Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

erotisch verhaal
14.093 keer bekeken

Erotisch verhaal – ‘Een heet klusje’

29 maart 2024,

geschreven door

We hebben weer een leuk verhaal voor jullie! Dit erotische verhaal is geschreven door Mister E. Als Mart bij Lydia aanklopt omdat ze geen warm water meer heeft in de douche, heeft hij het klusje snel geklaard. Lydia is hem dankbaar en wil meteen onder de douche. Maar dan wel samen met Mart…

Een heet klusje

Het was een mooie vrijdagmiddag. Het liep zo op eind mei en het was al een paar dagen lekker warm geweest. Ik was onderweg naar het huis van mijn oma. Ze woonde nu al een paar jaar alleen in het grote herenhuis aan de rand van ons dorp en ik hielp haar met klusjes waar ze zelf niet meer toe in staat was. Ik maaide het grote gazon, verfde het hek en deed nog wel meer kleine klusjes in en om het huis. Vandaag had ze gebeld omdat de buitenlamp niets meer deed. Het bolletje vervangen had niet geholpen.

Bij haar huis aangekomen begroette ik haar hartelijk en na het verplichte kopje koffie met een koekje pakte ik de gereedschapskist en ging aan de slag. Het bleek slechts een los draadje te zijn in de schakelaar, dus zo gefikst.

“O ja”, vroeg oma, “wil je nog even naar het meisje aan de achterkant gaan? Zij belde vanochtend dat haar douchekraan geen warm water meer geeft. Dan ga ik zo naar de bridgemiddag in het buurthuis.”

“Is goed, oma. Fijne middag en tot de volgende keer.”

“Wil je nog even naar het meisje aan de achterkant gaan? Zij belde vanochtend dat haar douchekraan geen warm water meer geeft."

Ik liep om het huis naar wat heel vroeger de dienstwoning van de bedienden was geweest. Mijn familie was zoals je dat noemt ‘oud geld’. Sinds jaar en dag werd het verhuurd aan studenten. Ik klopte aan en een paar prachtige diepbruine ogen deed open. Mooi lang bruin haar langs een knap gezicht op een atletisch lichaam. Mijn groet liet net iets te lang op zich wachten door deze verrassing waardoor ze vroeg: “Hoi, wat kan ik voor je doen?”

“Ehh… Ik ben Mart”, zei ik, “en ik kreeg van mijn oma te horen dat je geen warm water in je douche hebt. Ik kom kijken of ik daar wat aan kan doen.” Haar frons maakte plaats voor een kleine glimlach. “Ah, fijn! Lydia… Loop maar mee”, nodigde ze uit. Ik liep met haar mee door een gezellig ingerichte woonkamer. Ze had duidelijk smaak. Via haar slaapkamer met een groot tweepersoonsbed kwamen we in haar badkamer.

“Kijk…” demonstreerde ze. “Niets dan koud water. Daar ga ik zo niet onder!”

“Dat begrijp ik”, antwoordde ik. “Heb je bij de wastafel wel warm water?”

“Ja, daar wel”, zei Lydia.

“Dan ligt het waarschijnlijk aan de thermostaatkraan van de douche. Ik moet het water even afsluiten en dan kom ik terug.”

“Oké, ga je gang”, zei Lydia. “Ik zit buiten in de zon.”

Ik zocht de hoofdkraan op, sloot deze en ging daarna sleutelen aan de kraan. Het bleek dat er erg veel kalk in zat en na een goede schrobbeurt met schoonmaakazijn leek het wel weer wat. Ik schroefde de kraan weer in elkaar. En na het water weer erop gezet te hebben, opende ik de douchekraan en voelde weldra het water warm worden. Ik liep naar buiten en vond Lydia in een gemakkelijke stoel op de rand van het gazon. Ze had zich omgekleed naar een luchtig jurkje en nipte van een groot glas fris.

“Klaar!” zei ik met een grote glimlach.

“Echt? Geweldig! Ik kom gelijk mee.” Samen liepen we naar haar badkamer en ik liet het water lopen.

“Voel maar”, zei ik. Lydia hield haar hand onder het water en zei: “Heerlijk!” Maar in plaats van de kraan dicht te draaien liet ze met een soepele beweging haar jurkje van zich afglijden en stond ze ineens geheel naakt voor mij.

“Gelijk uitproberen”, zei ze met een zwoele uitdrukking op haar gezicht en stapte onder de waterstraal.

"Ze liet met een soepele beweging haar jurkje van zich afglijden en stond ineens naakt voor mij."

Wauw, wat een prachtmeid. Het water spoelde over haar mooie ronde borsten, formaat goede hand vol met kleine tepeltjes. Platte buik en een paar strakke billen.

“Blijf je daar staan of kom je erbij?” vroeg Lydia met een knipoog. In een oogwenk lagen mijn kleren ook op de grond en ik kwam achter haar tegen haar aan onder het klaterende water staan.

“Hmm”, klonk het uit haar mond. “Ik heb al zo lang geen naakte man gezien…”

“Hoe komt dat?” vroeg ik verbaasd. Ik kon het me van zo’n mooie meid moeilijk voorstellen.

“Afstuderen…”, zei ze met een zucht terwijl ze mijn handen pakte en naar haar borsten leidde. Ik begreep de hint en zachtjes begon ik haar borsten te masseren. Ze liet haar hoofd achterover op mijn schouder vallen. Haar borsten reageerden onmiddellijk op mijn aanrakingen en werden stijver. Ook haar tepels werden hard en ik beloonde ze met een kneepje erin. Een zachte kreun ontsnapte uit de mond van Lydia. Met haar hand ging ze op zoek naar mijn pik die ondertussen half gezwollen was. Langzaam trok ze me af en zette haar benen iets uit elkaar. Haar kutje verlangde duidelijk ook naar aandacht.

Met mijn ene hand daalde ik af naar haar spleetje terwijl mijn andere hand haar borsten bleef verwennen, en ik haar in haar hals kuste en aan haar oorlel zoog. Ze begon opgewonden zachtjes te kreunen, wat mij aanmoedigde op zoek te gaan naar haar kleine knopje. Nauwelijks raakte ik het aan of ze zakte bijna door haar knieën van genot. Ze greep mijn hand vast en dirigeerde mijn vingers bij haar naar binnen. Wat voelde ze strak! Al heel vlug kwam ze trillend en kreunend klaar. Ze opende haar ogen en deed kordaat de kraan uit. Ze gooide me een handdoek toe en liet me haar afdrogen.

“Kom mee”, gebood ze. “Ik wil je!”

We liepen naar haar slaapkamer. Ze vleide zich neer op de rand van het witte dekbed en spreidde haar benen. Ik had zo goed uitzicht op haar keurig verzorgde flamoesje. Volle lipjes, netjes geschoren en daarboven een smal streepje korte haartjes. Ik genoot even van wat ik zag terwijl Lydia met haar borsten speelde. Ik knielde tussen haar benen en bracht mijn mond tot enkele centimeters van haar heiligheidje. Heel voorzichtig streek ik met mijn tong van onderen naar boven over haar kale lipjes. Ze sidderde en kreeg kippenvel van top tot teen. Ik likte nogmaals, maar nu iets steviger. En nog eens. En nog eens. Plotseling greep ze met beide handen in mijn haar en duwde mijn hoofd vol in haar kruis.

“Lik me! Ohh, lik me!” Vol overgave stortte ik mij op haar kutje. Heerlijk ziltig smaakte ze en uit haar grotje kwam een aangename lichte muskusgeur. Ik likte, sabbelde en vingerde haar lipjes dat het een lieve lust was. Steeds luider werd haar kreunen en toen ik vermoedde dat een volgend orgasme aanstaande was, verlegde ik mijn aandacht naar haar clitje. Ik liet mijn tong beurtelings eromheen cirkelen en zoog het naar binnen.

“Ooohh ja… Zo lekker!” riep ze uit en kwam een tweede keer heerlijk klaar. Terwijl het orgasme door haar heen raasde kneep ik in haar borsten en speelde met haar tepels tussen mijn duimen en wijsvingers. Haar hele lijf kronkelde van intens genot.

"Terwijl het orgasme door haar heen raasde kneep ik in haar borsten en speelde met haar tepels tussen mijn duimen en wijsvingers."

erotische verhalen blok
Heb je genoten van ons laatste avontuur? Wij bij EasyToys geloven dat een goed verhaal meer is dan alleen woorden op papier; het is een uitnodiging om je eigen fantasieën te verkennen. Daarom hebben we iets speciaals voor jou... In de zwoele warmte van het saunaresort had ik al bedacht hoe ik deze speciale middag zou inzetten. Mijn keuze viel op heerlijke, geurende massageolie en een elegante cockring om de momenten van genot nog intenser te maken. Terwijl ik langzaam de olie over zijn huid liet glijden, voelde ik hoe elke aanraking ons dichter bij dat onvergetelijke hoogtepunt bracht.

Toen ze weer een beetje terug op aarde was trok ze me op het bed en liet me op mijn rug liggen. Mijn paal stak fier overeind.

“Mmm!” zei ze bewonderend. Ze nam hem in haar mond en zoog hem zo ver ze kon naar binnen. Even pijpte ze me. God, wat was dit lekker! Maar Lydia was niet meer te houden. Ze kwam omhoog en nam met haar rug naar mij toe plaats boven op mij. Met haar handen steunend op mijn borstkas positioneerde ze haar kletsnatte kutje boven mijn lid. Ze bracht een hand naar beneden, pakte mijn pik vast en liet haar kutje eroverheen zakken. Gewillig weken haar lipjes uiteen en ik gleed moeiteloos naar binnen.

“O fuck, wat is hij groot”, liet Lydia mij weten.

O fuck, wat ben je nauw, antwoordde ik in gedachten.

Toen ze halverwege was, gingen haar heupen weer omhoog en begon ze me langzaam te berijden. Ze liet me duidelijk merken dat ze genoot, want haar kreunen waren niet van de lucht. Hoe langer ze reed, hoe verder ze haar kutje over mijn lul liet zakken, tot haar ronde billen op het laatst op mijn liezen kletsten. Af en aan krulde ik mijn armen om haar heen en speelde met haar borsten of haar clitje. Na een tijdje werd ze toch moe in haar liezen en liet zich van me af zakken. Nu was het mijn beurt.

Ik legde haar ruggelings op het bed, kwam even op mijn knieën naast haar hoofd zitten en stak mijn pik in haar mond. Terwijl ze die gewillig pijpte speelden mijn vingers in haar drijfnatte liefdesgrotje en op haar gevoelige knopje. Daarna positioneerde ik mij tussen haar benen en bracht mijn pik voor haar opening. Ik liet hem een paar keer tussen haar schaamlippen van boven naar beneden op en neer glijden en drong toen ineens volledig bij haar binnen. Haar ogen werden groot van de plotselinge stimulans en ze slaakte een diepe zucht. Ik begon in een stevig tempo diep in haar te stoten en intens geil keken we elkaar diep in de ogen. Haar ademhaling werd steeds zwaarder en langzaam trok ze haar benen steeds verder op, zodat ik nog dieper naar binnen kon. Ze liet een hand naar beneden glijden en speelde even met haar clitje waarop ze uitriep: “Ik kom! IK KOM! IK KOOOOMMMM!” Ze begroef haar nagels in mijn schouders en ik hapte even naar adem van de scherpe pijn, maar bleef stoten. “Wacht… wacht”, stamelde ze. Ik liet mijn pik uit haar kutje glijden.

Ze rolde op haar zij en bleef even stil liggen. Dit was duidelijk even een overdose van geiligheid voor haar. Toen ze weer bij zinnen was ging ze op handen en voeten voor me zitten en trok me over haar heen. Ik wilde juist mijn pik weer bij haar naar binnen brengen toen ze met onderbrak en zei: “Als je voorzichtig bent, mag je me ook in mijn kontje nemen.”

“Meen je dit?” vroeg ik.

Glimlachend knikte ze en wees naar haar nachtkastje. “In het laatje ligt een fles glijmiddel. Gebruik het maar rijkelijk, want het is al even geleden.” Ik vond het flesje en goot een enorme scheut over haar hele achterwerk. Ik smeerde het uit en masseerde haar sterretje. Ik vergat niet mijn pik ook helemaal in te oliën. Toen Lydia tevreden leek masseerde ik met mijn duim nog even haar aarsje en bracht mijn pik ernaartoe terwijl deze voor mijn gevoel nog harder en stijver leek dan hij al was.

“Als je voorzichtig bent, mag je me ook in mijn kontje nemen.”

Voorzichtig zette ik hem tegen haar kontje en begon te duwen. Lydia ademde wild door haar tanden en hield haar lijf krampachtig stil. Langzaam verdween mijn pik steeds verder in haar kontje terwijl Lydia onderdrukte kreetjes uitte. Mijn hemel, wat was dit gaatje ongelooflijk strak.

“Stop, stop alsjeblieft”, zei ze plotseling. “Dit gaat echt nooit passen!”

“Schatje”, zei ik op rustige toon. “Hij zit er al tot aan mijn ballen in.”

“Echt? Is het echt waar?” vroeg ze vol ongeloof.

“Voel maar”, zei ik. Ze bracht een hand over haar rug naar haar kontje en kwam inderdaad onmiddellijk mijn onderbuik tegen.

“Wow…”, zei ze. “Ik had dit echt niet gedacht. Toe maar, neuk me zachtjes.” Heel langzaam liet ik vervolgens mijn kloppende vleesstaaf een klein stukje in en uit haar kontje glijden.

“Mmm… Mmm!” klonk het uit Lydia’s mond en haar gezicht veranderde langzaam van concentratie naar ontspannen. Geluidloos zuchten ging steeds verder over in kreunen van plezier.

“Ohhh ja…”, moedigde ze me aan. “Ik wil meer!” Ik had geen verdere aansporing nodig en voerde zowel het tempo als de amplitude van mijn stoten op. Ik voelde de spanning in mijn onderlichaam opbouwen. Dit ging ik niet lang meer volhouden. Mijn hemel, wat voelde dit goed. Ik ging nog iets sneller.

“Neuk me!” riep Lydia uit en ik concentreerde me nog één keer om zo mijn orgasme nog even uit te stellen. Ik pakte haar heupen stevig vast, ramde nu echt mijn pik in en uit haar strakke aarsje en terwijl ze met haar clitje speelde kwam ze voor een laatste keer hevig klaar.

Uit mijn ondertussen luide kreunen maakte ze op dat ik ook niet ver van een zinderend hoogtepunt was.

“O, kom maar, schatje”, smeekte ze terwijl ze haar kont verder naar achteren stak. “Ik wil je zaad proeven!” Ik trok mijn pik uit haar, ging staan en snel draaide Lydia zich om. Ze greep naar mijn pik, nam hem diep in haar mond en pijpte me met lange halen. Zo lekker had ze nog niet gezogen! Ik voelde mijn zak samentrekken.

“Ja… Ja! JAAAA!” brulde ik en ze liet mijn pik uit haar mond glijden.

“Spuit maar over me heen”, zei ze. “Je hebt het verdiend.” Een dikke straal sperma vloog over haar gezicht en een volgende belandde in haar openstaande mond. Gulzig hapte ze naar meer. Na een derde harde straal volgden nog wat kleinere die ik zorgvuldig op haar borsten liet neerkomen.

“Wauw!” zei Lydia. “Dat kwam van ver!” Ze keek me trots aan.

Even bekeek ik mijn kunstwerk. Overal zag ik dikke klodders wit zaad op haar lichaam. Op haar gezicht, haar hals, haar borsten en er was zelfs wat naar beneden gelekt en in haar smalle streepje schaamhaar terechtgekomen. Ik liet me op het bed neervallen en Lydia kwam voldaan op mijn borst liggen.

“Dat was heerlijk!” zei ze en voor ik het wist zoende ze mij. Ik proefde nog wat van mijn eigen zaad, maar het kon me na deze geile neukpartij weinig meer deren. Wat een wereldmeid!

“Kom, we gaan nog een keer onder de douche”, zei ze na een tijdje. We spoelden elkaar schoon en namen daarna afscheid. We spraken af binnenkort eens samen wat te drinken en elkaar eens wat beter te leren kennen. Nog in lichte extase wandelde ik naar huis, nagenietend van wat me zojuist overkomen was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten