Erotisch verhaal – ‘Welcome to the club’

27 februari 2021

Het erotisch verhaal van deze week is geschreven door Inanna! Wanneer de hoofdpersoon na een vakantie met haar man weer in het vliegtuig terug naar huis zit, komt er wel een hele knappe man naast haar zitten. Hij wil meer en zij ook. Zouden ze iets kunnen doen zonder dat haar slapende man het merkt?

Geen zin om te lezen? ‘Welcome to the club’ is hieronder ook te beluisteren als audioverhaal!

Welcome to the club

Vakantie Lissabon. Samen met mijn trouwe echtgenoot, zonder de kinderen. Zeven dagen in een luxe hotel.
Ik zou er naar uit moeten kijken, maar de vonk ontbreekt. Die is al lang verdwenen. Mijn man is advocaat. Geen goede, geen slechte, maar gemiddeld. Zoals hij praktisch in alles is. Ook in de seks. Maar dat gemiddelde is na de geboorte van de kinderen drastisch omlaag gegaan.
Ik dacht dat bij mij de behoefde eveneens sterk gedaald was. Maar de laatste tijd kriebelt het bij mij. In mijn buik en tussen mijn benen. Ik bevredig mezelf regelmatig. Ik kleed me uitdagend en geniet van de reacties van de mannen die ik mag ontvangen. Toch is er geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om vreemd te gaan. Het ligt niet in mijn aard denk ik.

Dacht ik.

We vliegen om 11.15 vanuit Schiphol. De vakantie verloopt zoals verwacht. Lekker uit eten, veel te zien, kilometers lopen en van alles ontdekken. Een fijne maar weinig opwindende vakantie. De seks blijft beperkt tot een keer onhandig stuntelen op het riante tweepersoonsbed. Zijn de kinderen er nu eens niet als stoorzender, loopt het toch uit op een fiasco.
Ik heb veel bekijks van de locals met mijn blonde haren, maar het blijft bij kijken.

Omstreeks 22.00 aanvaarden we de terugtocht naar Lisbon Airports. Vliegen naar Schiphol en dan home sweet home.

Al bij het inchecken valt de man mij op. Knap op een ruwe manier. Is het zijn zelfverzekerde blik of juist die spottende oogopslag? Ik weet het niet. Hij ziet mij ook staan. Ik kijk dan snel weg, maar kan het niet laten om steeds weer even te spieden. Tot mijn verrassing komt hij naast mij zitten. Manlief bij het raam, ik in het midden en de vreemdeling rechts naast mij. Ik durf van de zenuwen niets te zeggen. Hij doet zijn mond ook niet open.

Tot mijn verrassing komt hij naast mij zitten. Manlief bij het raam, ik in het midden en de vreemdeling rechts naast mij.”

Als snel vliegen we hoog boven de wolken en kunnen de riemen los. Ik staar zo veel mogelijk uit het raampje om de blik van mijn buurman te ontwijken. Mijn man valt al snel in slaap. Dat doet hij meestal wanneer we vliegen. Ik krijg het een beetje koud en leg mijn omslagdoek om mijn benen. Ik schuifel onrustig op mijn stoel heen en weer. Ik moet me niet zo aanstellen vind ik, en sluit daarom mijn ogen om een beetje tot rust te komen. Plotseling voel in een hand onder mijn omslagdoek. Met een schok zit ik rechtop. De hand streelt mijn dijen en schuift daarbij mijn rokje omhoog. Ik ben als verlamd. Kan me niet bewegen.
“Relaxe sua coisa boa,” klinkt een hese stem in mijn oor. Ik voel zijn lippen in mijn hals. Zijn vingers wurmen zich nu tussen mijn slipje. Als vanzelf gaan mijn benen uiteen. Van pure opwinding is mijn kut reeds vochtig. Ik voel er een vinger in verdwijnen, daarna nog een. Ik zak een beetje onderuit zodat hij er beter bij kan komen. Met een zucht sluit ik mijn ogen en laat hem mijn lekkerste plekjes ontdekken. Met het sap van mijn kut beroert hij mijn clit. Het slipje zit hinderlijk in de weg. Ik besluit het uit te doen. Mijn knappe buurman lacht kort wanneer hij ontdekt wat ik van plan ben.

Nadat ik mijn slipje uit heb gewurmd legt hij de omslagdoek over ons beider schoot. Hij knoopt zijn broek los en bevrijdt zijn stijve. Vervolgens neemt hij mijn hand en leidt deze naar zijn fiere pik. Ik omvat hem aarzelend. Het is even wennen, een vreemde pik, maar het went verrassend snel. Al snel kneed en masseer ik zijn stijve zodat hij nog harder wordt. Ik hoor hem lichtjes hijgen. Zijn hand verdwijnt weer naar mijn natte kut en kundig masseert hij mijn clit. Mijn god, wat is dit heerlijk! Zo geil, zo opwindend, zo spannend! Terwijl mijn hand zijn pik kneedt brengen zijn vingers mij naar een hoogtepunt. Ik mag niet te veel lawaai maken maar ik kan een kreetje niet onderdrukken als ik klaarkom.

“Het is even wennen, een vreemde pik, maar het went verrassend snel.”

“Eu tenho que ir ao banheiro,” zegt hij met zijn hese stem. Als ik hem niet begrijpend aankijk zegt hij: “Come to the toilet, just behind me.” Ik weet dat ‘Banheiro’ zoveel als toilet betekent en weet ook wat hij van plan is. Wat hij wil, dat wil ik ook. Maar al te graag! Ik sta dus vlak na hem op. Het toilet is niet bezet. De man, geen idee wat zijn naam is, gaat naar binnen maar houdt het vouwdeurtje open. Op het moment dat de stewardess de andere kant opkijkt glip ik snel naar binnen. Wat is het hier nauw! We moeten wel heel erg dicht tegen elkaar staan. We kussen elkaar gretig. Hij schort mijn rokje helemaal op en legt zijn handen op mijn billen. Mijn slipje ligt nog ergens onder mijn stoel. Onze tongen verkennen elkaar gretig. Dan draait hij me ineens om zodat ik tegen de wasbak sta. Ik spreid mijn benen zo goed als mogelijk en hij leidt zijn nog immer stijve pik bij mij naar binnen. Ik kreun van genoegen. Zo lang geleden dat ik zo’n harde pik in mij mocht voelen. Ik ben vergeten hoe verrukkelijk dat is. Met langzame halen trekt hij zijn pik in en uit me. Dan plotseling een harde stoot. Er ontsnapt een kreet van schrik uit mijn mond. Hij legt een hand om mijn borst en een om mijn mond. Ik zuig op zijn vinger. Hij begint nu met regelmatige stoten te neuken. Steeds sneller. Ik steun met mijn elleboog op de wastafel en bewerk met mijn vingers mijn gezwollen clit. Dit is het ultieme genot.
“Mas querida,” hijgt hij in mijn oor. “Estou quase lá.” Geen idee wat het betekent maar ik heb zo’n vermoeden dat hij snel zal spuiten. Ik bevinger mijn clit sneller. Hij verhoogt het tempo eveneens. Ik voel een hevig orgasme naderen. Mijn kutspieren omklemden zijn stijve pik in een hevige ontlading. Ik grijp naar zijn ballen. Dit is voor hem het moment om te spuiten.
“Maldita boa,’ kreunt hij.

“De man, geen idee wat zijn naam is, gaat naar binnen maar houdt het vouwdeurtje open. Op het moment dat de stewardess de andere kant opkijkt glip ik snel naar binnen.”

Nadat zijn pik verslapt is en langzaam uit mijn druipnatte kut glijdt draaien we ons om en ga ik boven de wc uitlekken. Ik giechel en hij glimlacht. Zo goed als kwaad reinigen we ons met het aanwezige toiletpapier en water. Hij legt zijn vinger op zijn lippen.
“You go first,” fluistert hij. Ik trek mijn rokje naar beneden en schik mijn blouse alvorens ik het nauwe gangetje oploop naar mijn stoel. Een beetje wiebelig neem ik weer plaats. Ik tast naar mijn slip en trek deze aan. Snel leg ik mijn omslagdoek over mijn benen om te verhullen dat ik zit te trillen. Manlief ligt nog steeds naast mij te slapen. Onwetend van wat ik zojuist heb uitgespookt.
Korte tijd later komt mijn Portugese buurman naast me zitten.
“Welcome to the club,’ grijnst hij.
“Club?” vraag ik verbaasd.
“Mile high club,” verklaart hij. “Você é doce e inocente,” vervolgt hij met een vette knipoog.

Eenmaal thuis zoek ik op wat voor club dat dan wel is. Nu weet ik het. Ik voel me dom en onnozel over mijn onwetendheid maar ik ben toch maar lid van een vrij exclusieve club!

Hoe opwindend vond jij dit verhaal?

Reageer

Over Erotische Verhalen

Dit verhaal is geschreven door een lezer van EasyToys Magazine. Schrijf jij ook erotische verhalen? Stuur je verhaal in voor deze rubriek en maak kans op een EasyToys giftcard! Stuur hier je verhaal in.

Gerelateerde berichten

Een reactie op Erotisch verhaal - 'Welcome to the club'

  • O wat erg geil dus zou ik ook wel eens willen doen met een lekkere geile vrouw die ik niet ken. Ik kom echt seks tekort want mijn relatie wil niet meer vrijen zonder condoom want ze is bang weer zwanger te worden en ik neuk niet met condoom.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid