in het begin zich soms de hele dag opsloten in hun slaapkamer en elkaar orgasme na orgasme konden bezorgen, was die lust nu verdampt tot één keer per maand een exercitie van tien minuten op en neer bewegen. Jane onder, hij boven. Ze hoort aan het gepiep van zijn gehijg dat hij klaar gaat komen. Na zijn “o ja” en nog één verkrampte beweging laat hij zich als een dood stuk vlees op haar vallen, om even later van haar af te rollen.

“Steeds vaker heeft ze fantasieën die verder reiken dan ‘het behoorlijke’, fantasieën over mysterieuze mannen die haar niets vragen, maar het initiatief nemen en haar ruw nemen.”

“Ga je echt niet mee? Het is prachtig en ik heb voor een hele dag betaald”, zegt hij tegen Jane.
“Nee, je weet dat duiken niets voor mij is.”
“Maar je vond het op Aruba prachtig!”
“Ja, maar toen zaten we in een onderzeeboot met ramen. Dat is toch heel iets anders!”
Mopperend staat hij op. “Regel ik een keer iets leuks, is het weer niet goed, verdomme!” Hij loopt naar de badkamer en gaat douchen. Jane blijft op bed liggen en zucht. Ze wacht tot ze het water van de douche hoort stromen en hij eronder staat. Dan grijpt ze de vibrator uit haar tas die naast het bed staat. Meneer is dan wel klaargekomen, maar zij nog niet. Ze zet met haar rechterhand de vibrator aan en drukt hem voorzichtig tegen haar clitoris aan. De trilling zorgt voor genotsgolven die door haar hele lichaam gaan. De vibraties verwarmen haar. Ze pulseren heerlijk tegen haar gevoelige huid en als ze haar ogen sluit, voelt het bijna als iemands warme, harde tong. Met haar linkerhand gaat ze over haar buik omhoog. Ze masseert haar borsten één voor één. Eerst nog zachtjes, maar naarmate het genot toeneemt, knijpt ze steeds harder in haar tepels. Dit zorgt voor scheut genot die direct weer naar haar buik gaat. Langzaam voelt ze hoe haar orgasme zich al in de verte aandient. Ze spreidt haar benen een beetje zodat ze er beter bij kan. De geur van seks dringt zich haar neus. Met haar linkerhand daalt ze af en glijdt ze met haar vingers door haar schaamlippen. Ze is kletsnat van zichzelf, maar ook nog van het sperma van Ronald. Ze voelt hoe het tussen haar schaamlippen en billen loopt. Ze brengt twee vingers naar binnen en beweegt haar vingers op en neer. Normaal is ze een keurige vrouw en werkt ze als HR Business Partner binnen een grote organisatie. Ook haar relatie met Ronald is keurig, maar diep in haar schuilt dat woeste verlangen met een rauw randje. Als vanzelf gaat ze weer naar haar favoriete fantasie over een ontmoeting met een mysterieuze, wat oudere man die ze toevallig ontmoet. Hoe ze staan te zoenen en zijn hand onder haar rokje gaat en ruw zijn vingers bij haar naar binnen dringen. Dit is een van die stoute dingen waar Jane van houdt. Ze kan de verleiding niet weerstaan en ze haalt haar vingers uit haar natte kutje en steekt haar vingers diep in haar mond. Ze proeft de sappen van haar en het sperma van haar man. Dit is het laatste zetje dat ze nodig had en schokkend voelt ze hoe ze klaarkomt. Als ze weer bij zinnen komt, hoort ze dat de douche uitgaat, terwijl ze weer naar de draaiende ventilator kijkt.

Ronald is vroeg vertrokken, want hij wordt opgepikt door de duikschool die de toeristen ophaalt bij de hotels. En als hij de hotelkamer verlaat, gaat Jane ook uit bed. Ze stapt onder de douche en kleed zich aan. Vandaag is ze gekleed in een kort rokje met daarop een strak truitje. Een paar elegante slippers maken het geheel compleet. “Je ziet er lekker uit!” Goedkeurend bekijkt ze zichzelf in de spiegel.

Na het ontbijt besluit ze over het eiland te gaan toeren met de huurauto die ze hebben. Curaçao is een prachtig eiland en ze voelt zich er helemaal thuis. Die ochtend bezoekt ze een dorpje waar vissers de vissen die ze die dag vangen schoonmaken op hun boot. Dit kun je bekijken vanaf de steiger. Het afval gooien ze overboord in de zee waar zeeschildpadden zwemmen en het visafval dankbaar opeten. Jane geniet van het schouwspel en is verbaasd dat die schildpadden zo hard kunnen zwemmen. Als ze de steiger afloopt, komt een wat oudere man haar tegemoet lopen. Hij praat met een man naast hem. Omdat de steiger niet breed genoeg is, doen de mannen een stapje opzij. De oudere man van een jaar of 46 staat stil om Jane er langs te laten. Ze voelt hoe hij haar met zijn ogen van boven naar beneden scant en zijn blik even blijft steken bij haar borsten. Om vervolgens oogcontact te maken met Jane. “Bon dia, dushi!” zegt hij als ze langs loopt. “Bon dia!” zegt ze en ze kijkt hem aan in zijn blauwe ogen. Hij glimlacht mystiek. Ze glimlacht verlegen terug en loopt verder. Aan het eind van de steiger stapt ze het strand op en kijkt nog even om. De man kijkt haar nog steeds na en ze maken weer oogcontact. Hij steekt zijn hand op en Jane zwaait wat onzeker terug. Een opwindend gevoel verspreidt zich door haar lichaam. Ze heeft wel vaker dat ze wordt nagekeken door mannen, of dat ze complimenten maken. Maar de blik van deze man was begerig. Ze voelde zijn geile lustgevoelens en hoe die zich meester van haar maakten.

“Ze voelde zijn geile lustgevoelens en hoe die zich meester van haar maakten.”

Met een opgelaten gevoel stapt ze in haar auto en vervolgt ze haar weg. Ze wil terug naar het hotel om daar een massage te nemen in het wellness centre. De wegen op het eiland zijn niet overal even goed en soms moet je goed uitkijken voor de kuilen in de weg. Ze is nog geen 5 kilometer verder als ze met haar rechtervoorwiel zo’n kuil in de weg raakt. Ze hoort een enorme knal, de auto stuitert en is niet meer te besturen. Naast de weg komt de auto tot stilstand. Jane is enorm geschrokken en stapt uit. Ze loopt om de auto en ziet dat het rechtervoorwiel er compleet af ligt. Oh jee, wat nu? denkt ze. In Nederland bel je de ANWB, of 112 of wie dan ook, maar hier heeft ze niet eens bereik op haar telefoon. Ze kijkt om zich heen. Er is niets of niemand in de buurt.

Na een kwartiertje ziet ze in de verte een auto aan komen rijden. Het is een wat oudere camper. Jane gaat op de weg staan en begint te zwaaien. De camper mindert langzaam vaart. Als de camper dichterbij komt, ziet ze de man van de steiger achter het stuur zitten. Hij parkeert de camper achter haar en blijft even zitten kijken. Hij glimlacht en komt vervolgens naar buiten.
“Bon dia, dushi! Zie ik je alweer. Is je auto stuk?”
“Eh… ja, heel erg. Het hele wiel is er vanaf”, stamelt Jane.
“Dat is niet zo mooi. Maar waarom rijdt zo’n mooie vrouw als jij hier alleen?”
Hij laat zijn ogen weer over haar lichaam gaan. Jane friemelt wat aan haar rokje.
“Mijn man is gaan duiken, maar daar hou ik niet van. Dus ik dacht, ik ga het eiland verkennen, maar toen kwam ik hier, reed ik in dat gat en toen lag dat wiel er af.”
Jane was al in tijden niet meer zo bekeken als door deze man. Ze voelt zijn ogen priemen op haar borsten. Het gevoel dat even weg was, komt meteen weer terug. Het wordt steeds sterker en ze voelt dat ze weer nat wordt. De man loopt op haar af.
“Zo’n prachtige vrouw en dan gaat je man duiken? Die macamba’s weten echt niet hoe ze hun vrouwen moeten waarderen.”
Hij staat nu heel dicht bij haar en streelt met zijn hand door haar haar. Even denkt Jane: “Help!” Maar al snel zorgde haar geile gevoel ervoor dat ze weinig weerstand kan bieden. Dit is waar ze altijd over fantaseerde! En die gedachte maakt haar nog geiler. Misschien is dit wel de reden dat ze zich zo onzeker opstelt. De man merkt dit en gaat met zijn hand door haar haar naar de achterkant van haar hoofd en pakt haar vast aan haar haren. Hij heeft haar stevig vast, maar niet zo stevig dat het pijn doet. Hij kijkt haar diep aan met zijn blauwgroene ogen.

“Dit is waar ze altijd over fantaseerde!”

”Je hebt twee keuzes. Keuze één: Ik kan je helpen hier weg te komen, maar dat gaat je wat kosten. Ik wil geen geld, maar ik wil jou en je heerlijke lichaam. Of je gaat voor keuze twee: Ik rij weg en jij wacht op de volgende auto die hier misschien over een half uurtje langs komt.”
Hij blijft haar strak aankijken en zoent haar op haar mond. Ze voelt zijn lippen op haar mond en verstart even. Ze is overdonderd door de situatie. Ze ruikt zijn parfum van Roberto Cavalli, vermengt met de geur van zijn zweet. Dat is het moment dat ze bezwijkt en zijn zoen beantwoordt. Ze ontspant haar lippen en voelt hoe vastberaden, maar teder zijn tong de hare op zoekt en vindt. Hij heeft haar nog steeds vast aan haar haar. En wat begint als voorzichtig aftasten, verandert al snel in hartstochtelijk tongen. Ze zoenen steeds wilder. Om en om zoeken hun tongen elkaar diep in elkaars mond en het dansen met de tongen wordt afgewisseld met het aflikken van elkaars mond. Af en toe bijt hij haar zacht in haar lip. Zijn mond zakt af naar haar nek en hij begint haar daar te zoenen. Zijn linkerhand betast haar borsten. Door de opwinding zijn haar tepels hard als kiezels geworden. Door de stof van het truitje masseert hij ze. Als hij met zijn mond bij haar oor komt, bijt hij haar in haar oorlelletje.
“Dus je kiest voor optie 1?” fluistert hij terwijl hij tegelijkertijd hard in haar rechtertepel knijpt.
“Jahaaa!” kreunt Jane en ze zakt iets door haar knieën, zodat ze meer in zijn armen hangt. De man laat Jane haar haren los en neemt wat afstand om haar te bekijken.
“Draai je om”
Jane draait zich om en staat nu met haar rug richting de man en met haar gezicht richting de motorkap. Ze voelt zijn ogen in haar rug en wacht op wat komen gaat. Na een tijdje komt hij weer dicht achter haar staan. Ze voelt zijn warme adem bij haar oor. Hij legt zijn handen op haar heupen. Jane gooit haar hoofd naar achteren.
“Jij bent super geil, of niet? Te weinig aandacht van je man maakt je krols van opwinding.”
“Ja” zegt Jane, ”Ik wil graag dat je me hard neukt.”

Ze had nu verwacht dat, met het geven van dit groene sekslicht, zijn stoppen zouden doorslaan. En dat hij haar hard zou nemen. Dat ze beiden zouden klaarkomen en dat hij haar daarna naar Willemstad zou brengen. Echter, hij deed niets! Zou hij zich bedacht hebben? Dan voelt ze hoe zijn handen van haar heupen naar voren glijden richting haar borsten. Hij masseert ze stevig en knijpt met beiden handen weer in haar tepels. Doordat hij zo dicht achter haar staat, wordt ze gedwongen voorover te buigen en leunt ze met haar handen op de motorkap. Ze duwt haar billen wat naar achteren tegen zijn pik aan. Zijn handen gaan naar de rand van haar strakke topje en trekken deze half omhoog, zodat haar borsten meer lucht hebben. Voor de zekerheid had ze die ochtend een bikini aangedaan. Het is zo’n bikini die met strikjes de boel bij elkaar houdt. De man trekt aan het strikje op haar rug en ze voelt hoe haar borsten vrij in de lucht bungelen. Dan trekt hij aan het strikje in haar nek en voelt ze hoe haar topje op de motorkap valt. Ze voelt zijn handen weer op haar borsten en met beide handen trekt hij haar borsten omhoog aan haar tepels. Een kleine kreun ontsnapt uit haar mond en net op dat moment knijpt hij harder en draait hij aan haar tepels. Jane kreunt nog harder en voelt dat ze onderhand heel erg nat wordt in haar bikinibroekje. Hij laat haar tepels los en stapt achteruit.

“Ze voelt zijn handen weer op haar borsten en met beide handen trekt hij haar borsten omhoog aan haar tepels.”

“Blijf staan zo” gebiedt hij haar en hij loopt weg.Ze hoort hoe hij de camper inloopt, de motor start en de camper zo langs haar auto zet dat ze vanaf de weg nauwelijks meer te zien zijn. Hij stopt, zet de motor uit en komt even later weer naar buiten. Hij blijft weer op een afstandje staan kijken. Jane begint zich meer te ontspannen en verleidelijk begint ze met haar billen te wiegen. Dan hoort ze het sisgeluid dat ze direct herkent. Hij staat een flesje bier te drinken terwijl hij naar haar staat te kijken. Ze kijkt over haar schouder en ziet hem inderdaad met een koud flesje bier staan. Hij ziet dat ze naar het flesje kijkt en neemt een slok terwijl hij naar haar toeloopt en aan de linkerkant naast haar komt staan. Hij zet het flesje op de motorkap. Zijn rechterhand gaat over haar naakte onderrug over haar billen. Hij knijpt in haar beide billen. Dan pakt hij met beide handen de onderkant van haar rokje en tilt deze helemaal omhoog. Nu heeft hij een blik op haar volle billen die nog verpakt zijn in haar bikinibroekje.

“Hmm, hmm! Meid wat een lekkere kont heb jij!” zegt hij met een Antilliaans accent en hij masseert haar billen. Dan valt zijn oog op de beide strikjes van haar broekje en ook deze trekt hij langzaam los. Jane voelt hoe haar broekje langs de binnenkant van haar benen op de grond valt. Nu staat ze daar. Praktisch naakt, met een kapotte auto langs de kant van de weg, staat ze op het punt genomen te worden door een aantrekkelijke, wildvreemde man. Het maakt haar alleen maar nog geiler.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


erwijl de kamer zich vult met het zachte geluid van onze ademhaling, verkennen we samen hoe deze speelse toevoeging onze lichamen op nieuwe manieren verbindt. Het samenspel van het verwarmende glijmiddel en de vibraties van het speeltje brengt ons dichter bij elkaar dan we in lange tijd zijn geweest, en onthult een nieuw niveau van intimiteit en plezier.

 
Hij pakt met zijn linkerhand zijn biertje. Hij neemt een slok en ondertussen masseert hij haar billen met zijn rechterhand. Ze voelt hoe zijn handen via haar bilspleet tussen haar benen glijdt en ze steekt haar billen gewillig naar achteren. Zijn middelvinger glijdt over haar schaamlippen. Zijn andere hand masseert haar borsten om en om. Net als ze denkt dat hij een vinger in haar gaat steken trekt hij zich terug. Dan haalt hij zijn hand van haar billen. Hij heft zijn hand op en slaat onverwacht kort maar krachtig twee keer op beide ronde billen. Tegelijk knijpt hij hard in haar linkertepel. “Au!” Een gilletje ontsnapt uit Jane’s mond. Pijn en genot schieten door haar lichaam als ballen in een flipperkast. Daarna aait hij weer over haar billen en streelt ze. En weer knijpt hij in een tepel en slaat hij op haar billen, ze beginnen rood te kleuren. De tintelingen in haar billen voelen aangenaam, helemaal als ze gestreeld worden. Het genot neemt steeds meer bezit van haar.

“Zijn middelvinger glijdt over haar schaamlippen. Zijn andere hand masseert haar borsten om en om.”

Dan gaat hij achter haar op zijn hurken zitten. Hij begint haar billen te kussen op de rode plekken. Met beide handen trekt hij haar billen iets uit elkaar. Ze voelt hoe hij zijn gezicht tussen haar billen begraaft en de zoete nectar van haar schaamlippen begint te likken. Hij kan er net bij en Jane gaat iets wijder staan op haar tenen, zodat ze zich maximaal kan aanbieden aan de geile, harde tong van de man. Hij neemt steeds langere halen waarbij hij van haar clitoris langs haar schaamlippen naar boven likt met steeds grotere halen. Hij knijpt in haar billen en trekt ze nog wijder uit elkaar. Het likken wordt wilder en gulziger. Ze voelt zelfs dat hij af en toe haar kontgat mee likt. Het maakt haar nu niets meer uit. Dan staat de man weer op en neemt hij het laatste slokje bier uit het flesje. Even glimlacht hij en dan komt hij weer naast haar staan. Weer begint zijn linkerhand haar tepels te teasen. Als vanzelf zet ze zich schrap om de klappen van zijn rechterhand weer in ontvangst te nemen.

Maar in plaats daarvan doet hij iets anders. Geschokt voelt ze dat hij iets kouds tegen haar kutje aan duwt. Wat? En op het moment dat ze realiseert wat hij doet, voelt ze hoe hij de hals van de fles diep in haar duwt. Ze is zo nat en opgewonden dat het flesje nauwelijks weerstand ondervindt. Steeds sneller begint hij haar te neuken. Jane voelt hoe ze week wordt en amper nog kan blijven staan. Stromen van puur genot trekken door haar lichaam. En terwijl hij haar aanrandt met het flesje, voelt ze hoe hij zijn tong over haar billen likt. Ze is zo nat dat het flesje steeds glibberiger wordt. zelfs zo glibberig dat het uit zijn handen glijdt. Hij draait haar om en legt Jane op haar rug op de warme motorkap. Het pakt haar benen en duwt die in de lucht. Daar ligt ze wijd gespreid te wacht tot hij haar gaat nemen. Hij kan de verleiding niet weerstaan en duikt met zijn mond weer tussen haar benen. Met lange halen voelt ze hoe hij van haar billen tot haar clitoris likt. Dan begint hij zich te concentreren op haar knopje. Ze voelt zijn tong razendsnel over haar clitje schieten en haar orgasme begint zich op te bouwen. Dan brengt hij zijn ringvinger en middelvinger in haar en begint haar hard te vingeren. Ze voelt hoe hij haar g-spot bewerkt met zijn vingers. Hij pompt zijn vinger steeds harder en sneller in haar. Zo hard is ze nog nooit gevingerd. Het zich aandienende orgasme voelt ze aankomen als een onweersbui in de zomer.
“O jee, ik ga komen!” roept Jane.
“O ja, kom maar, dushi!” roept hij. Hij vingert haar nog wilder en met zijn andere hand masseert hij haar tepels.
“O yes, yes, yes, aaahhh!” Als een tsunami voelt Jane de genotsgolven door haar lichaam gaan. De man stopt niet, maar blijft doorgaan. Jane komt spuitend klaar. De hele hand van de man is nat. Dat is haar nog nooit overkomen. Ze wist niet dat ze zo kon klaarkomen. Langzaamaan ebt het weg en schokkend begint ze steeds meer te ontspannen.
“Bon bini to Curacao!” lacht de man. Hij laat haar uitgeteld liggen op de motorkap en loopt zijn camper in. Even later komt hij terug met twee Amstel Brights. Eigenlijk drinkt ze geen bier, maar deze slaat ze niet af. Via de kofferbak neemt hij op het dak van haar auto plaats.
“Hé, daar gaat mijn borg!” zegt ze.
“Die ben je toch al kwijt”, zegt hij en hij knikt naar het rechtervoorwiel.

“Ze voelt zijn tong razendsnel over haar clitje schieten en haar orgasme begint zich op te bouwen.”

Als ze een paar slokken van hun biertjes hebben gedronken zegt hij: “nu ben ik aan de beurt.”
Jane staat op en loopt naar hem toe. Hij is gekleed in een sportbroekje. Via zijn bovenbenen gaat ze met haar beide handen omhoog de pijpjes in op zoek naar zijn zak en pik. Tot haar verbazing voelt ze dat hij een redelijk geschapen is. Hij is alleen nog slap! Ongelofelijk, na wat ze net hebben gedaan heeft hij nog steeds geen stijve pik. Hij ziet haar verbaasde reactie. “Hij staat niet zomaar, daar zul je wel wat voor moeten doen.”
Ze trekt zijn sportbroek uit en hij wipt even met zijn billen omhoog om te helpen. Nu hij op het dak ligt, is hij op de ideale hoogte om er bij te kunnen. Hij leunt op zijn ellebogen en kijkt hoe zij haar mond richting zijn slappe pik beweegt. Ze heeft nog nooit een slappe pik in haar mond gehad. Als ze Ronald al pijpte, dan was hij al stijf en kwam hij vrij snel klaar. Ze neemt de slappe lul in haar mond en begint er op te sabbelen en zuigen. Haar handen masseren zijn zware zak. En zowel door het uitzicht als de handelingen voelt Jane dat er meer leven in de brouwerij begint te komen. Zijn pik wordt steeds harder en groter. Omdat hij stijver wordt, wordt het steeds moeilijker om hem helemaal in haar mond te nemen. Haar hand heeft steeds meer speelruimte om de harde schacht af te trekken. Even neemt ze hem uit haar mond en trekt ze de voorhuid helemaal naar achteren. Een druppel voorvocht stroomt uit de eikel.
“Ahhhh”. Hij gromt van geiligheid. “Pijp me zo diep als je kan.”
Jane doet wat hij zegt en neemt hem zo diep mogelijk in haar mond. Bijna past hij helemaal in haar mond. Ze voelt zijn handen door haar haren woelen als zij haar hoofd op en neer beweegt. Oh, wat smaakt deze pik toch lekker. Pijpen was nooit echt haar ding, maar dit was totaal iets anders. Ze probeert hem steeds dieper te pijpen. Dan pakt hij haar hoofd vast. Zijn pik popt uit haar mond en hij glijdt van het dak af. Hij doet de portier open en laat Jane haaks plaats nemen op de bestuurdersstoel. “Vertrouw me en blijf me aankijken”, zegt hij. Jane kijkt hem aan in zijn blauwgroene ogen. Het heeft iets geruststellends. Zijn pik danst nu voor haar gezicht en met beide handen trekt ze hem af, terwijl ze hem blijft aankijken. Ook als ze zijn harde pik in haar mond neemt, blijft ze hem aankijken. Eerst beweegt ze haar hoofd nog op en neer, maar dan neemt hij haar hoofd in zijn handen en begint hij haar te neuken in haar mond. Niet snel, maar langzaam beweegt hij op en neer. Het oogcontact begint iets hypnotiserends te krijgen. Ze kan haar blik niet afwenden, ze moet hem aanblijven kijken. Ze voelt hoe hij steeds dieper duwt.

Als ze zijn pik achter in haar keel voelt verstart ze even. In een reflex wil ze hem terugduwen, bang dat hij in één keer doorstoot. Maar in plaats daarvan houdt hij even in. Hij heeft haar hoofd stevig vast en langzaam drukt hij dieper door in haar keel. Jane’s ogen worden steeds groter. Gaat dit goed? Heel even voelt ze paniek, maar zijn ogen zorgen voor rust en vertrouwen. Ze geeft zich over aan deze man en ontspant. Dan komt het moment dat zijn pik achter in haar keel zit. Haar ogen worden nog groter en een tranen van de inspanning verschijnen in haar ogen. Dan trekt hij zich weer terug en hapt ze naar adem. Deze nieuwe sensatie laat haar niet onberoerd. Ze voelt hoe ze weer opgewonden en nat wordt. Ze begint zichzelf te vingeren. Hij laat haar hoofd niet los en beweegt weer naar voren. Nog altijd blijven ze elkaar aankijken en weer voelt ze hoe deze zalige pik achterin haar keel schuift. Ze produceert veel speeksel en het druipt langs haar kin, terwijl hij haar mooie gezicht neukt. De keurige Jane, die hier langs de weg de rauwste seks heeft die haar fantasieën zelfs te boven gaan, vingert zich steeds sneller. Een kort en zalig orgasme krijgt ze met zijn pik diep in haar mond. Hij voelt dit en ook hoe het in zijn zak begint te borrelen. Als hij zo doorgaat gaat hij ook klaarkomen en daar heeft hij nog geen zin in. Hij haalt zijn pik uit haar mond en buigt zich voorover. Ze zoenen intens en hij proeft zijn eigen geil. Ondertussen rijdt er een auto voorbij die even zijn gas inhoudt, maar dan toch weer doorrijdt.

“Nog altijd blijven ze elkaar aankijken en weer voelt ze hoe deze zalige pik achterin haar keel schuift.”

Hij pakt haar hand en begeleidt haar hoffelijk uit de auto. Ze lopen naar de kofferbak. Hij buigt haar voorover en nu gaat hij wel achter haar staan. Een warme bries waait langs haar lichaam en aait over haar onderrug en billen. Ze hoort de man snuiven door zijn neus. Zijn eikel zet hij tegen haar schaamlippen en wrijft ermee op en neer zodat haar lipjes iets uit elkaar gaan. Ze wacht op het heerlijks dat nu komen gaat en met één haal ramt hij beheerst zijn pik diep bij Jane naar binnen.
“Aaaahhh, yes!” kreunt ze en ze voelt hoe ze helemaal opgevuld wordt door zijn stijve lul die net tegen haar baarmoedermond aandrukt. Even wordt het zwart voor haar ogen van genot. Maar goed dat ze hier voorover ligt, anders was ze gevallen. Hij begint niet in één keer te stoten zoals Jane hoopt. Nee, als hij helemaal in haar zit houdt hij even stil.
“Please, fuck me!” jammert ze.
Met een pets grijpt hij haar beide billen en knijpt er in en met lange, langzame halen begint hij nu diep in haar te stoten. Zijn vingers klieven in haar volle billen en hij trekt ze iets uit elkaar om zo een prachtig uitzicht te hebben op haar kont.
“O yes, yes, fuck me harder!” gilt Jane. Ze weet niet waar ze het vandaan haalt om zulke taal uit te slaan, maar ze wil nog maar één ding: hard geneukt worden. De man geeft er niet aan toe, zijn halen worden langer en hij laat zijn lul net uit haar natte opening komen. Jane voelt hoe haar kutje weer samentrekt en op dat moment duwt hij hem weer helemaal naar binnen. Dit ritueel herhaalt hij een paar keer.
“O, please, sneller. Ik wil dat je me neukt”, smeekt ze.

Nu kan hij zijn zelfbeheersing ook niet meer houden en hij begint steeds sneller in haar te bewegen. Bijna dierlijk wordt Jane nu gedekt langs de kant van de weg door deze mysterieuze man die ze nog nooit eerder ontmoet heeft. Het maakt haar niet uit. Ze wil al het juk van haar afgooien en genieten van dit moment. Zijn stoten zorgen voor een ongekende sensatie die door haar lichaam stroomt. Weer voelt ze hoe zich in de verte een hoogtepunt aan het opbouwen is. Ook de man voelt dat hij gaat komen en wil dit nog even uitstellen. Hij trekt zich terug en loopt met zijn zwiepende penis de camper in. Jane gaat overeind staan, draait zich om en kijkt om zich heen. Nog steeds niemand te zien. Even later komt hij terug met een deken en legt deze op de grond. Hij gaat op zijn rug liggen en wenkt haar door zijn arm uit te reiken naar haar. Jane snapt de bedoeling en loopt op hem af. Doordat ze boven hem staat krijgt ze een duivelse gedachte. Ze stapt niet direct bovenop zijn harde paal, maar in plaats daarvan loopt ze naar hem toe en zet haar beide voeten aan weerszijden van zijn hoofd. Ze kijkt nu op hem neer, glimlacht en hurkt zodat haar lipjes boven op zijn mond komen. Hij steekt zijn tong zo diep hij kan in haar. Zij pakt zijn hoofd en gebruikt zijn neus om haar clitoris te verwennen. De man hapt af en toe naar adem. Het orgasme dat even was weggezakt begint zich weer aan te dienen. Dat is voor Jane het teken om van zijn mond af te stappen. Ze stapt naar achteren en hurkt nu boven zijn pik. Behulpzaam zorgt hij voor de juiste sturing. Jane kust met haar schaamlippen de eikel van de man en laat zich er vervolgens overheen zakken. Wat een genot! Ze gooi haar hoofd in haar nek. Ze reikt met haar armen naar achteren en beweegt haar heupen op en neer. Door deze houding voelt ze zijn pik nog beter. Dit standje is vermoeiend, maar oh, wat geniet ze! Het aangekondigde orgasme zet door en gillend komt ze klaar. Ze blijft doorgaan, want dit orgasme wil ze zo lang mogelijk rekken. Aan het gekreun en het aanspannen van zijn spieren merkt Jane dat de man ook gaat komen. Ze wipt van hem af en gaat op haar knieën tussen zijn benen zitten. Met beide handen pakt ze zijn pik vast en kijkt hem diep in zijn ogen. Ze doet haar mond open en begint hem met lange halen weer diep te pijpen tot achter in haar keel. Al die tijd blijven ze elkaar strak aankijken. Hij houdt het niet meer. Zijn ogen rollen naar achteren in zijn oogkassen en hij begint te schokken. Hij richt zich weer op en doet zijn uiterste best om Jane aan te blijven kijken. Ze voelt hoe zijn warme zaad haar mond vult. Als hij klaar is en begint te ontspannen, laat ze zijn sperma uit haar mond lopen over zijn pik heen. Beiden zijn uitgeteld.

“Ze doet haar mond open en begint hem met lange halen weer diep te pijpen tot achter in haar keel.”

Na een tijdje staat de man op. “Kom, ik breng je naar de stad.”
Ze fatsoeneren zich en rijden in de camper naar Willemstad. Rozig kijkt Jane voldaan door het raam en ziet ze hoe het landschap aan haar voorbij trekt.
Bij het hotel aangekomen stapt ze uit zonder een woord te zeggen. Voor de lobby draait ze zich om, kijkt hem aan en zwaait nog even. Hij knikt en rijdt weg.
“Dag, mysterieuze man”, fluistert Jane tegen zichzelf. Opgewekt draait ze zich om en loopt ze naar haar hotelkamer om zich op te frissen. Daarna neemt ze een duik in het zwembad. Na een paar baantjes denk ze: “laat die wellness behandeling maar even zitten. Ik ben toe aan een cocktail.” Een leuke, wat oudere barman komt naar haar toe.
“Bon dia! Wat mag ik voor u inschenken? U lijkt mij toe aan een cocktail met de naam Sex On The Beach”, zegt hij met een knipoog. Weer voelt Jane een kriebel in haar buik. Ze bloost. Hij moest eens weten!

Dit kan nog een hele leuke vakantie worden…

3 reacties

  1. vrouwen hebben ook een pik maar is ook gevoelig maar moet je zoeken en de mannen doen dat niet. wij vrouwen weten dat wel te vinden

  2. Dit is nog eens een heerlijke ervaring. Als het aan mij ligt dan zou ik me ook laten gaan met zo’n type.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

20.973 keer bekeken

Geschreven door

Het erotisch verhaal van deze week is geschreven door Inanna! Wanneer de hoofdpersoon na een vakantie met haar man weer in het vliegtuig terug naar huis zit, komt er wel een hele knappe man naast haar zitten. Hij wil meer en zij ook. Zouden ze iets k…
20.973 keer bekeken