door NaughtyNick

Dildo’s om van te snoepen!

20 november 2019 door NaughtyNick

We zijn weer op een bijzondere collectie seksspeeltjes gestuit. De dildo’s uit de Sweet Silicone collectie zijn vormgegeven naar populair snoepgoed. Onder andere suikerspinnen, marshmallows, zoethout en biscuitrollen zijn als inspiratie gebruikt. Alleen door ernaar te kijkenword je al vrolijk! 

Silicone Sweets

De Silicone Sweets collectie is voor de echte zoetekauwen onder ons! De collectie omvat verschillende, kleurrijke dildo’s die zijn vormgegeven naar bekend snoepgoed. Zoals de naam doet vermoeden, zijn de speeltjes allen gemaakt uit zacht en flexibel siliconen. De marshmallow dildo heeft ook wel wat weg van een zuurstok, met drie kleurrijke banen die gelijkmatig om de dildo heen draaien en zo de gebruiker van extra stimulatie voorzien. De zoethout en biscuitrol dildo’s uit de collectie veranderen van kleur wanneer ze opgewarmd zijn. Awesome! Alle speeltjes worden daarnaast geleverd in een luxe, metalen opbergdoos.

dildo
dildo

Zou jij een dildo uit deze collectie in je nachtkastje willen hebben? Of ben je meer van de klassieke dildo? Laat het ons weten in een reactie hieronder!

Reageer

Gerelateerde berichten

2 reacties op Dildo's om van te snoepen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

Bedankt voor jouw reactie! Deze wordt pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie.

[instagram – feed]

© 2023 EasyToys / EDC Retail B.V. – PrivacybeleidCookiebeleid