NIEUW: Kama Sutra Pocket! De lekkerste standjes voor thuis en onderweg 🔥

2.823 keer bekeken

De leukste cadeaus om jouw seksleven een boost te geven deze feestdagen

15 december 2021,

geschreven door

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat je waarschijnlijk weer na moet denken over een cadeau voor je partner. Heb je nog geen idee wat je moet geven? Of ben je op zoek naar iets waar jullie beiden iets aan hebben? Iets om het vuur weer wat meer op te laaien? In dit artikel heb ik de leukste cadeaus verzamelt om je te inspireren en jouw seksleven een boost te geven!

1. Womanizer

Een fijn seksleven begint bij jezelf. Ontdekken wat je fijn vindt, ontdekken wat je minder fijn vindt. Ontdekken wat jij nodig hebt om te genieten en zelfs tot een hoogtepunt te komen. De Womanizer heeft bewezen daar heel goed bij te kunnen helpen. De tijd dat seksspeeltjes weggezet werden als compensatie voor een onbevredigend seksleven is echt voorbij. Zie het vooral als een traktatie voor jezelf. Ga op ontdekkingsreis in de wereld van jouw eigen genot. Of het nu samen is of alleen. Zet jezelf seksueel ‘aan’ en geniet. De Womanizer is het perfecte cadeau voor in je eigen nachtkastje.

2. Datenight

De ‘magic’ in je relatie terugpakken: dat schiet er in de dagelijkse hectiek nog wel eens bij in. Het goede nieuws: met een romantische date of een avondje samen, kun je die ‘magic’ heel goed weer oproepen. Organiseer iets leuks voor elkaar. Het hoeft helemaal niet te groot te zijn. Het gaat erom dat je de gelegenheid creëert om samen echt even quality time te hebben. Dat je elkaar in de ogen kunt kijken. Weer tot echte gesprekken kan komen. Dat je iets verzint dat de ander heel erg kan waarderen. Ook al zit het er maar in dat je even iets speciaals aantrekt voor elkaar. Dat stukje moeite doen, daar kan uiteindelijk niets tegenop.

3. Kamasutra boek

Soms heb je even een klein duwtje nodig om uit je comfortzone te komen en nieuwe dingen te proberen. Dingen die je misschien uit jezelf niet snel gedaan zou hebben, maar die je toch weer even een nieuwe impuls geven. Zie dit boek als met verschillende seksstandjes als een speelse manier om je verbeelding te prikkelen en nieuwe dingen uit te proberen. Je weet maar nooit of er onverwacht een paar blijvertjes tussen zitten.

4. Sexy cadeaupakket

Zit je in een relatie en merk je dat jullie een beetje op de automatische piloot zijn gaan varen? Dan is een sexy cadeaupakket een heel goed cadeau. Kies samen een vast moment uit waarop je samen een van de speeltjes of accessoires uitprobeert. Zo creëer je samen een intiem moment, word je uitgedaagd om nieuwe dingen te proberen en breng je de speelsheid terug in de slaapkamer. Maak er jullie eigen spel en eigen feestje van!

5. Coupon voor schermloze avond

Heb je ook wel eens gemerkt dat cadeaus die niet tastbaar zijn soms de beste cadeaus zijn? Ervaringen, herinneringen, momenten dat je echt even aandacht voor elkaar hebt. Geef elkaar deze feestdagen eens een coupon voor een schermloze avond cadeau. Even geen Netflix, even niet scrollen, maar een avond waarin jullie echt even de tijd nemen voor elkaar.  Geniet samen van lekker eten. Voer gesprekken. Doe een spelletje. Ga lekker in bad. Raak elkaar aan. Maak je hoofd leeg en blijf met je aandacht weer eens een avondje helemaal bij jezelf en je partner. Soms is een cadeau waar je allebei helemaal van opknapt simpeler dan je denkt.

6. Satisfyer Duo

Zou je samen met je partner wel eens iets nieuws willen proberen in de slaapkamer? Dan is de Satisfyer Duo een perfect cadeau. Het is een speeltje dat je allebei tegelijk kunt gebruiken: een heel spannende manier om samen nieuwe vormen van genot en spanning te ontdekken. Zeker als je merkt dat samen een vast riedeltje hebt dat je afgewerkt. Kijk vooral eens wat zo’n speeltje jullie samen kan brengen. Experimenteer ermee. Probeer het uit. Wie weet brengt het jullie tot grote hoogten. Wie weet brengt het vooral wat lichtheid en lol in de slaapkamer. Hoe dan ook winst!

7. Romantisch diner

Een romantisch diner is de ideale setting om weer even met je partner op dezelfde golflengte te komen. Even onthaasten. Even de tijd nemen. Samen genieten van lekkere dingen. Alles waar je tijdens de hectiek van de dag vaak niet aan toe komt. Heb je behoefte om echt weer eens de diepte in te gaan met elkaar? Probeer dan eens de 36 vragen. Dat zijn vragen, ontwikkeld door deskundigen, die je samen kunt doornemen en waardoor je je niet alleen meer verbonden met elkaar gaat voelen, maar die ook verliefde gevoelens weer doen oplaaien.

8. Sexy massage

Elkaar even helemaal laten ontspannend. Aanraken. Tot rust laten komen. Opwinden. Een massage is de ideale manier om fysiek weer even helemaal op één lijn te komen. Pak lekker uit en steek kaarsen aan, zet fijne muziek op en gebruik olie die lekker ruikt. Met een massage geef je je partner een ultiem relaxmoment cadeau. En misschien wel de aanzet naar een heel spannende avond.

9. Het bordspel Ultiem Verlangen

In het begin van je relatie vraag je elkaar vaak het hemd van het lijf en heb je het met elkaar over van alles en nog wat. Later schieten dat soort gesprekken er nog wel eens bij in. Maar hoe leuk is het eigenlijk om dat weer eens helemaal op te roepen? Het bordspel Ultiem Verlangen is het perfecte cadeau voor een avondje sexy quality time met elkaar. Zeker nu we weer veel binnen zitten en het weer buiten guur is, is er toch weinig fijner dan samen een spel spelen dat jullie uitdaagt elkaar nog beter te leren kennen. En dat het vuurtje tussen jullie weer eens flink opgestookt?

10. Tickler met blinddoek

Totale overgave. Weer even helemaal in je lijf komen. Spanning oproepen. Dat is precies waar je een tickler met blinddoek voor kunt gebruiken. Doordat je niets ziet en je alleen kunt concentreren op de aanrakingen met de tickler en wat je voelt in je lichaam, word je gedwongen om je even helemaal over te geven en komen je zintuigen op scherp te staan. Ideaal om je hoofd even uit te schakelen. Perfect voor een spannend voorspel.

Bonustip: weekendje weg

Heb je behoefte om er echt weer even helemaal uit te zijn? Geef elkaar dan een romantisch weekendje weg cadeau. Niet alleen fijn voor je relatie, maar vaak ook voor je seksleven. Je komt even in een andere modus. Even weg uit je dagelijkse omgeving en situatie. Even een andere omgeving, een ander bed, een andere mood. Dat werkt vaak heel goed om weer even echt contact met elkaar hebben. En: om het vuur in bed ook weer even te doen oplaaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

59.755 keer bekeken

Geschreven door

Verberg je voor je partner dat je wel eens masturbeert? Veel stellen vinden het lastig om eerlijk tegen elkaar te zijn over soloseks, omdat ze hun partner niet onzeker willen maken. Ten onrechte, want masturbatie kan niet alleen ontzettend fijn zijn,…
59.755 keer bekeken