It’s Pink Friday, baby! 15% EXTRA korting op alles* met code: PINK  🤩

12.495 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Tennisballen’

14 november 2020,

geschreven door

Onlangs kregen wij van EasyToys Magazine lezer Gijsje een spannend erotisch verhaal binnen die we graag met jullie willen delen. Wanneer een BMX-trainer en een medewerker van het Racketcentrum elkaar na lange tijd weer ontmoeten op het sportterrein, spreken ze af om samen een kopje koffie te drinken. Al snel wordt duidelijk dat het die avond niet alleen bij een kopje koffie blijft…

Geen zin om te lezen? ‘Tennisballen’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Tennisballen

Het geluid van tientallen kwetterende tieners nam tot mijn grote blijdschap af naarmate ze verder richting de parkeerplaats liepen. Elke woensdag begon ik enthousiast aan de vier uur durende trainingssessie, maar elke woensdag kon ik ook weer genieten als de kids de BMX baan verlieten. De jongsten waren één en al luisterend oor, en easy to handle, maar naarmate de dag vorderde en de leeftijden omhoog gingen, moest ik de begeleiding veranderen en mijn incasseringsvermogen meer aanspreken. Je kwam op me toelopen terwijl ik de laatste pylonen in de materiaalkist deed.
“Geweldig, je trainingen zijn weer super dit seizoen en Roy kijkt er elke week opnieuw naar uit”, zei je.
“Hoi”, antwoordde ik, “dank voor je compliment. Hoe is het met jou tegenwoordig? Het is ondertussen erg lang geleden dat we elkaar gezien hebben…”
En ik knipoogde veelbetekenend. Je verschoot van kleur en giebelde een beetje.
“Best goed, ik werk sinds kort bij het Racketcentrum hiernaast. Kom eens een bakkie doen, als je tijd en zin hebt”.
Uit gewoonte stak ik mijn duim omhoog en rondde mijn opruimwerkzaamheden af.

Weken gingen voorbij en ik was je aanbod allang weer vergeten tot ik je op een late donderdagavond op het terras van de tennisvereniging zag lopen met een dienblad vol kopjes en glazen. Je zag me staan en stak een koffiekopje in de lucht terwijl je het gebaar maakte van drinken, met je pink fier omhoog. Ik glimlachte terug en vervolgde mijn training. De avond was klam en broeierig en rond de klok van negen vond ik het welletjes geweest. Ik zette mijn BMX bike in de bus, trok mijn bezwete shirt uit en waste het vele stof vluchtig van mijn gezicht en bovenlichaam, trok een schoon shirt aan en stapte achter het stuur. Nog nadruppelend van de korte wasbeurt dacht ik terug aan je aanbod, stapte weer uit en liep naar het immense gebouw van de tennisvereniging. Enigszins teleurgesteld zag ik dat de meeste lampen binnen al gedoofd waren en ook de parkeerplaats was leeg en verlaten.

Net voordat ik de wandeling terug wou beginnen, zwaaide de keukendeur open.
“Kom binnen”, zei je. “Ik ben zo klaar!”
Ik stapte de kleine horecakeuken binnen en zag je dweilen achter de bar, het leek ietwat gehaast. Je kiepte de emmer met sop leeg en borg de dweilstok op. Glimlachend kwam je de keuken binnen. “Wat wil je drinken?” vroeg je, terwijl je dwars door de keuken heen liep een kleine berging in.
Je schopte de werkschoenen in de locker en schoot in een paar teenslippers. Het scholk ging af, en je liet de deodorantbus haar verfrissende werk doen, om vervolgens in hotpants en hooggesloten katoenen shirt duidelijk te maken dat je vrije avond was begonnen. Ik vroeg en kreeg een colaatje en voor jezelf greep je een biertje uit de koelvitrine. Hierbij schonk je mij een blik op je welgevormde boezem door de ruime armsgaten en ik vroeg mij af of het ontbreken van een BH een bewuste keuze was.

“Hierbij schonk je mij een blik op je welgevormde boezem door de ruime armsgaten en ik vroeg mij af of het ontbreken van een BH een bewuste keuze was.”

We kletsten over ‘vroeger’ en met name het avondje zoenen in de pubertijd deed ons schaterlachen. Toen ik aanstalten maakte om naar huis te gaan, sprong je van de werkbank en zei: “Wil je misschien een rondleiding?”
Niet mijn interesse, maar meer jouw enthousiasme maakte dat ik er mee instemde. We liepen langs saaie, tapijten tennisbanen, diverse kantoren en we sloegen linksaf een gang in. Aan het eind van de gang zwaaide je twee deuren open en de hitte van een zwembad sloeg in mijn gezicht. Met twinkelende ogen riep je: “Zullen we een baantje…?”
Zonder mijn antwoord af te wachten schopte je de teenslippers aan de kant, ontdeed je van je minuscule broekjes en shirt om zwierig en poedelnaakt het kleine zwembad in te duiken. Je zwom onder water naar de overzijde van het bad en rustte aldaar op je ellebogen op de rand van het bad.
“Heerlijk, wat let je?”
Ik keek opzichtig naar mijn stoffige crossbroek en mompelde dat ik niet zo’n naaktzwemmer ben. Je glimlachte speels en zwom met een krachtige rugslag terug. Bij iedere beenslag kwamen je tepels parmantig boven het water uit en ik voelde het zweet meer en meer parelen op mijn voorhoofd. Net voor je bij de trap was, greep ik een grote badhanddoek van het schap en hield het hoog verticaal tussen jouw aangezicht en mijn nieuwsgierige blikken. Je greep de handdoek verrassend aan de zijkant en zwaaide het als een cape om je schouders. Het was onmogelijk mijn ogen af te wenden en al je prachtige vrouwelijkheid niet te bekijken. Je verstrengelde je natte vingers in die van mij en trok me mee naar een deur in de hoek van de zwemhal.

erotisch verhaal

Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou…


Terwijl ik op het tenniscomplex mijn oude vlam ontmoet, voel ik een vonk van opwinding tussen ons. Na een mysterieuze rondleiding belanden we in een afgelegen ruimte, waar ik hem verras met sensuele handboeien en een verleidelijke blinddoek. Met de spanning in de lucht ontdekken we samen nieuwe niveaus van plezier en verlangen, waardoor elke seconde ons naar meer doet verlangen.

 

De deur opende automatisch en de verlichting sprong aan. We betraden de ruimte van de fysiotherapie en je gooide me de vochtig geworden handdoek toe.
“Wie niet zwemt, die moet maar drogen”, giechelde je en ging op de massagebank liggen.
Handig ving ik de handdoek en droogde je korte, pittige kapsel, je schouders, rug en billen. Ik bedekte de prachtige perzikachtige bolling aan het einde van je rug en met de uiteinden van de handdoek droogde ik je tenen, schenen, en bovenbenen. Toen je deze iets uit elkaar deed om ook de binnenkant af te laten drogen, schoof ik de handdoek met twee handen omhoog en beroerde met de knokkels van m’n duimen quasi onschuldig de hotspot ter hoogte van de plek waar je benen overgingen in je heupen. Je slaakte een korte kreun maar richtte je bijna verontwaardigt op je ellebogen toen ik een stap bij je wegliep. Ik tuitte mijn mond en hield m’n vinger er voor, schakelde de TL-verlichting uit en een bureaulampje aan. Uit een kast met 1000 en 1 potjes greep ik een fles massageolie en begon je ruggenwervels met lopende duimen te masseren.

“Ik schoof de handdoek met twee handen omhoog en beroerde met de knokkels van m’n duimen quasi onschuldig de hotspot ter hoogte van de plek waar je benen overgingen in je heupen.”

Je heerlijke glimlach verraadde je welbevinden en na de uitgebreide behandeling van je rug en heupen liep ik om de tafel naar de voorzijde van de massagebank om ook de spieraanhechtingen op je achterhoofd te behandelen. Plots grepen je handen de snelsluiting van mijn crossbroek en bevrijden mijn mannelijke lid van de ondertussen ongemakkelijke opsluiting. Je greep met beide handen mijn ontblote billen, kuste zacht mijn scrotum en liet je tong zigzaggend een weg omhoog zoeken. Na een kort tik-takspelletje met mijn toompje, sloot je mond zich volledig achter de opstaande rand van mijn gezwollen lid. Langzaam liet je je tong rondjes draaien om de harde dop en ik geraakte in bedwelming van genot, deed mijn mond open om dat aan te kondigen, maar je knipoogde omhoog en schokkend voelde ik het vocht mijn lichaam verlaten.

Inwendig hoorde ik je kreunen en je begon in een vloeiende cadans je hoofd op en neer te bewegen. Langzaam liet je mijn geslonken geslacht uit je mond ontsnappen en je zoende je weg omhoog. Na mijn kin, neus en mond met je lippen beroerd te hebben stond je op en gebood mij op de bank te gaan zitten. Ik ontdeed mij van de nog resterende sportkledij die, geheel in elkaar gedraaid, mijn enkels nog in haar macht hadden.
“Op je buik”, commandeerde je met milde, doch dwingende stem en pakte de fles massageolie uit mijn hand. Uitdagend ging je voor me staan en smeerde je lichaam sensueel in met een dikke laag olie. Met je handen op mijn schouders liep je naar de zijkant van de bank, schoof mijn armen terzijde en hurkte geleidelijk op mij neer totdat je lichaam het mijne bedekte met ook onze benen volledig gestapeld naar jouw wensen. Je greep het hoofdeind met beide handen vast en begon zachtjes op mijn lichaam heen en weer te deinen. Wat een weer-ga-loos gevoel. Het maximaal aantal kubieke centimeters huidcontact voelden als zijde all over my body.

“Inwendig hoorde ik je kreunen en je begon in een vloeiende cadans je hoofd op en neer te bewegen. Langzaam liet je mijn geslonken geslacht uit je mond ontsnappen en je zoende je weg omhoog.”

Langzaam gleden je benen van de mijne af en behoedzaam draaide ik me onder je om waarop onze tongen elkaar langdurig vonden. Je heupen kwamen langzaam omhoog en op je knieën kroop je tot het punt daar waar de vrucht bij de boom was. Je wilde je laten zakken, maar ik gleed onder je vandaan en mijn tong vulde gulzig je vulva. Een gil van verrassing gevolgd door een diepe grom nam ik aan als teken van goedkeuring en ik maakte mijn tong dik en hard waarop je reageerde door deze sensueel en langdurig te berijden. Meer en meer begon je erozone zich als een oase te ontpoppen en ik besloot schielijk onder je weg te kruipen. Nog voor je goed en wel beseft had dat ik onder je weg was, zat ik gehurkt achter je billen en bracht mijn volledige lid hard en diep in je schede. Je krijste, je kreunde, je gromde en genoot, je spoorde me aan tot meer, totdat een totale ontspanning ons beider lichamen deed samensmelten tot rust…

Zonder enige vorm van lichaamsbedekking wisten we zorgvuldig de sporen van een geweldige avond. Het stof van de crossbroek in combinatie met de overdadig gebruikte massageolie bezorgden ons een half uurtje napret. Uiteindelijk tevreden knipte je het licht uit en sloot de deuren. In de keuken namen we afscheid. Je kuste me nogmaals passievol en ik omhelsde je met dezelfde intensiteit. Ik greep de deurklink en stapte de avond in. Glimlachend stond je in de deuropening, je haren glanzend in het maanlicht.
“Wat een heerlijke sport, dat tennissen”, grapte ik en liep de donkere avond in…

Hoe vond jij dit erotisch verhaal? Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

14.053 keer bekeken

Geschreven door

Onze lezeres, Marthe, heeft een prachtig erotisch verhaal geschreven voor ons. In dit verhaal lees je over een dame die als geen ander weet dat fijn speelgoed voor heerlijke sensaties kan zorgen. Laat je inspireren door dit heerlijke verhaal! Geen z…
14.053 keer bekeken