NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

26.785 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘De grenzen verlegd: een verboden verlangen’

15 september 2023,

geschreven door

Ga er maar weer lekker voor zitten, want we hebben een nieuw erotisch verhaal voor jullie. Dit verhaal is geschreven door LolaLiza! In ‘De grenzen verlegd: een verboden verlangen’ groeien Lisse en Henk, twee collega’s, steeds verder naar elkaar toe, totdat de spanning tussen hen niet meer te houden is…

Geen zin om te lezen? ‘De grenzen verlegd: een verboden verlangen’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

De grenzen verlegd: een verboden verlangen

Lisse had nooit gedacht dat haar nieuwe freelance-avontuur haar in zo’n spannende situatie zou brengen. Sinds ze als freelancer was begonnen, had ze een onverwachte connectie gekregen met een collega genaamd Henk. Hoewel ze Henk niet echt persoonlijk kende, herinnerde ze zich vaag een ontmoeting op een evenement dat ze eerder had georganiseerd voor haar vorige werkgever. Destijds had Henk haar een aantal flirterige berichtjes gestuurd, maar daar was het bij gebleven.

Lisse was een moeder en getrouwd, net als Henk, dus ze had nooit gedacht dat er iets romantisch zou kunnen ontstaan tussen hen. Bovendien voelde ze zich de laatste maanden niet echt op haar best door de veranderingen in haar werk en de onzekerheden die gepaard gingen met het starten als ondernemer.

Tijdens de projectgesprekken stelde Henk steeds voor om samen te rijden naar de verschillende locaties, waardoor Lisse en Henk regelmatig een uur lang samen in de auto zaten. De gesprekken waren altijd prettig en inspirerend. Henk is een welbespraakte Nederlander en ook al is dat helemaal het tegenoverstelde van Lisse haar huidige partner, heeft ze wel een softspot voor zelfzekere Nederlanders… Henk wist haar op de een of andere manier gerust te stellen en haar zelfvertrouwen een boost te geven. Hij was ook nog eens buitengewoon aantrekkelijk voor zijn leeftijd en had de reputatie om goed in de smaak te vallen bij vele knappere dames dan Lisse.

Hoewel Lisse genoot van de vriendschap en de waardevolle gesprekken met Henk, merkte ze dat er soms een onuitgesproken spanning hing tussen hen. Ze voelde de zinderende chemie die tussen hen in de lucht hing, maar Henk respecteerde haar grenzen en hield zijn complimenten voor zichzelf. Misschien was het gewoon haar verbeelding die met haar op de loop ging.

De projectgesprekken mochten dan wel op niets zijn uitgelopen, maar Henk en Lisse verloren elkaar niet helemaal uit het oog. Af en toe stuurden ze elkaar nog sporadische berichtjes, maar het contact was niet meer zo intens als voorheen. Tot op een dag Henk voorstelde om zijn bureau en werkplek aan Lisse te laten zien.

Lisse voelde een mix van opwinding en twijfel. Wat betekende deze uitnodiging precies? Was het gewoon vriendschappelijk, of was er meer aan de hand? Ze wist dat ze zich moest voorbereiden op verschillende scenario’s, maar tegelijkertijd was ze onzeker over haar eigen verlangens. Wilde ze wel dat er iets zou gebeuren tussen hen?

De dag van de afspraak naderde en Lisse kon niet anders dan er steeds meer over nadenken. Ze had aan alles gedacht en droeg stiekem verleidelijke lingerie onder haar kleding. Ze koos een comfortabele broek, een warme trui en een lange jas, want het was behoorlijk koud buiten. Haar uiterlijk moest niets verraden van de innerlijke strijd die ze voerde.

“De dag van de afspraak naderde en Lisse kon niet anders dan er steeds meer over nadenken. Ze had aan alles gedacht en droeg stiekem verleidelijke lingerie onder haar kleding.”

Henk stond haar op te wachten bij het station, een zelfzekere glimlach op zijn gezicht. Lisse stapte in de auto en Henk vroeg meteen of hij haar mocht knuffelen. Ze lachte en stemde ermee in. Het voelde vertrouwd en opwindend tegelijk.

Die middag bracht Henk haar naar zijn huis, waar ze gezellig koffie dronken en elkaar beter leerden kennen. Hij nam haar vervolgens mee naar collega-organisaties, waar Lisse een kijkje kon nemen in zijn professionele wereld. Maar de spanning tussen hen was voelbaar, als een onuitgesproken verlangen dat in de lucht hing.

Uiteindelijk belandden ze samen op een afgelegen plek aan de Nederlandse kustlijn, waar ze genoten van een romantische picknick. Ze praatten, lachten en deelden intieme momenten, maar toch bleef er iets onuitgesproken tussen hen hangen. Misschien waren ze beiden bang om de grenzen te overschrijden en de gevolgen te ontketenen die daaruit zouden voortvloeien.

Toen de klok rond vier uur sloeg, voelde Lisse dat het tijd was om terug te keren naar België. Henk omhelsde haar nogmaals, dit keer met een mengeling van genegenheid en verlangen.

Lisse’s hart bonkte in haar borstkas terwijl ze afscheid nam van Henk.

In de trein terug was er een mix van opwinding en zenuwen die haar overspoelde. Ze realiseerde zich dat Henk hetzelfde verlangen voelde als zij. Met een vastberadenheid die haar verraste, stuurde ze hem een bericht: “Wat een geweldige namiddag en de lunch was geweldig.”

Henk antwoordde snel: “Bedankt, schat. Ik ben graag in jouw gezelschap.”

Lisse beet op haar lip en besloot de spanning verder op te voeren. Ze waagde de sprong en stuurde een uitdagend bericht: “Jammer dat we geen dessert hebben genomen…”

Henk begreep meteen wat Lisse bedoelde en speelde het spel mee. “Oh, had je dan nog trek?” reageerde hij. Terwijl Lisse thuis was en zich wat comfortabeler had gekleed, had ze nog steeds dezelfde verleidelijke lingerie aan. Ze schoof nerveus heen en weer op de bank. De opwinding gierde door haar aderen terwijl ze antwoordde: “Jazeker, en nog steeds. Ik had zo’n heerlijk dessert voorbereid, met een mooi strikje eromheen. Zwarte kant.”

Even leek het alsof Henk niet meteen zou reageren, en Lisse raakte even in paniek. Had ze te ver gegaan? Was hij niet geïnteresseerd? Maar na een paar lange minuten verscheen er een bericht van Henk: “Schat, als ik dat had geweten… Ik wil je zo graag, maar ik wist niet of het wederzijds was… Mag ik zien wat je aanhad?”

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl ik me voorbereid op de dag waarop ik Henk weer zie, besluit ik verleidelijke lingerie te dragen die mijn zelfvertrouwen een boost geeft en me onweerstaanbaar laat voelen. Om het avontuur nog spannender te maken, neem ik een elegante, persoonlijke massager mee, perfect voor discrete maar krachtige vibraties.

Een mix van verlangen en opluchting overspoelde Lisse. Ze was op het punt gekomen waarop ze bereid was risico’s te nemen. Ze haalde diep adem en nam een besluit. Met bonkend hart en trillende handen opende Lisse de videochat-app op haar telefoon. Ze voelde de spanning stijgen terwijl ze wachtte tot Henk de oproep beantwoordde. Na enkele seconden verscheen zijn vertrouwde gezicht op het scherm, zijn ogen glinsterend van opwinding.

“Een mix van verlangen en opluchting overspoelde Lisse. Ze was op het punt gekomen waarop ze bereid was risico’s te nemen. Ze haalde diep adem en nam een besluit.”

“Hallo daar,” zei Henk met een zwoele stem. “Ik kan niet wachten om te zien wat je voor me hebt klaargemaakt.”

Lisse glimlachte nerveus en bracht de camera naar zichzelf. Ze liet haar jas van haar schouders glijden en onthulde langzaam de kanten lingerie die ze had aangetrokken. De zwarte stof omhulde haar rondingen op een verleidelijke manier en onthulde net genoeg om de verbeelding te prikkelen.

Henk staarde ademloos naar het scherm, zijn ogen vol lust. “God, je ziet er adembenemend uit,” fluisterde hij.

Lisse voelde haar opwinding toenemen bij zijn woorden. Ze liet haar handen langzaam over haar lichaam glijden, de zachte stof van de lingerie streelde haar huid. Ze speelde met de strikjes en liet haar vingers langs de randen glijden, terwijl ze ondertussen oogcontact hield met Henk via het scherm.

De erotische spanning tussen hen was tastbaar, zelfs op afstand. Lisse voelde haar verlangen naar Henk groeien met elke ademhaling. Ze verlangde naar zijn aanraking, zijn lippen op haar huid. Maar voor nu moesten ze zich tevredenstellen met de intensiteit van het moment, de elektriciteit die door de lucht hing.

Henk slikte hoorbaar en brak het stilzwijgen. “Ik kan me niet inhouden, Lisse,” fluisterde hij. “Ik wil je zo graag, hier en nu.”

Lisse beantwoordde zijn smeekbede met een intense blik in haar ogen. Ze voelde de opwinding door haar aderen stromen terwijl ze haar vingers vochtig maakte en langzaam over haar slipje gleed. Een zachte kreun ontsnapte aan haar lippen, terwijl ze zichzelf langzaam begon te strelen. Ze genoot van het gevoel van haar eigen aanraking, terwijl haar verlangen naar Henk alleen maar toenam.

Ondertussen had Henk zichzelf opgesloten in de wc van zijn kantoor. Hij kon de gedachten aan Lisse en het sensuele moment dat ze deelden niet uit zijn hoofd zetten. Hij haalde diep adem, zijn hand trillend terwijl hij zijn broek uittrok. Zijn verlangen naar haar was overweldigend en hij begon zichzelf langzaam te bevredigen, zijn fantasieën op Lisse gericht.

Terwijl ze beide in hun eigen privémomenten waren, voelden ze een sterke verbinding op afstand. De lucht was gevuld met verlangen en de opbouwende spanning tussen hen was haast tastbaar, ook al waren ze fysiek gescheiden.

Lisse liet haar vingers hun weg vinden, zichzelf overgevend aan het genot dat ze creëerde. Haar gedachten waren volledig gericht op Henk, zijn aanraking en de gedachte aan wat er tussen hen zou kunnen gebeuren wanneer ze uiteindelijk samen zouden zijn. Ze verloor zichzelf in het moment, verlangend naar de fysieke samensmelting met Henk.

Terwijl Henk zijn eigen verlangen bevredigde, dwaalden zijn gedachten af naar Lisse. Hij stelde zich voor hoe het zou zijn om haar huid tegen de zijne te voelen, haar zachte lippen op zijn lichaam. Zijn opwinding bouwde zich op terwijl hij zichzelf sneller en intenser plezierde waardoor hij hevig kreunde en Lisse’s naam zei, bijna alsof hij het voelde in Lisse’s aanraking.

Uiteindelijk bracht de vreugde hen beiden naar de rand van extase. Lisse voelde een overweldigende golf van genot door haar heen spoelen, haar lichaam schokkend van de intensiteit van haar orgasme. Henk volgde kort daarna, zijn verbeelding van Lisse’s aanrakingen drijvend tot het hoogtepunt van zijn eigen climax.

Na het bereiken van hun momenten van voldoening, herstelden ze zich langzaam van de intense sensaties. Terwijl de zinderende energie tussen hen langzaam vervaagde, wisten ze dat dit slechts het begin was van hun erotische reis samen.

Wat vond jij van dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

1 Response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

11.510 keer bekeken

Geschreven door

In het laatste deel van ‘De Bucketlist’ heeft Madelon de heetste vrijpartij die ze ooit heeft gehad. Maar gek genoeg niet omdat het met een spannende vreemde was, of met meerdere mensen… Nee, juist omdat het een sekssessie vól liefde en passie was…
11.510 keer bekeken