Ontdek Mount Clitoris met EasyToys HIER!

1.614 keer bekeken

Bromance met de Cock-to-Cock dilator!

1 maart 2019,

geschreven door

Met de cock to cock sound kom je zowel letterlijk als figuurlijk steeds dichter bij elkaar. De eikels komen door het middenstukje net niet tegen elkaar aan, maar veel scheelt het niet. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!

Cock to cock actie!

Een dilator is een dun en langwerpig speeltje waarmee je de plasbuis kunt penetreren. Dit wordt ook wel urethral play of sounding genoemd. De speeltjes zijn vaak gemaakt van staal of siliconen en worden veel binnen de BDSM scene gebruikt. Onlangs kwamen we de Buddy Sound op een shop in Duitsland en die past, alsof sounding niet al ‘weird’ genoeg is, perfect in deze rubriek!

Hoe gaat het in zijn werk?

Met een doseerspuit kan je wat urethraal glijmiddel in de plasbuis brengen. Een medisch glijmiddel op waterbasis volstaat ook. Nadat beide partner glijmiddel hebben aangebracht, brengt één iemand de sound als eerste in. Vervolgens kan de ander het andere gedeelte inbrengen. Door naar elkaar toe te bewegen, worden beide plasbuizen gelijktijdig gepenetreerd.

cock to cock sound

Dit biedt natuurlijk de mogelijkheid voor leuke wedstrijdjes. Wie het eerste komt, wint! De Buddy Sound is aan de binnenkant hol, waardoor je niet hoeft te raden of de ander nou is klaargekomen of niet 😉 Voor een bescheiden bedrag van € 59 heb jij de Buddy Sound in huis. Bel je vrienden op en let the games begin!

Heb jij ervaring met sounds? Dan zijn we benieuwd naar jouw ervaring! Deel hem met ons in een reactie hieronder.

1 reactie

  1. Ik heb in het verleden gebruik gemaakt van een sound, maar eenzijdig, die 10 cm lang was.
    Mijn ervaring was, dat ik ¨hem¨ niet lang genoeg vond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde berichten

Geschreven door

Scheurende vliezen en bebloede lakens na de huwelijksnacht. Dat is waar de meeste mensen aan denken als ze ‘maagdenvlies’ horen. Inmiddels weten veel mensen wel dat dit beeld niet klopt. Maar wat is het maagdenvlies dan wel en waar is het eigenlijk v…
4.150 keer bekeken